Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

ΑΠΟΨΕ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟ "ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ" ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΜΥΛΩΝΑΚΗ. ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ...


Απόψε (21.00) είμαι καλεσμένος στο "Εκρηκτικό Δελτίο" του Αντώνη Μυλωνάκη και της Σοφίας Παραδείση στο ΑΡΤ. Νομίζω πως έχουμε να πούμε πολλά. Η καυτή επικαιρότητα το απαιτεί...
Μ.Β. 

4 σχόλια:

  1. Πες στους σκατο συριζαίους ότι είναι ΠΡΟΔΟΤΕΣ και θα έχουν την τύχη του Τσαουσέσκου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μάκη υπάρχουν ακόμα Έλληνες που έχουν κάνει εθνόσημο την ελληνική σημαία στην ψυχή τους μαζί με την ομάδα που αγαπούν.

    http://www.aek-live.gr/%CE%B2%CE%AE%CE%BC%CE%B1-%CE%BB%CE%B1%CE%BF%CF%8D-%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%B5%CF%81%CF%89%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CE%B5%CE%BA-%CE%BC%CE%B1%CF%82/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κε Μάκη, πες τα όλα, όλα όσα βλέπεις, όσα ακούς, στον δικό σου ιστότοπο και αλλού. Να μεταφέρεις το ''κλίμα'' του... ''ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ'', ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΊΗΣΈ ΤΟΥΣ μέσα από το δελτίο...``ΘΑ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ΄΄!!!
    Είναι προδότες και με την ''βούλα''! Δεν μας φθάνει η φτώχια μας, που προξένησαν αυτοί και έχουν την αποκλειστική ευθύνη για την δυστυχία, τις αυτοκτονίες και την δήμευση - πλειστηριασμό της περιουσίας του Ελληνικού λαού, τώρα αφελληνίζουν και την Πατρίδα, φέρνοντας ''κανίβαλους'' που ουδεμία σχέση έχουν με τους γηγενείς!!! Με τις σχεδιαζόμενες ενέργειές τους, έχουν ξεπεράσει ακόμα και αυτή καθ΄ αυτήν την έννοια της λέξεως ΠΡΟΔΟΣΙΑ!!!
    ΜΕΝΙΠΠΟς

    ΑπάντησηΔιαγραφή