Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

Ο ΚΑΚΟΣ ΧΑΜΟΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΣΙΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ: "ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΛΙΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.."! ΒΙΝΤΕΟ

Ανέβηκαν οι τόνοι στη βουλή ανάμεσα στην Εύη Χριστοφιλοπούλου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και της Τασίας Χριστοδουλοπούλου που προέδρευε της διαδικασίας...

Τα πνεύματα οξύνθηκαν μετά από επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε η κυρία Χριστοφιλοπούλου στην Θεανώ Φωτίου με την βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης να διακόπτει την αναπληρώτρια υπουργό Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Τον λόγο πήρε η Τασία Χριστοφιλοπούλου, ώστε να ηρεμήσει την κατάσταση.
«Δεν θέλετε να απαντήσει στην ερώτηση η υπουργός; Θέλετε να απαντήσει όσα θέλετε εσείς;» είπε η Τασία Χριστοδουλοπούλου, και πρόσθεσε: «Αν δεν μπορείτε να ακούσετε μην θέσετε ξανά ερώτηση. Αυτό δεν είναι διαδικασία. Μόνο εσείς αγανακτείτε;».
Ακολούθησε ένας διάλογος ανάμεσα στην Εύη Χριστοφιλοπούλου και την Τασία Χριστοδουλοπούλου η οποία ανέφερε: Πηγαίνετε να λιαστείτε γιατί ίσως σας χρειάζεται, όπως χρειαζόταν και σε άλλους. Το επίπεδο σας έχει φτάσει στο μηδέν. Και του κόμματος σας που χρησιμοποιεί αυτές τις εκφράσεις για να εξηγήσει τη θέση του για το προσφυγικό».
Δείτε το βίντεο:
πληροφορίες: παράδραση

4 σχόλια:

  1. Μα τι φταίει η κυρία Τασία;
    εμείς δεν την βάλαμε εκεί;
    μόνη της πήγε, άνοιξε την πόρτα της Βουλής και έκατσε στην καρέκλα; όχι βέβαια!
    βρείτε λοιπόν αυτούς που την έβαλαν εκεί!
    Διότι όσο ανθέλληνες και απάτριδες είναι οι κυβερνώντες, άλλο τόσο είναι και αυτοί που (τρις) τους ψήφισαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τασία Χριστοδουλοπούλου εύχομαι να πάθετε τα χειρότερα όλοι σας εκεί στην ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ φάμιλι και οι λαθρομετανάστες που εσείς φέρατε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εδώ ταιριάζει γάντι η λέξη ``σκύβαλο΄΄ που έγραψα και σε άλλο σχόλιο.
    Ας πάρει λοιπόν και τον συρφετό με την τσογλαναρία, που μας έχουν κάτσει στο σβέρκο και ας πάνε στον ''ξαποδιάρη'' που είναι και ο αφέντης τους!!!
    Και μη μου πει κανείς ότι θίγω τους θεσμούς, γιατί ούτε οι θεσμοί δεν τους ανέχονται πιά!!!
    Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε 3:26μ.μ, μπορεί εγώ να μην τους ψήφισα, αλλά έτσι είναι η ... ''δημοκρατία(;)''!!!
    ΜΕΝΙΠΠΟς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γνωστοποιείτε από την εταιρία, ΔΗΘΕΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ Ε.Π.Ε. Μπαρμπούτσαλος κ συνεργάτες ότι το ''μοντέλο'' με την επωνυμία ``κυρα τα Σια΄΄της σειράς 1946-1949 αποσύρεται από την κυκλοφορία, λόγω ακραίας δυσλειτουργίας των ''εγκεφαλικών πηνίων''!
    Οι καταναλωτές παρακαλούνται να μην το πλησιάζουν, να μην το αγγίζουν και γενικώς να μην προσπαθούν να έρθουν σε άμεση, ή έμμεση επικοινωνία με το ''προϊόν'' έως την οριστική απόσυρσή του!!!
    Για την εταιρία
    ΄΄ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ΄΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή