Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016

ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΗΛΩΣΗ ΚΟΥΤΑΚΗ! ΑΠΟΧΩΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΤΙΓΚΑ!

Πριν από λίγη ώρα, στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Παπάγου-Χολαργού, ο Νίκος Κουτάκης διάβασε μια λιτή ανακοίνωσή του, σύμφωνα με την οποία "από ΄δω και στο εξής δεν θα είναι μέλος της...

Ανεξάρτητης Ενωτικής Κίνησης Παπάγου-Χολαργού από την οποία αποχώρησε! Έτσι, ο Νίκος Κουτάκης θα είναι ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος, η δεν παράταξη του Κώστα Τίγκα, θα εκπροσωπείται μόνο από τον ίδιο τον επικεφαλής της παράταξης! 

22 σχόλια:

  1. Τα έλεγα για τον Κουτάκη, δεν με εκπλήσσει!
    Χθές ήταν αλλού, σήμερα είναι "αλλού" και αύριο θα είναι κάπου -ποιός ξέρει- αλλού...για αλλού!
    Γενικώς, "εδώ πατώ και αλλού βρίσκομαι" έτσι Νικολάκη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΙΛΑΜΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΛΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Mαζί με την ανεξαρτητοποίησή του παραιτήθηκε και από την αντιπροεδρία του δημοτικού συμβουλίου;Σύμφωνα με το νόμο ο αντιπρόεδρος του ΔΣ ορίζεται από τη μείζονα μειοψηφία στην οποία ο Κουτάκης δεν ανήκει πλέον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ ανώνυμε 22 Ιουλίου 1.23 πμ.Ο Κουτάκης πρέπει να παραιτηθεί και αν πιστεύει οτι όλοι οι ψηφοφόροι του τον ακολουθούν τότε έχει σίγουρη την εκλογή του το 2019.

      Διαγραφή
  4. ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ . ΤΙ ΣΟΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΟΤΑΝ Ο ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην είσαι τόσο βέβαιος,φίλε 1.24.Ο κόσμος δεν δίνει πλέον περιθώρια.Θυμήσου τον ΓΑΠ και σήμερα τον Τσίπρα.

      Διαγραφή
  5. Ο κλαρινοδήμαρχος είτε υπάρχει αντιπολίτευση είτε όχι θα φάει μαύρο που δεν θα το πιστεύει. Δε πα να φύγουν όλοι ..ο κόσμος του Χολαργού σιχάθηκε τα ψέματα...οχι αλλοι ψεύτες στο δήμο μας..η βρώμα και η εγκατάλειψη είναι στα ύψη..θα πάθουμε χολέρα και ο κλαρινοδήμαρχος θα βγάζει φωτογραφίες με το πατσουροχαρέμι του σε βραβεύσεις πρώην δημάρχων..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η αντιπολίτευση έχει χάλια αδιόρθωτα και κανείς από αυτούς τους άχρηστους δεν είναι ικανός για την θέση του Δημάρχου . Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να έχουν κάποιους ψηφοφόρους για να μπορούν να διατηρούν τον τίτλο του κοματάρχη και να προωθούν τα συμφέροντα τους . Πρέπει να βρεθεί μια προσωπικότητα που θα ενώσει την πλειοψηφία των κατοίκων και μακριά από τους απατεώνες της ξεφτιλισμένης αριστεράς .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο μόνος ικανός από τον χώρο της κεντροδεξιάς που μπορεί να συσπειρώσει πολύ κόσμο γύρω του είναι ο Γιώργος Ανυφαντής . Είναι Νέος Άφθαρτος Έντιμος και αγαπάει το την πόλη μας . Είναι απλός άνθρωπος με όλους και μπορεί να αντιμετωπίσει τον Αποστολόπουλο ισάξια . Είναι η μόνη λύση σε αυτό το ΘΟΛΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΤΟΠΙΟ που κάπιοι αποκαλούν αντιπολίτευση αρκεί να τον βοηθήσουμε ΟΛΟΙ χωρίς πολιτικές σκοπιμότητες . Και το σπουδαιότερο είναι διάδοχος του Νικολάου . Ο ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. στη φωτογραφία είναι ο κουτάκης ή ο γκλεζάκος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πράγματι ο Ανυφαντής έχει όλα τα προσόντα . Το ερώτημα είναι θα τον αφήσουν τα κομματόσμυλα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι πάρα πολύ καλός,καλός όμως φαινόταν και είναι ως άνθρωπος και ο σημερινός δήμαρχος.Η διοίκηση/διαχείριση μιας πόλης,ενός δήμου,είναι σύνθετη υπόθεση.Δεν αρκεί να είναι κάποιος καλός και άφθαρτος,που ίσως σημαίνει και άπειρος διότι η δράση φθείρει.Ευθύνες όμως έχουμε και οι δημότες που ψηφίζουμε με συναίσθημα,σκοπιμότητα,επιπόλαια,επειδή γνωριζόμαστε με κάποιον του συνδυασμού ή και με πολιτική/κομματική αντίληψη.

      Διαγραφή
  10. Ε όχι και ο Ανυφαντής..! Δεν λέω καλό παιδί, αλλά δεν κάνει για δήμαρχος, δεν έχει το υπόβαθρο. Θα μου πει κάποιος, έχει ο Αποστολόπουλος το υπόβαθρο; Όχι, είναι και αυτός ανεπαρκής, για αυτό και τα χάλια του δήμου τα τελευταία χρόνια, "διαδέχθηκε(;)" και μία αποτυχημένη δημ. αρχή και τα προβλήματα που προέκυψαν έχουν πολλαπλασιαστεί. Αρκετά με τα μειράκια, το ίδιο λάθος δεν θα ξαναγίνει!
    Ο δήμος θέλει έναν δραστήριο, επιτυχημένο και καταξιωμένο στην επαγγελματική του δραστηριότητα, πενηντάρη-πενηνταπεντάρη ηλικιακά, να μπορεί να ανταπεξέλθει στα αυξημένα καθήκοντα του θώκου...και πλαισιωμένος με επίσης καταξιωμένους συνεργάτες, για να μπορέσει να "συμμαζέψει το χάλι που θα παραλάβει" αποτελεσματικά και με επιτυχία!!!
    Ούτε συνταξιούχους, ούτε νεαρούς άπειρους που δεν έχουν το ``γνώθεις εαυτόν΄΄ και αποζητούν την "καταξίωση", χωρίς να διαθέτουν τα απαραίτητα προσόντα...!
    ``ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ΄΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μήπως να περιμένουμε νεότερα για τους προσανατολισμούς Κουτάκη; Πόσους συνδυασμούς έχει αλλάξει μέχρι τώρα;Δηλ. του φταίνε οι επικεφαλής,το πρόγραμμα,η πολιτική τους,στην οποία όμως συμμετέχει;Και είναι σίγουρος οτι αυτοί που τον εμπιστεύθηκαν τον θέλουν ανεξάρτητο;Μήπως προδίδει κάποιους που τον τίμησαν με τον σταυρό τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εκατοντάδες αθώοι άνθρωποι είναι νεκροί στο Μόναχο από ισλαμοφασίστες δολοφόνους . Ο ΣΦΥΡΙΖΑ σύντομα θα μακελέψει την Ελλάδα . Θα σύνορα μας είναι ΣΟΥΡΩΤΗΡΙ και όλοι οι δολοφόνοι έχουν έρθει στην Ελλάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Χίλιες φορές ο Ανυφαντής παρά η σαβούρα που υπάρχει στον χώρο της ανύπαρκτης αντιπολίτευσης .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Το μεγάλο μειονέκτημα -ΛΑΘΟΣ- του σημερινού Δημάρχου Ηλία Αποστολόπουλου είναι ότι δεν δίνει και μεγάλη σημασία σε απλούς πολίτες . Δύσκολα θα συνομιλήσει μαζί τους . Ο Γιώργος Ανυφαντής μπορεί να τον αντιμετωπίσει και να διεκδικήσει επάξια την Δημαρχία Παπάγου Χολαργού . Έχουμε δει αμέτρητες φορές διάφορους με δήθεν προσόντα κσι είναι τελικά ότι χειρότερο έχει βγάλει ο τόπος . Ο Γιώργος Ανυφαντής είναι αγαπητός στον κόσμο και θα βρει τον τρόπο να τελειώσει το έργο Νικολάου . Όποιος στηρίζει Τίγκα Κεχρή Τούτουζα κλπ πρέπει να είναι απογοητευμένος από την ζωή του . Ο Αποστολόπουλος πρέπει να προσέξει πολύ τις σχέσεις του με τους πολίτες γιατί υπάρχει κίνδυνος να καταντήσει μόνος καο έρημος σαν τον Πολύδωρα . Η αλλαζονεία είναι κακό πράγμα . Γρήγορα θα έρθει η πτώση όταν θα τον εγκαταλήψουν οι Παπαγιώτες και οι πασόκοι . Η λύση είναι ο Γιώργος Ανυφαντής . Όλοι μαζί του . Έτσι σε σύντομο διάστημα θα δημιουργήσουμε μια ισχυρή παράταξη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δεν είναι ο Ανυφαντής ο κατάλληλος άνθρωπος για αυτή την θέση.
    Όπως και πολλοί άλλοι πού διεκδίκησαν και απέτυχαν...
    Άλλωστε ποιος χολαργιώτης η παπαγιώτης θα εμπιστευτεί ένα παιδί που δεν το ξέρει, το ίδιο δεν έγινε με τον Αποστολόπουλο και να τα αποτελέσματα! Αυτός είχε και χρήματα και τα έριξε στην "προβολή του", καλύπτοντας την έως τότε ανυπαρξία του, ο Ανυφαντής έχει?
    Καταδικασμένη θα είναι η απόπειρά του και ότι ξοδέψει θα πάει χαμένο. Μην του φουσκώνετε τα μυαλά, κακό του κάνετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο Ανυφαντής είναι πολύ "λίγος" για να αντιπαρατεθεί με τον Αποστολόπουλο. Το ξέρουν ελάχιστοι δεν έχει δημόσια εικόνα και συμφωνω για τα χρήματα. Ο Μπούλης έριξε τα ευρώπουλα του πεθερού αλόγοστα και χωρίς να τα σκέφτεται και βγήκε δήμαρχος. Διαφορετικά ούτε στον ύπνο του . Αφού ούτε να μιλήσει δεν ήξερε. Ο Ανυφανρής ούτε φράγκα έχει ούτε πεθερό με φράγκα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πάρτι θα κάνει ο Αποατολόπουλος με Τίγκα Κεχρή απέναντι του . Ούτε ο Τούτουζας είναι κατάλληλος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. No Campari...no party!!!
    Τέλος τα..."φράγκα" και μεταξύ μας, κορόϊδο θα είναι αν κάνει σπατάλες και ρίξει πάλι το χρήμα για να ξαναβγεί.
    Καμένο χαρτί είναι που θα βρεθεί προ εκπλήξεων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ;Ο ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΤΑΚΗΣ ΕΚΑΝΕ ΤΡΑΓΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ!!!!! ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ !!!!!!! Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή