Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ Ο ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ! ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΝΩΝ!!!

Ο Παντελής Παντελίδης άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί της... 


Πέμπτης 18 Φεβρουαρίου, σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στη λεωφόρο Βουλιαγμένης 18.

Τα πρώτα στοιχεία της πραγματογνωμοσύνης της Τροχαίας στο μοιραίο τζιπ -μάρκας Mercedes- το οποίο οδηγούσε ο αδικοχαμένος τραγουδιστής και έπεσε πάνω στις μπάρες του δρόμου , δείχνει πως ήταν σε άριστη κατάσταση, χωρίς πρόβλημα στα λάστιχα ή στα φρένα.

Σύμφωνα με πηγές από την Τροχαία, οι πραγματογνώμονες διαπίστωσαν, όπως έδειχναν και οι αρχικές εκτιμήσεις, ότι ο οδηγός δεν πάτησε καθόλου φρένο, όπως αποτυπώνεται στον «εγκέφαλο» του οχήματος και από την επιτόπια αυτοψία.

Η ταχύτητα την οποία είχε αναπτύξει το όχημα δεν προσδιορίζεται, ενώ οι αρμόδιοι αξιωματικοί εκφράζουν επιφυλάξεις για το κατά πόσο μπορεί να γίνει ακριβής εκτίμησή της.
Τέλος, αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων του τραγουδιστή. 
Tromaktiko

4 σχόλια:

  1. Έχουν τα αυτοκίνητα "εγκέφαλο";
    Πρώτη φορά το ακούω!

    Κανένας ειδικός να απαντήσει...;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φυσικα και εχουν εγκεφαλο αλλα ο εγκεφαλος δεν λειτουργει ως μαυρο κουτι οπως τα αεροπλανα, ειναι για να συντονιζει τις διαφορες λειτουργιες του αυτοκινητου και δεν κραταει στοιχεια για την ταχυτητα και τις παραμετρους του αυτοκινητου σε προγενεστερη χρονικη στιγμη!

      Διαγραφή
  2. Δεν είμαι ειδικός, αλλά έχουν. Το δικό μου NISSAN έχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μάλιστα.
    Άρα, μια χαρά θα βγει πιωμένος και ενδεχομένως με κατανάλωση "ουσιών" (ποιος ξέρει τι θα βρούνε να πούνε) ώστε και η ασφαλιστική να πληρώσει το δυνατόν λιγότερα και η αυτοκινητοβιομηχανία να βγει αλώβητη από αυτό το γεγονός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή