Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΥΤΡΑ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΕΑ ΚΑΙ ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ... ΜΟΥΣΤΑΚΙΑ ΤΟΥ!!! ΠΩΣ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΔΙΚΗ ΕΝΩ ΥΠΗΡΧΕ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ, ΜΟΝΟ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙ! ΟΥΤΕ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΦΥΣΣΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΔΕΙΑ, ME ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΝΑ...ΠΕΤΑΞΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο ΡΟΥΠΑΚΙΑΣ! ΤΟ...ΚΟΚΚΑΛΑΚΙ ΤΗΣ ΝΥΧΤΕΡΙΔΑΣ ΕΧΕΙ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΥΤΡΑ;;; ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΦΥΣΣΑ!

Ο εικονιζόμενος, του οποίου μέχρι και τα μουστάκια γελάνε, είναι ο Γιώργος Γεωργακάς. Είναι ο δικηγόρος της κας Κούτρα ο οποίος φαίνεται πως έχει το κοκκαλάκι της νυχτερίδας! Πώς να εξηγήσει κανείς το γεγονός ότι παρά την απεργία των δικηγόρων, παρά το γεγονός ότι η...

υπόθεση Καραμανέα παραγαφόταν μετά από ενάμισι χρόνο, άρα δεν είχε χρονικό άγχος, έφερε σε πέρας τη σφοδρή επιθυμία της κας Κούτρα να γίνει η δίκη εδώ και τώρα! Κατέθεσε την αίτηση για να δοθεί άδεια για δίκη, την κοινοποίησε με δικαστικό επιμελητή και στην δικηγόρο του Καραμανέα και αυτή έγινε δεκτή!!! Στο πιτς φυτίλι!!! Ακόμη και η ένσταση της δικηγόρου του Καραμανέα να μην γίνει δεκτή η αίτηση, λόγω του ότι είχε σοβαρό πρόβλημα υγείας, απορρίφθηκε! Ενώ θεωρητικά και πρακτικά η δίκη δεν θα έπρεπε να γίνει, ενώ θεωρητικά το δικαστήριο θα έπρεπε να κάνει δεκτή την αίτηση της δικηγόρου του Καραμανέα διότι αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας, εντούτοις, ό,τι αιτήθηκε ο κ. Γεωργακάς, έγινε δεκτό!!! Και η δικηγόρος του Καραμανέα έπεσε από τα σύννεφα, διότι όπως είπε, κάτι τέτοιο δεν έχει ξανασυναντήσει!!!

Το ίδιο διάστημα, μάταια πάσχιζαν οι δικηγόροι της οικογένειας Φύσσα να πείσουν με αιτήματά τους να δοθεί άδεια για να εκδικαστεί η δίκη της Χρυσής Αυγής και να μην αφεθεί ελεύθερος ο Ρουπακιάς! Τα δικά τους αιτήματα απορρίφθηκαν! Το αίτημα του κ. Γεωργακά έγινε δεκτό! Ταχυδακτυλουργός είναι ο άνθρωπος εκτός από δικηγόρος; Μήπως θα έπρεπε να σκεφτεί η οικογένεια Φύσσα να τον προσλάβει για δικηγόρο της; 

Επαναλαμβάνουμε, όσα λέγονται και ακούγονται εντόνως ότι η κ. Κούτρα έχει γερό δόντι σαν...χαυλιόδοντα στη δικαιοσύνη, τα απορρίπτουμε μετά βδελυγμίας! Η κυρία Κούτρα, εκτός των άλλων είναι άνθρωπος της Εκκλησίας και του Συλλόγου Ανεγέρσεως του ιερού ναού Αγίου Γεωργίου Παπάγου!

1 σχόλιο:

  1. Τόσο πολύ σε πείραξε που την έφαγε ο Πετράν ? Γυρεύοντας πήγαινε. Δεν είναι γατα σαν κι εσένα που μόλις δεις εξώδικο τα μαζεύεις αμέσως !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή