Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016

Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΠΑΤΟΥΛΗ ΦΟΡΕΣΕ ΣΕΞΥ ΜΑΓΙΟ ΑΛΑ ΣΤΙΚΟΥΔΗ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ! ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΠΛΑΚΑ...

Πριν από χιλιάδες χρόνια, ο πρόγονός μας Σωκράτης είχε μιλήσει για την ανάγκη του "γνώθι σαυτόν". Αν λοιπόν σήμερα μερικές κυρίες θέλουν να το παίξουν κοριτσόπουλα, θα έχουμε τα αποτελέσματα που θα δείτε πιο κάτω στο φωτορεπορτάζ του freegossip.gr.
Δείτε το και τα συμπεράσματα δικά σας:
Σαν άλλη…. Κατερίνα Στικούδη εμφανίστηκε η Μαρίνα Πατούλη! Η δημοτική σύμβουλος και σύζυγος του δημάρχου Αμαρουσίου, Γιώργου Πατούλη, βρέθηκε στην όμορφη  Χαλκιδική και ανέβασε το θερμόμετρο....

στα ύψη με το αποκαλυπτικό μαγιό της, που θύμιζε εμφανίσεις Στικούδη σε hot events και επιδείξεις! 
patouli4_645_450.jpg9849874-8.jpg

marinaki.jpg

marinaki2.jpg
Χωρίς ακριβές τουαλέτες, 12ποντα και πολύ βαριά κοσμήματα, αλλά με πολλά μαλλιά και….  κορδόνια η κυρία Πατούλη έκανε τον αντρικό πληθυσμό να παραμιλάει!  Λίγο η κάψα, λίγο η ντάλα, ήρθε και το κορμί της κυρίας Πατούλη και "έδεσε" που λένε, το γλυκό!
patouli2.jpg
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Freddo, το ζευγάρι βρέθηκε στη βόρεια Ελλάδα με αφορμή τη βράβευση των νικητών του 46ου Διάπλου του Τορωναίου Κόλπου και πήγε για μια βουτιά στην φανταστική παραλία του Αγίου Ιωάννη στη Νικήτη, με το ψηλόμεσο μαγιό,  το ολόχρυσο ρολόι και το τατουάζ  της κυρίας Πατούλη σε σημείο τζίζζζ να κλέβουν τις εντυπώσεις!
seleo.jpg
marinaki3.jpg

seleo2.jpg

































































seleo3.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου