Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

ΧΑΜΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ! Ο ΖΟΡΜΠΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΟΤΙ...ΚΡΥΒΕΤΑΙ: "ΠΑΛΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΕ;"

Ο Δήμαρχος Σταθόπουλος το διέψευσε σε μας, αλλά δεν εξέδωσε καμία επίσημη ανακοίνωση. 
Η κατάσταση μυρίζει "μπαρούτι" και ο τέως Δήμαρχος Ζορμπάς επιτίθεται στον Δήμαρχο, λεγοντας ουσιαστικά ότι υπεκφεύγει.
Ιδού τι αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο κ. Ζορμπάς:


Μεταναστευτικό: Πάλι εντολές περιμένει ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Σταθόπουλος;
Προ ημερών, ο Γ.Γ. Μεταναστευτικής Πολιτικής, σε συνέντευξή του, αναφέρθηκε στο θέμα της φιλοξενίας λαθρομεταναστών και προσφύγων σε εγκαταστάσεις των Δήμων της Χώρας. Μάλιστα, είχε προαναγγείλει τη λήψη αποφάσεων από την Κυβέρνηση εάν δημιουργείτο πρόβλημα στην Ειδομένη.
Φαίνεται ότι η ώρα πλησιάζει, αφού είναι πια γνωστό ότι το πρόβλημα, μετά και τις τελευταίες εξελίξεις,  είναι πλέον ανεξέλεγκτο. Ο Δήμαρχος της πόλης μας, κ. Γιάννης Σταθόπουλος, κατά τη συνήθη τακτική του δεν απαντά  στις ερωτήσεις μας στο Δημοτικό Συμβούλιο και «κρύβεται» με διάφορες υπεκφυγές του τύπου «θα δούμε, δεν υπάρχει τίποτε επίσημο» κλπ. χωρίς να εκφράζει οποιαδήποτε άποψη.  Ίσως περιμένει να φθάσουν τα πράγματα στο απροχώρητο, να αποφασίσει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ με τις γνωστές αυταρχικές της μεθόδους, για να καλυφτεί πίσω από αυτές και να μας φέρει πάλι προ δυσάρεστων εκπλήξεων.
Δεν έχουμε καμιά εμπιστοσύνη στον κ. Σταθόπουλο και στη Διοίκησή του. Έχει αποδείξει, με τις μυστικές του συμφωνίες και την παντελή έλλειψη διεκδίκησης στο ζήτημα της λεωφορειογραμμής Β5, ότι δεν είναι άξιος εμπιστοσύνης στην προάσπιση των συμφερόντων του Δήμου και των δημοτών. Ο Δήμαρχος απλά λαμβάνει και διεκπεραιώνει τις εντολές της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ .    
Καλούμε το Δήμαρχο της Αγίας Παρασκευής (το υπογραμμίζουμε) κ. Γιάννη Σταθόπουλο, να συγκαλέσει άμεσα σύσκεψη όλων των Δημοτικών Παρατάξεων, για την ανταλλαγή απόψεων, την ενημέρωση των δημοτών και τη λήψη κοινής, ει δυνατόν, απόφασης για κάθε ενδεχόμενο, πριν βρεθούμε προ τετελεσμένων γεγονότων. 
Ο Επικεφαλής της Παράταξης
«Αγία Παρασκευή η Πόλη μας»
Βασίλης Ζορμπάς

πρ. Δήμαρχος

12 σχόλια:

  1. Το διακύβευμα (με την έννοια του ρίσκου) που ''παίζει'' η Ελλάδα με την ''φιλοξενία'' εκατομμυρίων, ναι εκατομμυρίων λαθρομεταναστών, -αυτή είναι η αλήθεια(!)- είναι η μολυσματικές αρρώστιες που φέρνουν μαζί τους, ή και που θα δημιουργηθούν, με τις συνθήκες που θα επικρατούν κατά την διαβίωση τους, για μήνες ή χρόνια, σε καταυλισμούς και ύπαιθρο!
    Θα επανεμφανιστούν ''επιθετικά'' μικρόβια (τύφου, χολέρας, φυματίωσης κλπ) που έχουν ξεχαστεί για δεκαετίες στην χώρα μας. Φοβάμαι ό,τι θα ζήσουμε ''εφιαλτικά σενάρια'' με την ΈΚΡΗΞΗ ''επιδημιακής βόμβας'', όπως το 1854 με την χολέρα, που θανάτωσε περισσότερους από τον μισό πληθυσμό, στην Αθήνα στον Πειραιά στις Κυκλάδες...!
    Είναι η...''άλλη πτυχή'' του προβλήματος, που σκοπίμως και με Δόλο αποκρύπτουν από τον Ελληνικό λαό οι ''φωστήρες'' του ΣΦΥΡΙΖΑ!!!
    Με την επικίνδυνη και α-σόβαρη εξωτ.πολιτική που ασκούν οι ερασιτέχνες, πρώην καταληψίες σχολικών κτιρίων, υπάρχει πλέον το ενδεχόμενο, η ΕΛΛΑΣ να υποστεί εδαφικό ακρωτηριασμό, με ότι αυτό συνεπάγεται!!! (το απευχόμαστε όλοι οι Έλληνες)
    Με την αστεία πολιτική α-σόβαρων ''πολιτικών'' τύπου κυρα Τασίας... και με δεδομένη την απαξίωση των δημόσιων νοσοκομείων σε ολόκληρη την επικράτεια, έχουμε έναν ακόμη (ενδεχομένως!) όλεθρο εμπρός μας, τον ΑΠΟΔΕΚΑΤΙΣΜΟ του γηγενούς πληθυσμού από ... ''ξεχασμένα θανατηφόρα μικρόβια''!!!
    ΄΄ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ΄΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ σωστή η επισήμανση, Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ!!!!
    Το ακούτε πρώην ινστρούχτορες, καταληψίες, αγκιτάτορες και κατηχητές της φαύλης αριστερής ιδεοαναρχίας των μπαχαλάκιδων;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Χατζατζάρης και κολαούζος του ΣΥΡΙΖΑ είναι ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής . Ένα ανδρείκελο και συριζαίος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΑΥΡΟΙΔΕΡΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΕΡΑ ΠΟΥ ΑΦΟΔΕΥΟΥΝ???
    ΡΩΤΑΩ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΕΣΤΙΕΣ ΜΟΛΥΝΣΕΩΣ ΕΙΝΑΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όπου βρίσκετε συριζαίους ''κοπανάτε τους λεκτικά''.
    Να μην έχουν μούτρα να ''βγουν στην κοινωνία''!
    Είναι καταχθόνια όντα και ότι θα πάθουν τους αξίζει!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ρε συ, 40 χρόνια παιδευόταν να βγει δημαρχακος για να στέλνει μακαρόνια στους λάθρους;
    E όχι ρε, ''δεν υπάρχει'' ο άνθρωπΑς !!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΥΟ ΔΙΣ ΔΟΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ
    Ωμή ομολογία Κοτζιά: Κόβουμε τις συντάξεις και διαλύουμε την κοινωνική ασφάλιση για να πληρώνουμε τους λαθρομετανάστες

    Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/wmh-omologia-kotzia-koboume-tis-suntajeis-kai-dialuoume-thn-koinwnikh-asfal#ixzz41LLi8rXI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είναι δυνατόν ρε ψευτοδήμαρχε μασκαρά συριζαίε να μετατρέψεις την περιοχή μας σε ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΓΚΕΤΟ και να μας κλειδώσεις μέσα στα σπίυια μας φέρνοντας στην περιοχή μας εκατοντάδες αρουραίους Αφγανούς βιαστές μικρών παιδιών και δολοφόνους ; Πιος σου έχει δώσει το δικσίωμα ΡΕ ΚΑΤΣΙΑΠΛΙΑ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟ ΣΚΟΥΠΙΔΗ να καταστρέψεις τις ζωές μας και να βάλεις σε κίνδυνο τα παιδιά μας ; Εχθές στα Τρίκαλα εκατοντάδες μουσουλμάνοι έκαναν διαδήλωση και κατουρούσαν έξω από εκκλησίες δέίχνοντας τα γεννητικά τους όργανα . ΞΕΣΚΙΣΕ ΤΟΝ ΖΟΡΜΠΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΛΕΠΤΟ ΤΟΝ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΡΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είναι δυνατόν ρε ψευτοδήμαρχε μασκαρά συριζαίε να μετατρέψεις την περιοχή μας σε ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΓΚΕΤΟ και να μας κλειδώσεις μέσα στα σπίτια μας φέρνοντας στην περιοχή μας εκατοντάδες αρουραίους Αφγανούς βιαστές μικρών παιδιών και δολοφόνους ; Πιος σου έχει δώσει το δικσίωμα ΡΕ ΚΑΤΣΙΑΠΛΙΑ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟ ΣΚΟΥΠΙΔΗ να καταστρέψεις τις ζωές μας και να βάλεις σε κίνδυνο τα παιδιά μας ; Εχθές στα Τρίκαλα εκατοντάδες μουσουλμάνοι έκαναν διαδήλωση και κατουρούσαν έξω από εκκλησίες δέίχνοντας τα γεννητικά τους όργανα . ΞΕΣΚΙΣΕ ΤΟΝ ΖΟΡΜΠΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΛΕΠΤΟ ΤΟΝ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΡΟ . ΕΞΩ ΟΙ ΑΦΓΑΝΟΙ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΙΣΤΩΣΑ ΤΟΥ Γ...... ΒΡΟΜΟ ΣΦΥΡΙΖΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτός ο απατεώνας δεν είναι Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής . Ρουφιάνος του Τσίπρα και τοποτηρητής ξένων συμφερόντων είναι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ιούδες Πράκτορες Άθεοι και Μισάνθρωποι / Μιάσματα άλωσαν τις ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΕΣ της Πατρίδος μας και της Ιστορίας μας . Από τον ΣΤΑΛΙΝΟΦΑΣΙΣΤΑ Νίκο Ζαχαριάδη στον ΣΥΜΜΟΡΙΤΗ ΚΟΜΙΤΑΤΖΗ κομμουνιστή Γιώτη στον σημερινό ΧΥΔΑΙΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΕΦΙΑΛΤΗ MR ALEXIS MADE IN USA .Οι ΑΙΩΝΙΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ της Γ....... ΒΡΟΜΟ ΑΡΙΣΤΕΤΑΣ πούλησαν τα Άγια Χώματα της Πατρίδος , της Δημοκρατίας και της Ελευθερίας στους ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΕΣ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ της Σαουδικής Αραβίας . Οι συριζαίοι ΑΡΟΥΡΑΙΟΙ ΤΩΝ ΥΠΟΝΟΜΩΝ είναι ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ που σπαταλούν τον χρόνο τους σε ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΣΥΖΗΤΉΣΕΙΣ , ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΟΠΡΙΤΕΣ που κατόρθωσαν να αρπάξουν την εξουσία με την βοήθεια των ΑΦΕΛΩΝ . Διεστραμμένα μυαλά , ΤΥΧΩΔΙΩΚΤΕΣ και απαίδευτοι ψευτοπροοδευτικοί , χρόνια τώρα κυριαρχούν στο εκπαιδευτικό , πολιτικό και κοινωνικό γίγνεσθαι της Πατρίδος μας . Μιάσματα ΧΩΡΙΣ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ , καθάρματα που δεν έχουν μοχθήσει , δουλέψει και κουραστεί ποτέ στη ζωή τους , ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ που ζουν με τα χρήματα των γονιών τους μας έφεραν την Φτώχεια την Εξαθλίωση και τον ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΟΛΕΘΡΟ μέσα στσ σπίτια μας . ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΞΕΡΟΝΗΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΙΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ Γ..... ΞΕΝΟΦΕΡΤΗΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ . ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΣΠΑΡΤΑΚΕ, συγχαρητήρια. Πάντα εύστοχος στα σχόλιά σου και δεικτικός! Αυτή είναι η ''πικρή αλήθεια'' που μας επιφύλαξαν όλοι αυτοί οι ασύδοτοι πολιτικάντηδες!!! Μέσα από τα σχόλιά σου, αναδύεται ο εσμός της προδοσίας που έχουμε υποστεί ως Έθνος!!!
    Είσαι θυμωμένος με τα σκύβαλα, που νομίζουν ό,τι είναι εθνοπατέρες...και πολύ καλά κάνεις. Ίσως ο ''θυμός όλων μας'' να είναι ΚΑΙ η Σωτηρία μας...!!!
    ΜΕΝΙΠΠΟς

    ΑπάντησηΔιαγραφή