Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

ΕΚΤΑΚΤΟ! ΕΙΣΒΟΛΗ ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΗΝ ΕΡΤ! ΔΙΕΚΟΠΗ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ON AIR ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ ΤΟ ΣΗΜΑ! ΒΙΝΤΕΟ

Ξαφνικά έπεσε το σήμα της ΕΡΤ και το δελτίο κόπηκε…

Η Λιάνα Κανέλη υποδέχτηκε το τηλεοπτικό κοινό και μας θύμισε τις εποχές που παρουσίαζε το δελτίο, μιας και ήταν η πρώτη γυναίκα που παρουσίασε δελτίο ειδήσεων στην κρατική τηλεόραση.
Την ώρα που μιλούσε η Λιάνα Κανέλη με τον παρουσιαστή του δελτίου, Πάνο Χαρίτο, ξαφνικά ακούστηκαν φωνές και «έπεσε» το σήμα του καναλιού για να δουν τι συμβαίνει.
Μια εισβολή από την ομάδα Ρουβίκωνας κατάφερε να διακόψει το δελτίο εισέβαλαν στο στούντιο και επέμειναν να διαβάσουν μια επιστολή που είχαν γράψει στον αέρα.
Ενώ ζήτησε η Λιάνα Κανέλη να διαβάσει το κείμενο τους στον αέρα, εκείνοι αναφώνησαν πως είναι δική τους η ΕΡΤ.


Πηγή Βιντεο: naftemporiki, http://now24.gr/

3 σχόλια:

  1. Τσ πουσταριά του Ρουβακίωνα συνιστώσα του ξεφτιλισμένου βρομοσυριζα κάνουν τους επαναστάτες με τις πλάτες του ΤΣΕ MASTURA GEVARA MR ALEXIS TSOGLAN PASA MADE IN USA .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμμορία αληταράδων μαστουρωμένα κ$#&$$δα του ΣΦΥΡΙΖΑ πλάκωσαν στο ξύλο τον Οικονόμου και άλλους βουλευτές και τους καλύπτει ο ΣΦΥΡΙΖΑ . Το ωραίο είναι ότι αυτοί οι μπούληδες έχουν ρημάξει το κέντρο της Αθήνας και έχουν κσι ΜΚΟ για δήθεν κοινωνική προσφορά όπου έχουν αρπάξει πολλά από τα Δημόσια Ταμεία . Έχουν σκοτωθεί στην δουλειά όλοι τους και στο πλιάτσικο . Κουρασμένοι προλετάριοι σαν τον Κουτσούμπα του ΚΚΕ είναι και αυτοί .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπούληδες και φλώροι του συριζα κάνουν τους επαναστάτες εκ του ασφαλούς .

    ΑπάντησηΔιαγραφή