Τρίτη 19 Ιουλίου 2016

ΤΟΥΣ ΤΑ'ΠΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ: "ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΟΙ ΝΕΟΙ, ΤΗΝ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΟΙ ΓΕΡΟΙ" ΒΙΝΤΕΟ!

Απο τη σημερινή ομιλία του Βασίλη Λεβέντη πρόεδρου της ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ στη διευρημένη κοινοβουλευτική ομάδα.
Σε σχέση με το επικείμενο μεγάλης σημασίας νομοσχέδιο που θα είναι να...



ψηφιστεί μεθαύριο Πέμπτη, σχετικά με τον εκλογικό νόμο, κάθε Έλληνας που θέλει να λέγεται δημοκράτης, θα πρέπει να υποστηρίξει την ψήφιση της απλής και άδολης ΑΠΛΗΣ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗΣ ΧΩΡΙΣ ΜΠΟΝΟΥΣ!
Δείτε την ομιλία του πατώντας τον πιο κάτω σύνδεσμο:
http://webtv.ert.gr/…/omilia-v-levanti-stin-k-o-tis-enosis…/

4 σχόλια:

  1. Ναι, βέβαια, σωστά, οι γέροι την κατέστρεψαν, ψηφίζοντας, κλέβοντας την εφορία, βουλευόμενοι σε τεμπέλικες δουλειές τύπου δημόσιο, αλλά,,, υπάρχει και ένα αλλά, το χρήμα το φάγανε μαζί με τους νέους, εν προκειμένω τα βλαστάρια τους, αυτά με την σειρά τους βολευτήκαν στο δημόσιο, με μέσον τον μπαμπά τους, που είχε μέσον τον βουλευτή και εξακολούθησαν να ψηφίζουν το κόμμα του μπαμπά που τους βόλεψε σε τεμπέλικη δουλίτσα...και μιάς και δουλεύαν σε εργασία που δεν "πάταγαν το πόδι τους" κάνουν και μια δεύτερη δουλειά, ή και τρίτη, με μαύρα φυσικά, κλέβοντας και αυτά με την σειρά τους την εφορία...!
    Αυτά παλιά, τώρα πάπαλα, για αυτό και φωνάζουν τα κωλόπαιδα, βρίσκουν και κάτι μαλάκες σαν τον "λεβέντη μας" και ξεσπαθώνουν, ξεχνώντας ό,τι φόραγαν τα lacostekia τα nikekakia και είχαν 500ρικα χαρτζιλικάκι στα 15 τους, ενώ από τα 18 τους είχαν και δωράκι το δικό τους αυτοκινητάκι,(επειδή "μπήκαν" σε μία σχολή του κώλου) από τους γέρους τους που σήμερα κατηγορούν ως υπαίτιους... βρε αϊ στον γεροδιάολο!!!
    ``ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ΄΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λεβεντης ο κολλητος των εφοπλιστων και των μασονων . αντε φαε καμια πιτσα χατ ουστ ρεμαλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έτσι είναι ρε Λεβέντη, ξημεροβραδιάζεσαι στην γερμανική πρεσβεία. Η καγκελαρία σε έβαλε στην βουλή, μετά από 30 χρόνια τι περίμενες; Να μπείς στην βουλή με την..."αξία σου"; Δηλαδή ποια αξία; Ανάξιος είσαι, Γερμανοτσολιάς ολκής είσαι, μίζερος είσαι, ειδικά εκείνο το στυλάκι του κακομοίρη που έχεις υιοθετήσει, όταν βγαίνεις στα κανάλια, πω πω, είναι εμετικό...μαριονέτα των γερμανών είσαι!!!
    Θα σε "χρησιμοποιήσουν" σύντομα, είσαι δωσίλογος και είσαι ενάντια του ελληνικού λαού, αλλά μην ονειρεύεσαι..."ΜΑΞΙΜΟΥ" με τίποτα, τους προδότες της κλάσης σου τους έχουν υπηρέτες και σφουγκοκωλάριους, είσαι αναξιόπιστος και ούτε καν ... "χρήσιμος ηλίθιος"!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έγινε συνιστώσα του συριζανελ. Τέλος και ο λεβεντομαλάκας. "Λαγός κουνούσε την φτέρη, κακό του κεφαλιού του"...
    Άντε ρε με τον κλαψιάρη, πάλι έκλεγε ο "αρχοντομαλάκας";;

    ΑπάντησηΔιαγραφή