Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016

ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΚΙΝΔΥΝΟΣ-ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ! ΓΛΙΣΤΡΑΕΙ ΚΟΣΜΟΣ, ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΤΥΧΗΜΑ ΔΗΜΑΡΧΕ!

Πεζοδρόμιο κίνδυνος-θάνατος στο ύψος της οδού Φανερωμένης 9 στον Χολαργό! Εκτός του ότι λείπουν πλάκες από το πεζοδρόμιο, στο σημείο ...

που βλέπετε, η κλίση του δρόμου και το γεγονός ότι γλιστράει, δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για να έχουμε ατύχημα και μάλιστα σοβαρό. Οι αρμόδιοι του Δήμου πρέπει να δουν και να επιδιορθώσουν το προβληματικό σημείο. 

17 σχόλια:

  1. ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ;

    Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΟΜΠΑΖΕΙ ΓΙΑ ΝΕΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ Ή ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝ 5 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΥΠΟΓΕΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΣΕ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΠΟΥ ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΣΚΥΛΟΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ Ή ΣΤΗ ΒΙΕΝΝΗ ΜΕ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ......Ή ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ !

    ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ "ΜΟΤΟ" ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ !!

    "ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΕΣΑΜΕ ΣΤΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΑΛΛΑ ΨΗΦΙΣΤΕ ΜΑΣ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΠΡΑΞΗ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΘΕΣΑΝ ΣΕ ΝΕΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΝΕΑ ΡΟΤΑ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ"

    ΨΗΦΙΣΕ ΤΩΡΑ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚΕ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΕ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ,ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ !

    ΗΛΙΘΙΕ ΚΑΙ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΕ ΚΟΣΜΕ ............!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΚΟΛΩΝΑ ΣΤΗ ΡΑΜΠΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΟΠΩΣ Η ΚΟΛΩΝΑ ΣΤΗ ΞΑΝΘΙΠΠΟΥ ΚΑΙ ΚΛΕΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΡΤΙΣΗ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ ΣΤΟ BLOG ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΥΝΔΗΜΟΤΗ ΜΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΞΕΥΤΕΛΙΣΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ....ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μου αρέσει που του το επισημαίνεις...``θα έχουμε ατύχημα δήμαρχε΄΄!!
    Τόσο "πετυχημένη(!!)" δημοτική αρχή, συγκρίνεται μόνο με την προηγούμενη, του άλλου, του...πως τον λέγαν... "πετυχημένου δήμαρχου"!!!
    Ρε άντε πάρτε τα πόδια σας ρε κοπανατζήδες και βγείτε στις γειτονιές να κάνετε αυτό για το οποίο σας ψήφησε ο κοσμάκης...!
    Άντε μπράβο, διότι το "φούμο" δεν θα το γλυτώσετε έτσι κι΄αλλιώς, τουλάχιστον κάντε κάτι να μείνει... για να ΄χετε να λέτε!!!
    Μ.Φ.π,σ,Ε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εσύ ρε ηλίθιε κοιμισμένε συριζαίε λαθρομετανάστη τι φήφισες ; Δεν βλέπεις τα χάλια της συμμορίας συριζα ανελ που στηρίζεις ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μόνο για σφυριζαίο δεν μπορείς να με κατηγορήσεις και σου επιστρέφω και τον χαρακτηρισμό...του "ηλίθιου", γατάκι!!
      Αν πρόσεχες λίγο την "υπογραφή", θα το είχες καταλάβει και δεν θα έμπαινες στον κόπο να με βρίσεις για λάθρο και συριζαίο...
      Μ.Φ.π,σ,Ε.

      Διαγραφή
  5. Τα πεζοδρόμια ειδικά στον Χολαργό έχουν χάλια εδώ και δεκαετίες . Ο πρώτος Δήμαρχος που άρχισε αναπλάσεις πεζοδρομίων ήταν ο Νικολάου με την εκπληκτική Περικλέους (Ανδριάντας Περικλή) , Φανερωμένης και 17 Νοεμβρίου η Χαλανδρίου . Ο Ξύδης με τον Δασκαλόπουλο έφτιαξε την Σωκράτους την Θεμιστοκλέους την Σύρου την Βεντούρη και τον όμορφο δρόμο στην Ουρανίας . Ο σημερινός Δήμαρχος Αποστολόπουλος πρέπει να συνεχίσει τις αναπλάσεις πεζοδρομίων που είναι σημαντικό έργο για όλους μας και ο κόσμος θα τον κρίνει από τα έργα του και μόνο . Όλοι έχουν το δικαίωμα να κάνουν κριτική στον κάθε Δήμαρχο για όλα και έτσι πρέπει να κάνουν . ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΡΙΖΑ . Τα ΜΙΑΣΜΑΤΑ του ΠΑΡΑΠΕΤΑΣΜΑΤΟΣ , οι φασιστο σταλινο δοσίλογοι του ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ κκε ΣΥΡΙΖΑ και του ΑΝΤΑΡCIA MADE IN USA είναι ξένο σώμα και βρωμίζουν με την μίζερη παρουσία τους την Περικλέους Πολιτεία . Οι βρομο κομμουνιστές - ΑΠΟΜΕΙΝΑΡΙΑ του ΙΜΠΡΑΗΜ ΠΑΣΑ - πρίν από λίγες ημέρες χλεύαζαν τον Μέγα Αλέξανδρο τον Περικλή και τον Παπάγο . Οι θαυμαστές του Μογγόλου Ερντογάν Πασά θαυμαστή του Χασάπη Τσίπρα και του ΣΦΑΓΕΑ του Ελληνικού Λαού ΕΦΙΑΛΤΗ Τσίπρα δεν έχουν θέση στην πόλη μας . Ο Δήμος Παπάγος Χολαργού ανήκει στην ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ . Είναι η μόνη παράταξη που μπορεί να τον κρατήσει ΟΡΘΙΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΝΔΡΙΑΝΤΑΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ . ΑΙΩΝΙΑ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΕΛΛΗΝΑ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΑ . ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΘΕΟ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΥΔΡΑΓΩΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΕΛΠΙΔΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΦΡΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΑΧΑΝΟΥΣ ΑΣΙΑΣ . ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΜΕΤΑΛΑΜΠΑΔΙΑΣΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΕΧΝΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ

      Διαγραφή
  7. Μας έχετε ζαλίσει τα αρ@@@@@ με τον Αλέξανδρο. Εδώ ο κόσμος πεινάει και δεν έχει δουλειά και βγαίνουν κάτι κολλημένοι και ασχολούνται με τον Αλέξανδρο. Ανοίχτε τα μάτια και ξυπνήστε ρεεε !! Μας πάνε για φούντο !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το κόμμα σου μας πάει για φούντο . Η Γ.............. ΠΟΥΣΤΟ αριστερά των ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ των ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΩΝ και των κκεδων που στηρίζουν τον αμερικανόδουλο Τσίπρα . ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΑΡΧ.... ΡΕ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΕ ΧΑΤΖΑΤΖΑΡΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΘΑ ΕΙΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΕΝΗ ΑΚΡΙΔΑ . Εσύ πάντως δεν πεινάς . Απλώς ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ του Κουτσούμπα είσαι . Η αγωνίστριες Κανέλη και Παπαρήγα παίρνουν από 5 συντάξεις η κάθε μια εκτός την βΒΟΛΕΥΤΙΚΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ . ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΟΡΝΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το κόμμα σου μας πάει για φούντο . Η Γ.............. ΠΟΥΣΤΟ αριστερά των ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ των ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΩΝ και των κκεδων που στηρίζουν τον αμερικανόδουλο Τσίπρα . ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΑΡΧ.... ΡΕ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΕ ΧΑΤΖΑΤΖΑΡΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΘΑ ΕΙΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΕΝΗ ΑΚΡΙΔΑ . Εσύ πάντως δεν πεινάς . Απλώς ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ του Κουτσούμπα είσαι . Oi αγωνίστριες Κανέλη και Παπαρήγα παίρνουν από 5 συντάξεις η κάθε μια εκτός την ΒΟΛΕΥΤΙΚΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ . ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΟΡΝΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το σχόλιο για τον Μέγα Αλέξανδρο και τις Αλεξάνδρειες είναι πολύ καλό . Τις τελευταίες ημέρες συμμορίες Αφγανών Λαθρομεταναστών έχουν ρημάξει δεκάδες σπίτια κοντά στην Μεσογείων . Η αριστερά είναι η καταστροφή της Ελλάδος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτά Τα Μαρμαρα Κακιά Σκουριά Δεν Πιάνουν . Η Ιστορία Και Οι Ήρωες Της Πατρίδος Μας Κρατάνε Όρθιους Στους Σημερινούς Σκοτεινούς Καιρούς Κομμουνιστικής Κατοχής . Ο Μέγας Αλέξανδρος θα γίνει ο Φάρος για τις επόμενες γενιές Ελλήνων και θα στολίσει το Δημαρχείο Χολαργού .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σικάντερ Σικάντερ Σικάντερ . Εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόαμο τιμούν τον Έλληνα Ημίθεο . Η Ελλάδα για να βγει από την σημερινή μεγάλη οικονομική κρίση θα το κάνει μόνο εάν βρεθεί ένας μεγάλος ΕΘΝΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ με όραμα για την Πατρίδα . Η αριστερά οδηγεί την χώρα στον ΟΛΕΘΡΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Έναν Ιωάννη Μεταξά θέλει η Ελλάδα . Έναν Εθνικιστή Ηγέτη σαν τον Καποδίστρια . Έναν Χαρίλαο Τρικούπη . Έναν Αλέξανδρο Παπάγο και να κρεμάσει τους προδότες πολιτικούς .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Οι συριζαίοι μας έχουν τσακίσει στους φόρους και στα χαράτσια . Η Τουρκία ανά πάσα στιγμή θα γίνει ολοκαύτωμα . Οι ξενόδουλοι πολιτικοί της Ελλάδος είναι απατεώνες όλοι τους . Το ΚΚΕ είναι η υπηρετριούλα του διεφθαρμένου συστήματος . Τα κομματόσκυλα δεν δίνουν σημασία για τα χάλια της χώρας και ασχολούνται με ασυρνατισίες . Δυστυχώς δεν υπάρχουν Έλληνες σήμερα . Ελάχιστοι είναι αυτοί που πιστεύουν στην Πατρίδα στον Θεό και στις Παραδόσεις του τόπου μας . Η Ξένη Ακρίδα Τσίπρας Καμμένος 4ο ΡΑΙΧ ΣΟΙΜΠΛΕΡ -ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΚΕ - ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ θα διαμελύσουν την χώρα . Ο Όλεθρος είναι μπροστά μας . Οι μαυραγορίτες της αριστεράς αρπάζουν την περιουσία δεκάδων χιλιάδων φτωχών Ελλήνων . ΓΕΜΙΣΕ Ο ΤΟΠΟΣ ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κότες οι επώνυμοι και δειλοί αρνούνται να σχολιάσουν το ξεπούλημα της Ελλάδος . Για μια καρέκλα τρέμουν τα ρεμάλια του ΣΦΥΡΙΖΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή