Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ, ΟΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΘΕΣΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ! ΣΤΕΙΛΤΕ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ, ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ! ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ, ΘΑ ΑΥΞΗΘΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!!

Ο Κώστας Τίγκας έλαβε πρωτοβουλία και έστειλε επιστολή στον Πάνο Καμμένο (ΥΠΕΘΑ), με την οποία του ζητεί να λάβει ευθεία θέση: θα δημιουργηθεί hot spot στον Χολαργό-Παπάγου, ναι ή όχι; Κάτι που θα έπρεπε ήδη να είχε κάνει πρώτος ο Δήμαρχος το έκανε ο Κώστας Τίγκας. Δυστυχώς, ο δήμαρχος αρκέστηκε στη διαβεβαίωση που του έδωσε η...


Χαρά Καφαντάρη, η οποία διέψευσε το δημοσίευμά μας πως ψάχνει να βρει χώρο για τη στέγαση μεταναστών στον Χολαργό, με πιο πρόσφορο τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Χολαργού, στον Τσακό. 
Ζητούμε από τον Δήμαρχο να στείλει επιστολές στα αρμόδια υπουργεία, ώστε να λάβει μια απάντηση δεσμευτική ότι δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθεί ο δήμος για τη στέγαση μεταναστών. 
Ζητούμε και από άλλους τοπικούς παράγοντες και επικεφαλής παρατάξεων να λάβουν θέση επί του θέματος και να συμβάλουν στην αποτροπή μίας λύσης που θα έφερνε χιλιάδες μετανάστες στον δήμο Παπάγου-Χολαργού. 
Ο Γιάννης Κεχρής, ο Δημήτρης Τούτουζας, ο Περικλής Ζήκας, ο Δημήτρης Νικολάου, ο Χάρης Κουγιουμτζόπουλος, ο Γιώργος Ρεμούνδος, η Χριστίνα Πολυκαλά, τι θέση παίρνουν επί του μεγάλου αυτού κοινωνικού προβλήματος με το οποίο μπορεί να βρεθούν αντιμέτωποι οι κάτοικοι Χολαργού-Παπάγου; 

Ποια θέση παίρνουν οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων της περιοχής; Πριν από λίγες μέρες προκάλεσαν συνεδρίαση στο δημοτικό συμβούλιο, με θέμα την έκρηξη της εγκληματικότητας στον δήμο και τους φόβους που έχουν να κυκλοφορήσουν κατά τις βραδικές ώρες. Πόσο τους προβληματίζει η εγκατασταση χιλιάδων μεταναστών στην πόλη μας; Τους φοβίζει το ενδεχόμενο να αυξηθεί η εγκληματικότητα εξαιτίας αυτής της εγκατάστασης; 
Το 2ο και 3ο Δημοτικό σχολεία Χολαργού, αλλά και το 2ο Γυμνάσιο Χολαργού βρίσκονται δίπλα στις αθλητικές εγκαταστάσεις Τσακού! 
Οι διευθυντές των σχολείων δεν θα είχαν πρόβλημα αν έβλεπαν 1.000 μετανάστες να εγκαθίστανται 200 μέτρα από τα σχολεία τους; Ας πάρουν επιτέλους θέση...

11 σχόλια:

  1. Εδώ θα δούμε τι βιολί βαράει ο καθένας και ποιοι είναι οι ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΗΔΕΣ . Θα γελάσει ο κάθε πικραμένος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι φωνές μας ακούγονται εδώ στον Παρατηρητή. Ο Δήμαρχος και όλο το Δημοτικό Συμβούλιο Χολαργού-Παπάγου κάνει πως δεν ακούει γιατί θέλει να γεμίσει ο Δήμος λαθρομετανάστες γιατί γλυκάθηκαν, τα λεφτά και η προδοσία είναι ωραίες αμαρτίες εις βάρος των Ελλήνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ μικρός πολύ λίγος σχεδόν ασήμαντος ο Λιάκος να διαχειριστεί ένα τόσο σοβαρό θέμα. Για φωτογραφίες με 50αρες γκόμενες είναι άριστος αλλά μέχρι εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχω την αίσθηση ότι το θέμα δεν είναι εάν οι λάθρο θα έρθουν στον Χολαργό ή εάν θα πάνε στην Φιλοθέη ή στην Κυψέλη ή στο Πέραμα ή όπου αλλού. Το θέμα ήταν ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ. Από τη στιγμή που ο απώτερος στόχος της ισλαμοποίησης της πατρίδας μας έχει δρομολογηθεί και ήδη επιτευχθεί, κάπου θα πρέπει να πάνε όλοι αυτοί.
    Δηλαδή, εάν πάνε στα Πετράλωνα και δεν έρθουν εδώ, είμαστε ΟΚ;
    Λύθηκε δηλαδή το θέμα;
    Ας σκεφτούμε λίγο κι εμείς ως πολίτες τι ευθύνες μπορεί να έχουμε. Όταν ακούς από επώνυμους (το διάβασα σήμερα και έφριξα) να λένε ότι ψηφίσανε ΣΥΡΙΖΑ "για πλάκα", τι να περιμένει κανείς;
    Όταν δημιουργούσε ο Αλέξης "Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής" δεν αναρωτήθηκε κανείς γιατί το δημιουργούσε; έτσι για πλάκα δεν είχε πώς αλλιώς να ονομάσει το Υπουργείο και το ονόμασε "Μεταναστευτικής Πολιτικής";
    Θα μου πεις και ο Πάνος έλεγε ό,τι έλεγε, αλλά όταν είδε μπροστά του το βάζο με το μέλι, σου λέει ας βάλω εγώ τώρα την κουτάλα μέσα να αρχίσω να τρώω και όσα έλεγα... ποιός θα τα θυμάται!
    Οπότε, βρισκόμαστε σήμερα στο να συζητάμε "εδώ ο λάθρο, εκεί ο λάθρο, πού είναι ο λάθρο".
    Και φυσικά, με όλους τους ανθέλληνες που έχει μαζέψει η κυβέρνηση, τι άλλο να περιμένει κανείς από το να ξεχάσουμε τι χρώμα έχουμε! Σε λίγο θα βλέπουμε στο δρόμο λευκό... και θα τον κοιτάμε σαν εξωγήινο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όλοι μαζί και ενωμένοι πρέπει να πουν ΟΧΙ στην εγκατάσταση 1000 Αφγανών ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ στον Χολαργό . Είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα της Πατρίδος μας . Είναι θέμα ύπαρξης για όλους μας . Εάν οι επικεφαλής παρατάξεων Δήμαρχοι , Αντιδήμαρχοι , Δημοτικοί Σύμβουλοι και άλλοι παράγοντες αρνηθούν να πάρουν θέση ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΕΜΙΣΕ Ο ΤΟΠΟΣ ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΑ ΣΑΡΑΚΗΝΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΕΜΙΣΕ Ο ΤΟΠΟΣ ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΑ ΣΑΡΑΚΗΝΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ . ΣΚΥΦΤΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΙΑΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΓΛΥΦΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΜΜΕΝΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Να μας πει ,τι θέση παίρνει και ο Νίκος Αποστολόπουλος .
    Υπάρχει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Κ ΝΙΚΟΛΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΛ!!!!ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ???ΓΙΑΥΤΟ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ????ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σύντροφε Ζήκα είναι ζήτημα χρόνου οι φίλοι σου λαθρομετανάστες να αιματικυλήσουν την χώρα . Σε μια τέτοια περίπτωση σφαγής Ελλήνων τι θα κάνεις ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Θέλουν να φέρουν να φέρουν στην Ελλάδα 15 εκατ. ισλαμιστές λαθρομετανάστες . Αυτό είναι το σχέδιο διάλυσης της Ελλάδας που εφαρμόζει η σημερινή σατανική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ . ΧΕΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή