Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016

ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟ ΜΕ ΤΣΕΚΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΠΡΕΛΑ ΠΑΠΑΓΟΥ! ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ!

Ο χώρος γύρω από την ομπρέλα Παπάγου έχει μετατραπεί σε σημείο....


φωτό αρχείου
συνάντησης συμμοριών με άγριο ξύλο στο οποίο χρησιμοποιούνται μέχρι και τσεκούρια ή μαχαίρια! Κατά τύχη μέχρι στιγμής δεν έχουμε θρηνήσει ανθρώπινη ζωή, ωστόσο αν η κατάσταση συνεχιστεί -και δυστυχώς συνεχίζεται- είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα υπάρξει φόνος! 
Πριν από μερικές ημέρες, σύμφωνα με πληροφορίες συνελήφθη ο Γ. Π. για παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία (βρέθηκε στην κατοχή του...τσεκούρι) και οδηγήθηκε στο αυτόφωρο όπου και τιμωρήθηκε με 18 μήνες φυλάκιση! Σύμφωνα όμως με πληροφορίες μας, το ίδιο άτομο επανήλθε στον ίδιο χώρο μετά από μερικά βράδια. Εκεί, στον ίδιο χώρο δραστηροοποιείται μια αντίπαλη ομάδα, της οποίας ηγείται άτομο αλβανικής καταγωγής. Οι δυο ομάδες, κατά τις μεταμεσονύχτιες ώρες συγκρούονται άγρια, με φοβερό ξύλο έως θανάτου! 
Η κατάσταση είναι εξαιρετικά κρίσιμη και επικίνδυνη και, απ'όσο γνωρίζουμε, τα άτομα παρακολουθούνται από την Αστυνομία.  

1 σχόλιο:

  1. Οταν ο Τίγκας ζητούσε από το δήμαρχο να αναλάβει πρωτοβουλίες για τον περιορισμό της παραβατικότητας σε Παπάγο και Χολαργό,όταν έκανε προτάσεις κοινών ενεργειών για να μη καταργηθεί το αστυνομικό τμήμα Παπάγου,η δημοτική πλειοψηφία αδιαφορούσε.Δυστυχώς-διότι οι ευκαιρίες έχουν χαθεί- κάποιους ανθρώπους τους δικαιώνει ο χρόνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή