Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ Η ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΘΑΨΕ ΖΩΝΤΑΝΗ Ο ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΤΙΚΟΣ ΤΗΣ!

Τις φρικιαστικές στιγμές που βίωσε στα χέρια του πρώην αρραβωνιαστικού της περιέγραψε μία 34χρονη Βρετανίδα στην εφημερίδα Daily Mail, αποκαλύπτοντας πώς κατάφερε να αποδράσει από τον τάφο όπου την είχε βάλει ο αδίστακτος άνδρας, πιστεύοντάς τη για νεκρή!

Η Stacey Gwilliam έζησε μια εμπειρία που αποτελεί τον χειρότερο....



εφιάλτη πολλών ανθρώπων. Ο 39χρονος πρώην αρραβωνιαστικός της, ο άνδρας που εμπιστευόταν τυφλά και σκόπευε να παντρευτεί, αποπειράθηκε να τη σκοτώσει κατά τη διάρκεια ενός καυγά που είχαν πριν από περίπου ένα χρόνο. Ο μυώδης άνδρας, που της είχε κάνει πρόταση γάμου λίγες μέρες νωρίτερα, τύλιξε τα χέρια του γύρω από το λαιμό της και προσπάθησε να την στραγγαλίσει. Μάλιστα, σίγουρος ότι είχε πετύχει τον στόχο του, την έθαψε σε έναν - ευτυχώς - ρηχό τάφο, και έφυγε σίγουρος ότι οι αρχές δεν θα ανακάλυπταν ποτέ το πτώμα της.



Όπως αποκαλύφθηκε στη δίκη, λίγο μετά τη σύλληψή του ο Keith Hughes είχε πει στις αρχές ότι «δεν πρόκειται να βρουν ποτέ» την 34χρονη, και έμεινε με ανοιχτό το στόμα όταν τον πληροφόρησαν ότι ήταν ακόμη ζωντανή. Κι αυτό γιατί η άτυχη γυναίκα είχε ξαναβρεί τις αισθήσεις της ενώ ήταν ξαπλωμένη μέσα στο χώμα και, παρά το μεγάλο σοκ, κατάφερε να βγει από τον τάφο της και να αναζητήσει βοήθεια.

Η Gwilliam μίλησε για την τραυματική εμπειρία της σε μια βρετανική εκπομπή, περιγράφοντας πώς βρήκε το κουράγιο να κάνει αυτό που έπρεπε για να επιβιώσει, παρά τον τρόμο που την κατέκλυσε όταν συνειδητοποίησε ότι ήταν θαμμένη κάτω από χώμα και φυλλώματα σε μία παραλία. Όπως είπε, το μόνο που μπορούσε να ακούσει ήταν την καρδιά της να χτυπά δυνατά και τον ήχο των κυμάτων στο βάθος.
 
«Ήταν σαν όλα να είχαν επιβραδυνθεί. Το μόνο που μπορούσαν να δω ήταν αποχρώσεις του πράσινου και του καφέ. Δεν μπορούσα να ανασάνω, ούτε να κινηθώ. Ήταν σαν να είχα παραλύσει. Προσπάθησα να ανασηκωθώ αλλά δεν μπορούσα. Έπρεπε να σκάψω με τα νύχια μου. Ήταν το μόνο που μπορούσα να κάνω. Προσπάθησα να σπρώξω με τα χέρια αλλά δεν είχα αρκετή δύναμη», είπε η γυναίκα, εμφανώς ταραγμένη με την ανάμνηση των φρικτών αυτών στιγμών.

Όταν τελικά κατάφερε να ελευθερωθεί, η γυναίκα περπάτησε μέχρι ένα κοντινό γήπεδο του γκολφ όπου και κατέρρευσε. Εκεί τη βρήκε πεσμένη και ένας περαστικός που κάλεσε αμέσως ασθενοφόρο.

Όπως αναφέρει σήμερα η 34χρονη, προσπαθεί να ξεχάσει όλη αυτήν την ιστορία, ωστόσο νιώθει ακόμα τρόμο στη σκέψη ότι ο άνδρας που προσπάθησε να τη σκοτώσει μπορεί να βγει από τη φυλακή σε 8 χρόνια, οπότε και θα δικαιούται να υποβάλει αίτηση αποφυλάκισης με αναστολή.

athensmagazine.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου