Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016

ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ! ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΣΥΛΟ! Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ...ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΕΦΑΛΙΑ! ΠΡΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΑ ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ!

Αυτοί δεν θα είναι οι μόνοι Τούρκοι που θα ζητήσουν πολιτικό άσυλο από τη χώρα μας εξαιτίας του Ερντογάν που ετοιμάζεται να τους καθαρίσει! Ααναμένονται χιλιάδες άλλοι να δραπετεύσουν από τη γείτονα χώρα και να έρθουν στην Ελλάδα!
9.000 Τούρκοι δημόσιοι υπάλληλοι, κυρίως αστυνομικοί και στρατιωτικοί ξηλώθηκαν σε μία νύχτα από τον Ερντογάν, ενώ ετοιμάζονται νέες ...

προγραφές από τον σουλτάνο! Οι ξηλωθέντες φοβούνται ότι θα επανέλθη η θανατική ποινή και ότι είτε θα εκτελεσθούν είτε θα περάσουν το υπόλοιπο της ζωής τους στα μπουντρούμια των φυλακών! 
Η κατάσταση στην Τυρκία παίρνει χαρακτηριστικά διάλυσης. Χιλιάδες Τούρκοι οι οποίοι έχουν σταμπαριστεί ως συμμετέχοντες στο πραξικόπημα φοβούνται για τη ζωή τους και ετοιμάζονται να δραπετεύσουν από τη γείτονα χώρα και να έρθουν με κάθε μέσον στην Ελλάδα για να ζητήσουν πολιτικό άσυλο!
Με πολιτικές καρικατούρες όμως σαν τον Τσίπρα και τον Καμμένο, οι Τούρκοι αυτοί θα επιστραφούν στον Ερντογάν για να τους...καθαρίσει σαν αυγά! 

1 σχόλιο:

  1. Μας έχετε μπερδέψει.

    Τους Τούρκους πρόσφυγες τους θέλετε, αλλά τους Σύριους όχι;

    Πάρτε ρε καραγκιόζηδες μια απόφαση, τι ακριβώς θέλετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή