Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016

ΧΟΛΑΡΓΟΣ 2016, ΕΥΡΩΠΗ 2016! ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ...

Αυτός είναι ο Χολαργός εν έτει 2016. Αυτή είναι η Ευρώπη και η...

Ευρωπαϊκή Ένωση του 2016! Για αυτή την Ευρώπη άραγε αγωνίστηκε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής όταν μας έβαζε το 1979 στην ΕΟΚ; Αυτή είναι η Ευρώπη που οραματίστηκαν οι μεγάλοι ηγέτες των περασμένων ετών; Και σε αυτή την Ευρώπη αγωνίζονται να μας κρατήσουν πάση θυσία, οι σύγχρονοι πολιτικοί τύπου Τσίπρα, Καμμένου, Βενιζέλου, Γεννηματά, Σαμαρά, Μητσοτάκη, Παπανδρέου, Θεοδωράκη, Λεβέντη;
Αυτή η Ευρώπη είναι Ξεφτίλα! Είναι η καταστροφή της Ελλάδος και των λαών... 

3 σχόλια:

  1. Η μεγαλύτερη κατάρα σε αυτή την χώρα είναι οι ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ της βρομο αριστεράς . Οι ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΙ του ΣΦΥΡΙΖΑ , η ΞΕΝΗ ΑΚΡΙΔΑ το ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟ ΚΚΕ και οι αναρχομαλάκες μπούληδες του ΑΝΤΑΡCIA .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μόνο με λαική κυριαρχία και αγώνες στους δρόμους και στους χώρους της δουλειάς θα βγούμε από τα αδιέξοδα. Οι συστημικές τράπεζες ρουφάνε τοκογλυφικά το αίμα του λαού. Οι δανειστές έχουν όμηρο τη χώρα για εκατό χρόνια. Όλα τα κόμματα της δεξιάς και της ψευτοαριστερας καταλήστευσαν τα κρατικά ταμεία. Όλοι με το ΚΚΕ να δούμε άσπρη μέρα. Ζήτω το παγκόσμιο προλεταριάτο και η εργατική τάξη !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Δήμος τί κάνει;Εκτός από τις εκδηλώσεις,την προβολή και τις φωτο υπάρχουν και οι ΑΝΘΡΩΠΟΙ,σαν τον δυστυχή της εικόνας.Κατά τα άλλα έχουμε αντιδημαρχία κοινωνικής πολιτικής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή