Σάββατο 23 Ιουλίου 2016

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΟΗΜΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ! ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ!

Είχαν περάσει 48 ώρες από την απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία...


από μερίδα του στρατού, όταν το Reuters έφερε στην 
επιφάνεια μια απίστευτη ιστορία που εκτυλίχθηκε στον αέρα κατά την επιστροφή του Ταγίπ Ερντογάν από τη Μαρμαρίδα στην Κωνσταντινούπολη.
Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο, τη στιγμή που το προεδρικό αεροσκάφος βρισκόταν εν πτήσει, δύο μαχητικά αεροσκάφη F-16, τα οποία βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή υπό τον έλεγχο των πραξικοπηματιών, άρχισαν να το «παρενοχλούν».
Το «θρίλερ» στον αέρα, σύμφωνα, πάντα, με τις μαρτυρίες που επικαλείται το Reuters, κράτησε για αρκετή ώρα, ενώ ήταν διάχυτος ο φόβος ότι τα δύο F-16 θα μπορούσαν ανά πάσα στιγμή να καταρρίψουν το αεροσκάφος που μετέφερε τον Ερντογάν.
Πριν λίγες ώρες, ωστόσο, ήρθε η μεγάλη ανατροπή!
Ανώτατες ελληνικές στρατιωτικές πηγές αποκάλυψαν ότι το βράδυ της απόπειρας πραξικοπήματος δεν υπήρχε κανένα F-16 που παρενόχλησε το αεροπλάνο που μετέφερε τον Ερντογάν!
Όπως ανέφεραν οι συγκεκριμένες πηγές, το αεροπλάνο που μετέφερε τον Ταγίπ Ερντογάν ουδέποτε συνοδεύτηκε ή παρενοχλήθηκε από F-16, όπως μεταδόθηκε στην Τουρκία!
Πηγή της Πολεμικής Αεροπορίας, η οποία είχε καταγραφή της πτήσης του αεροσκάφους στο οποίο επέβαινε ο Τούρκος Πρόεδρος, υποστήριξε ότι «το μόνο που είδαμε ήταν το αεροσκάφος του Ερντογάν. Τίποτα άλλο».
Και συμπλήρωσε: «Για αρκετές ώρες πραγματοποιούσε κύκλους πάνω από τη δυτική Τουρκία, μέχρις ότου κρίθηκε ότι η προσγείωση του στην Κωνσταντινούπολη ήταν ασφαλής».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου