Τρίτη 19 Ιουλίου 2016

ΘΡΙΛΕΡ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΟΡΗΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΘΕΡΙΖΑΝ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥΣ! ΠΩΣ ΧΑΘΗΚΑΝ ΤΑ ΙΧΝΗ ΤΟΥΣ! ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΣΚΟΤΕΙΝΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ....

Συνεχίζεται το θρίλερ της εξαφάνισης πατέρα και κόρης από περιοχή της Ηλείας, όπου παραθέριζαν μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς τους. Οι άνδρες της ΕΛΑΣ εξετάζουν πλέον όλα τα ενδεχόμενα, ενώ η...

μητέρα και οι υπόλοιποι συγγενείς τους, που βιώνουν ώρες αγωνίας, απευθύνουν έκκληση σε όποιον γνωρίζει να βοηθήσει στις έρευνες.

Το χρονικό

Πατέρας και κόρη το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου έφυγαν από το δωμάτιο που είχαν νοικιάσει στα Δουνέικα μαζί με τη μητέρα προκειμένου να μεταβούν στον ιερό ναό της Αγίας Μαρίνας και να ανάψουν ένα κερί. Πίσω έμεινε η μητέρα, η οποία τους περίμενε να επιστρέψουν. Οι ώρες όμως περνούσαν και η Αγγελική Λοϊζίδου, δεν έβλεπε να εμφανίζονται. Μαζί με συγγενείς και φίλους όπου παραθέριζαν στα Δουνέικα άρχισαν να τους ψάχνουν, ωστόσο δεν κατάφεραν να βρουν τα ίχνη τους.
Σύμφωνα με πληροφορίες κατά την παραμονή των αγνοούμενων στον ιερό ναό, τους είδε ένα άτομο το οποίο διέμενε στο ίδιο παραθεριστικό συγκρότημα. Μάλιστα όπως κατέθεσε στις αστυνομικές αρχές, όταν ρώτησε τον 68χρονο Κωνσταντίνο Λοϊζίδη αν θα επιστρέψει μετά την εκκλησία στο δωμάτιο, ο αγνοούμενος του απάντησε ότι έχει να κάνει πρώτα μια δουλειά μαζί με την κόρη και θα γυρίσει αργότερα στα Δουνέικα. Πατέρας και κόρη επιβιβάστηκαν στο Huyndai Accent χρώματος γκρι και από εκείνη τη στιγμή και μετά τα ίχνη τους αγνοούνται.
Ηλεία: Κορυφώνεται η αγωνία για τον πατέρα και την κόρη - Παραμένουν άφαντοι
Σύμφωνα με την Αγγελική Λοϊζίδου, ο σύζυγός της και η κόρη της δεν είχαν πάρει μαζί τους τα κινητά τους τηλέφωνα, ενώ η οικογένεια μετά από 15 ημέρες διακοπές στην κωμόπολη της Ηλείας θα αναχωρούσε για την Αθήνα την περασμένη Κυριακή. Όμως λίγες ώρες πριν από την επιστροφή ο 68χρονος και η 44χρονη χάθηκαν χωρίς καμιά αιτία.
Ο πατέρας έχει ύψος 1.75μ. κανονική σωματική διάπλαση, γκρίζα κοντά μαλλιά, καστανά μάτια και φορούσε κοντό καφέ παντελόνι, μπλε μπλουζάκι με άσπρες ζωγραφιές και μαύρα παπούτσια.
Η κόρη έχει ύψος 1.70μ. κανονική σωματική διάπλαση, ξανθά μαλλιά, καστανά μάτια και φορούσε ολόσωμη μαύρη φόρμα με καφέ πέδιλα. Μάλιστα αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και για το λόγο αυτό λαμβάνει τακτικά φαρμακευτική αγωγή.
ereportaz.gr, Πηγή φωτογραφίας: ilialive

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου