Κυριακή 17 Ιουλίου 2016

ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΜΠΛΟΦΑ ΤΟΥ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ-ΣΙΚΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ: "ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΗ...ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΡΝΤΟΓΑΝ"! Ο ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΥΡΑΝΝΙΑ ΒΑΦΤΙΖΟΝΤΑΙ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ ΘΑ...ΣΦΑΓΙΑΖΕΤΑΙ! ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΠΑΓΙΔΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ!

Μία ακόμη μπλόφα και παγίδα σε βάρος των λαών. Αυτή τη φορά...

παίχτηκε στην Τουρκία, όπου η...διεθνής κοινότητα (και η Ελλάς μέσα) βγήκε να υπερασπιστεί τη...Δημοκρατία και την...ειρήνη του Ερντογάν! Ένας κατ' εξοχήν δικτάτορας και φασίστας, όπως ο Ερντογάν, βαφτίστηκε δημοκράτης από τη διεθνή κοινότητα η οποία έστερξε να τού εκδηλώσει τη συμπαράστασή της. 
Το πραξικόπημα ήταν σικέ-στημένο από τον Ερντογιάν σε συνεργασία με τους παγκοσμιοποιητές και τα σχέδια που θέλουν να επιβάλουν. Το μήνυμα δόθηκε και αυτό ήταν: όποιος ή όποιοι τολμήσουν να ξεσηκωθούν σε βάρος των σημερινών κυβερνήσεων θα... σφαγιάζονται. Τι σημασία έχει αν οι σημερινές εκλεγμένες κυβερνήσεις έχουν μετατραπεί σε δυνάστες των λαών, σε τυράννους και στυγνούς φασίστες; Αυτοί όλοι αναγορεύτηκαν από τους παγκοσμιοποιητές σε...δημοκράτες! Δημοκράτης ο Ερντογάν, δημοκρατική η σημερινή ΕΕ, δημοκράτες οι Τσίπρας-Καμμένος! Όποιος τολμήσει να σηκώσει ανάστημα και να σκεφτεί να αντισταθεί κατά των...δημοκρατικών κυβερνήσεών του θα πατάσσεται πάραυτα!
Το πιάσατε το νόημα; Αυτό ήταν το...πραξικόπημα-σικέ στην Τουρκία! Θέατρο στο οποίο συμμετείχαν και οι Τσίπρας-Καμμένος!

3 σχόλια:

  1. Παρακολουθώντας την εξέλιξη, ένιωσα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με το πραξικόπημα των τούρκων στρατιωτικών. Πολλά λάθη, επαναλαμβανόμενα, δίχως νεύρο και με περιττή αιματοχυσία...Ότι πρέπει η παταγώδης αποτυχία, για να λειτουργήσει αποτρεπτικά σε τυχόν άλλα πατριωτικά & στρατιωτικά κινήματα που ίσως εξυφαίνονται στην Ευρώπη από εθνικιστικούς χώρους, για την ανατροπή των "δημοκρατικών" δικτατοριών, που εξαθλιώνουν τους πολίτες και τους μετατρέπουν σε σύγχρονους σκλάβους των μονοπωλίων.
    Συμφωνώ και με εσάς Κε Βραχιολίδη, όπως και με τον Κο Δρούγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...και κάτι ακόμη, που ακούστηκε στρατιωτικός(και μάλιστα πρώην) νομικός σύμβουλος του Γ.Ε.Σ να είναι ο "εγκέφαλος" και να επιχειρεί πραξικόπημα; Θέλω να πω δηλαδή, όχι μάχιμος(και εν ενεργεία) στρατιωτικός που διαθέτει και την εμπειρία για τέτοιου είδους επιχειρήσεις...!
    Υποθέτω ό,τι ο συντ/ρχης Κοσέ, ήταν ο "κατάλληλος & πρόθυμος"...χρήσιμος ηλίθιος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι ισλαμοφασίστες του Δικτάτορα Ισλαμιστή Ερντογκάν κατακρεούργησαν και αποκεφάλησαν δεκάδες απλούς Στρατιώτες . Η ψευτοκυβέρνηση των Μνημονίων Τσίπρα Καμμένου στηρίζει και θαυμάζει τον Χασάπη Ερντογκάν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή