Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016

ΧΑΡΑ ΚΑΦΑΝΤΑΡΗ: ΑΦΟΥ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΟΝ...ΕΘΑΨΕ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ "ΚΟΦΤΗ", ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ...ΠΟΝΤΙΟ ΠΙΛΑΤΟ ΠΟΥ ΝΙΠΤΕΙ ΤΑΣ ΧΕΙΡΑΣ ΤΟΥ: "ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΤΤΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ"!!! ΡΕ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΛΑΟ, ΜΕ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΤΣΑΚΙΣΕΣ; ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΦΕΡΝΕΙ Η ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΣ ΚΑΦΑΝΤΑΡΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ....

Αφού εξαπάτησε ολόκληρο τον ελληνικό λαό λέγοντας προεκλογικά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει συγκεκριμένο, κοστολογημένο πρόγραμμα με το οποίο θα καταργήσει αμέσως τα μνημόνια και θα απαλλάξει τον λαό από την λιτότητα, για να τον...θάψει τελικά στο 3ο Μνημόνιο, τώρα η Καφαντάρη θέλει να βγάλει την ουρά της απ'έξω και νίπτει τας χείρας της, ως άλλος Πόντιος Πιλάτος! 
Προσέξτε τι πάει να περάσει πίσω από την πόρτα και ερήμην του λαού, με....
μυστικές διατλαντικές συμφωνίες στις οποίες συμμετέχει και η Ελλάδα, με την Καφαντάρη να συστήνει ειδική κοινοβουλευτική επιτροπή που θα εξετάσει τις διατλαντικές εμπορικές συμφωνίες Ε.Ε. με τις ΗΠΑ και τον Καναδά (TTIP, CETA)!!! Τι είναι αυτές οι διατλαντικές εμπορικές συμφωνίες  για τις οποίες ο λαός δεν έχει ιδέα και τι παίζεται ερήμην του πάνω στις πλάτες του; Τι είναι αυτό το TTIP;
Ιδού τι είναι όλα αυτά που παίζονται σε βάρος του λαού (σύμφωνα με όσα αναφέρει το luben.tv):
Για τον περισσότερο κόσμο, το να βρει την άκρη του τι είναι μια τεράστια μυστική εμπορική συμφωνία της οποίας μάλιστα το όνομα είναι αρκτικόλεξο, είναι εξαιρετικά δύσκολο. Για όποιους δεν έχουν απολύτως καμιά ιδέα από όλα αυτά, καλά ακούσατε: η Διατλαντική Συμφωνία Εμπορίου και Επενδύσεων, η επερχόμενη εμπορική συμφωνία μεταξύ των δύο τεράστιων αγορών που είναι οι Η.Π.Α. και η Ε.Ε,  αποτελεί αντικείμενο μυστικής διαπραγμάτευσης μέχρι στιγμής και οι πληροφορίες ως ένα σημείο έρχονταν μόνο από διαρροές, όπως αυτή της Wikileaks.

H αλήθεια είναι αυτή: Η ΤΤΙP (Transatlantic Trade and Investment Partnership) είναι ένα μνημόνιο (κυριολεκτικά και μεταφορικά) εμπορική συνεργασίας μεταξύ Η.Π.Α. και Ε.Ε, με σκοπό την προώθηση του ελεύθερου εμπορίου. Aκούγεται φανταστικό; Τότε γιατί το διαπραγματεύονται στα μουλωχτά; Ας δούμε πολύ συνοπτικά ποια είναι τα 5 βασικά σημεία της περιβόητης TTIP:
  • Ανοίγουν προς ιδιωτικοποίηση όλες οι δημόσιες υπηρεσίες. Το οποίο σημαίνει ότι μια εταιρία από το Τέξας θα έχει τη δυνατότητα να αναλάβει την υπόθεση της ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα ή το νερό, η υγεία και πάει λέγοντας. Στα πλαίσια της ΤΤΙΡ δεν θα υπάρχει δυνατότητα επιστροφής σε κρατικό έλεγχο μιας υπηρεσίας, ακόμα κι αν αυτή είναι η βούληση της κυβέρνησης και των πολιτών που την ψήφισαν.
  • Οι προδιαγραφές για τα εμπορεύματα γίνονται ενιαίες για τις Η.Π.Α. και την Ε.Ε., πράγμα που προκαλεί ανησυχίες, ειδικά για τα τρόφιμα, καθώς οι Η.Π.Α. θεωρείται πως τηρούν χαμηλότερα στάνταρ, ειδικά σε ότι αφορά τη χρήση φυτοφαρμάκων αλλά και γενετικά τροποποιημένων τροφίμων. Στην Ε.Ε., μια εταιρία πρέπει να αποδείξει πως ένα προϊόν είναι ασφαλές για να το κυκλοφορήσει στην αγορά. Στις Η.Π.Α. συμβαίνει το ανάποδο: το κράτος πρέπει να αποδείξει πως το προϊόν είναι επικίνδυνο για να μπορέσει να το αποσύρει από την αγορά…
  • Mε τη δημιουργία του ISDS, κατοχυρώνεται η δυνατότητα μιας εταιρίας να μηνύει ένα κράτος με ευνοϊκούς όρους σε ένα παράλληλο δικαστικό σύστημα, όταν θεωρεί πως αυτό αποτυγχάνει να τηρήσει τους όρους της ΤΤΙP. Aυτές οι αγωγές θα εξετάζονται μυστικά από ειδικά δικαστήρια (και όχι κρατικά) τα οποία θα αποζημιώνουν τις εταιρίες από τον κρατικό προϋπολογισμό. Δηλαδή, από τα λεφτά των φορολογούμενων.
  • Οι πάροχοι υπηρεσιών διαδικτύου θα υποχρεούνται να παρακολουθούν τις δραστηριότητες των πολιτών στο διαδίκτυο και να τις καταδίδουν αν θεωρήσουν πως κάποιος είναι ύποπτος για παραβίαση των πνευματικών δικαιωμάτων. Καταργείται έτσι η αρχή των προσωπικών δεδομένων που θεμελιώνει την ευρωπαϊκή νομοθεσία.
TTIPvideo
  • Tέλος, τα εργατικά δικαιώματα στην Ε.Ε. εναρμονίζονται με αυτά στις Η.Π.Α., το οποίο σημαίνει πλήρη κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων και του δικαιώματος στο συνδικαλισμό στην Ε.Ε. καθώς αυτά θεωρούνται φραγμοί για το εμπόριο. Ταυτόχρονα, με βάση τη μελέτη άλλων αντίστοιχων εμπορικών συμφωνιών, όπως ήταν η NAFTA στη Βόρεια Αμερική, η απελευθέρωση του εμπορίου θα σημάνει την ακόμα μεγαλύτερη αύξηση της ανεργίας, τόσο στην Ευρώπη όσο και στις Η.Π.Α.
Το ότι το συζητάνε πίσω από κλειστές πόρτες ακούγεται αρκετά λογικό, έτσι;
Ποια λοιπόν επιτροπή (για να λάβει συγχωροχάρτι, που όκμως δεν θα λάβει ποτέ από τον λαό) σύστησε η κα Καφαντάρη; Μια επιτροπή στην οποία -λένε- θα εξεταστούν πλευρές των εν λόγω συμφωνιών, καθώς και οι επιπτώσεις τους, με συμμετοχή, εκτός των κοινοβουλευτικών κομμάτων και φορέων, παραγόντων, κοινωνικών, επιστημονικών και κινηματικών, που συμμετέχουν στα κινήματα αποτροπής των εν λόγω συμφωνιών.
Η κα Καφαντάρη λέει: "Έγκαιρα, έχω τοποθετηθεί με δελτίο τύπου της 4.5.2016 όπου εκφράζω την εναντίωσή μου στις εν λόγω συμφωνίες. Έχω επισημάνει τους κινδύνους για τους δημοκρατικούς θεσμούς και τη διαφάνεια συνολικά για όλη την Ευρώπη, πως με τις εν λόγω συμφωνίες πλήττονται τα δημοκρατικά δικαιώματα, η επισιτιστική μας δυνατότητα, οι θέσεις εργασίας και συνολικά το Περιβάλλον.
Την 13.6.2016 στην κοινοβουλευτική συνέλευση του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου (WTO) στη Γενεύη , μέσα στο αρνητικό εν γένει κλίμα υπέρ των συμφωνιών, εξέφρασα την ανάγκη αποτροπής των εν λόγω συμφωνιών (σχετικό ΔΤ της 16.6.2016). Στο περιθώριο της Διάσκεψης έγινε συζήτηση με παρευρισκόμενους συντρόφους από ευρωκοινοβουλευτικές ομάδες της GUE/NLG για την ανάγκη συντονισμού και κοινής δράσης των δυνάμεων της Αριστεράς σε ευρωπαϊκό επίπεδο, ενάντια στις συμφωνίες ελεύθερου εμπορίου ΤΤΙΡ και CETA.
Θεωρώ, ότι υπάρχει έλλειψη ενημέρωσης των Ελλήνων πολιτών σχετικά και υφίσταται ανάγκη δημιουργίας –ανάπτυξης ενός δυναμικού κινήματος αποτροπής . Ήδη, μια σειρά Δήμοι ανά τη χώρα έχουν κηρύξει τις περιοχές τους ως «ελεύθερες ζώνες» από τις εν λόγω συμφωνίες.
Τέλος, μετά το πέρας των εργασιών της ειδικής αυτής κοινοβουλευτικής επιτροπής (στην οποία συμμετέχω ως πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου), θεωρώ απαραίτητο το Ελληνικό Κοινοβούλιο να συζητήσει σε ολομέλεια το θέμα και να παρθούν σχετικές αποφάσεις".

Την...εναντίωσή της η κα Καφαντάρη τις εξέφραζε με δημόσιες δηλώσεις της κατά των Μνημονίων-προεκλογικά, για να φέρει τελικά ένα Μνημόνιο νααααααα και έναν άλλο ..."κόφτη", στέλνοντας ακόμη και στην αυτοκτονία αθώους συμπολίτες μας! Τώρα λοιπόν, μην προσποιείται την...αντιστασιακή, διότι συστήνει την Επιτροπή η οποία ουσιαστικά θα φέρει προ τετελεσμένων γεγονότων τον ελληνικό λαό. Έρχεται λοιπόν η κα Καφαντάρη να επικυρώσει τις ήδη ληφθείσες αποφάσεις σε βάρος του λαού, με την ίδια να το παίζει Πόντιος Πιλάτος. Όχι μόνον δεν καταγγέλλει, αλλά απλά νίπτει τα χείρας της εκφράζοντας...την εναντίωσή της! 
Α, ρε σκαμνί Δικαιοσύνης που θέλετε γερμαντοτσολιάδες, προδότες!


24 σχόλια:

  1. ποιά δικαιοσύνη;;;;; συνοπτικές διαδικασίες και κρεμάλες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΥΤΕς ΟΙ ΑΝΤΕΘΝΙΚΕς ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ.

    ΑΝ ΜΙΑ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΘΕΛΕΙ, ΘΑ ΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ.

    ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΤΗ ΤΡΕΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΥΠΟΓΕΙΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προσωπικά,ούτε για τις εξωτερικές δουλειές τις επιχείρησης μου δεν θα την προσελάμβανα!!!
    Για μισθό ούτε λόγος, όλοι εκεί μέσα δεν έπρεπε να παίρνουν μηνιαία αποζημίωση πάνω από 500ευρώ...και αυτά χαριστικά, οι ζήτουλες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και όποιος είχε την...ατυχία να έχει ακούσει να μιλάει, γενικώς να έχει εκμαιεύσει τις απόψεις του...ατόμου, εκεί γύρω στο 2009-10, τότε έχει χάσει "πάσαν ιδέα" για το "άτομο", μιλάμε για εξόφθαλμη αγραμματοσύνη!
    Θηλυκός Ζήκος..."και τα ρέστα πάσα τέμπο!!"
    Σκεφτείτε τι "κυκλοφορεί" εκεί μέσα!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ότι χειρότερο έχει βγάλει ο Χολαργός είναι στο πρόσωπο της . Εκφράζει τόν ΜΈΣΆΊΏΝΆ , τον σκοταδισμό και το μίσος που έχει για την Πατρίδα . ΌΣΟΙ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ . Η Ελλάδα έχει ΓΕΜΙΣΕΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επιτέλους υπάρχει κανένα σοβαρό κόμμα να στηρίξουμε και να ψηφίσουμε;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θέλουμε ένα κόμμα που είναι καλύτερο από τον ΣΥΡΙΖΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τώρα κονομάει τα 10000-12000 ευρώ κάθε μήνα και στρώνει...επιδερμίδα το παχύδερμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΣΥΡΙΖΑ η ΣΦΥΡΙΖΑ η ΣΥΡΙΣΛΑΜ είναι ένα ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ και ΓΕΝΙΤΣΑΡΩΝ κατασκεύασμα της ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ στην Αθήνα και μια από τις συνιστώσες του είναι το Τουρκικό Προξενείο Θράκης . Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ έχει στόχο την εξόντωση 2.5 εκατ. Ελλήνων μέσα από αιματηρά χαράτσια και φόρους και μεταφορά στην Ελλάδα 6.5 εκατομ. μουσουλμάνων δολοφόνων και βιαστών από τα βάθη της Ασλίάς . Χίλίάδες Έλληνες έχουν αυτοκτονήσει/δολοφονηθεί τα δύο τελευταία χρόνια από τους ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ αριστερούς του Τσίπρα . 400.000 Ελληνόπουλα έχουν εξοριστεί σε άλλες χώρες και η ανεργία γκρεμίζει τα θεμέλια του Ελληνισμού . Θαυμαστές του Χασάπη Ερντογάν και κάθε βιαστή ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ χάρισαν την Θράκη και το Αιγαίο στους Οθωμανούς ενώ διέλυσαν και τις Ενοπλες Δυνάμεις
    Χρησιμοποιούν τον ΕΝΦΙΑ για να αρπάξουν ότι περουσιακό στοιχείο έχει μείνει σε Ελληνικά χέρια . Ο ΦΠΑ θα πάει 27% για να μπορέσουν να κλείσουν όλες τις Ελληνικές επιχειρήσεις μέσα από ένα βρομερό σχέδιο αφελληνισμού της Ελληνικής Κοινωνίας . Χιλιάδες δολοφόνοι ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΒΙΑΖΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΚΤΗΝΗ ΓΙΑ ΕΚΑΤΟ ΕΥΡΩ . Τα εγκλήματα τους αμέτρητα το ίδιο και οι προδοσίες τους . Η αριστερά θέλει να εξοντώσει τελείως αυτή την χώρα γιατί μισεί την Ιστορία τον Πολιτισμό και τις Παραδόσεις της . Τα ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ της ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗΣ ΒΡΟΜΟ αριστεράς είναι όλοι τους ΕΘΝΟΜΙΔΕΝΙΣΤΕΣ και ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ . ΘΑ κλείσουν τα Ελληνικά Σχολεία και θα γκρεμίσουν τις εκκλησίες . Έχουν όλοι τους παράνομα εκατ. Ευρώ καταθέσεις σε ξένες τράπεζες αδιαφορώντας προκλητικά για την δυστυχία εκατ. Ελλήνων . Οι ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ και ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΙ του ΓΚΕΣΤΑΠΙΤΗ ΣΟΙΜΠΛΕΡ δεν θα ησυχάσουν εάν δεν γκρεμίσουν και τα ΛΕΥΚΑ ΜΑΡΜΑΡΑ του Παρθενώνα . Η ΑΛΗΤΟΚΡΑΤΕΙΑ της αριστεράς των ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΩΝ θέλει να μέτάτρέψει την χώρα μας σε ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ . Όσοι στηρίζουν το σημερινό φασιστικό μόρφωμα των αρουραίων των υπονόμων ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ είναι ανθρωπάκια χωρίς Ελληνική Παιδεία και ανδρείκελα ΞΕΝΗΣ ΑΚΡΙΔΑΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ και ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΩΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Άρπαξαν 150 ευρώ από άνεργο μέσα από τον πενιχρό του τραπεζικό λογαρισμό επειδή χρωστούσε ένα μικρό ποσό στην εφορία . Αυτό έγινε σήμερα το πρωί στην Εθνική Τράπεζα του Χολαργού . Ύαινες και τσακάλια οι συριζαίοι . Τέτοιο κακό δεν έχει ξαναγίνει ποτέ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σε λίγο καιρό φανατικοί ισλαμιστές θα σφάζουν και στην Ελλάδα όποιον βρίσκουν μπροστά τους . Δεν υπάρχουν σύνορα ο συριζα τα έχει καταργήσει . Η Ελλάδα είναι στα πρόθυρα Εθνικής Καταστροφής . Ο συριζα έχει τεράστιες ευθύνες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. αυτή κυκλοφορεί καθόλου στη γειτονιά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ποια εννοείς; Την κάμπια; Μπα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κάφροι δολοφόνοι Ελλήνων συριζαίοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ...όχι το "Aliens" εννοεί...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Άι στο διάολο ξεφτιλισμένοι κολο συριζαίοι εσείς και ο Γ...... σας ΒΡΟΜΟ ΕΝΦΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. opou tous briskoume xilo pisa kai poupoula stous pseftes

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Σε λίγο καιρό δολοφόνοι φανατικοί μουσουλμάνοι θα αρχίζουν να σφάζουν και στην Ελλάδα . Η Καφαντάρη είναι φανατικά υπέρμαχη της αθρόας εισβολείς εκατομ. λαθρο ισλαμιστών στην χώρα μας . Αγωνίζεται να φέρει Αφγανούς εγκληματίες στον Χολαργό μαζί με τον Χάρη Κουγιουμτζόπουλο και το παρθεναγωγείο Του συριζα στον σύλλογο γονέων . εΊΝΑΙ ΌΛΟΙ ΤΟΥς ΓΙΑ ΦΤΎΣΙΜΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Δεν υπάρχει ελπίδα σε αυτή την χώρα . Η καφρίλα της αριστεράς την διάλυσε . Δεν θα σφήσουν τίποτε όρθιο θα ισοπεδώσουν τα πάντα οι Γερμανοτσολιάδες Τσίπρας Καμμένος Καφαντάρη και ΣΙΑ ANTARCIA .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο ΕΝΦΙΑ ΡΕ ΛΕΧΡΙΤΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΨΕΙ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΤΟΜΑΡΙΑ ΒΡΟΜΙΑΡΗΔΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΛΟ ΣΥΡΙΖΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 13 ΔΙΣ Ευρώ θα πληρώσουμε σε νέους φόρους μέχρι τέλος του έτους . Πείνα ανεργία και δυστυχία αυτό είναι το μέλλον μας . Αυτή είναι η αριστερά των Μνημονίων και της ληστείας μισθών και συντάξεων . Μην ψηφίζεται τα ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ του Ερντογκάν και του ΣΦΥΡΙΖΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ντροπή σου χαρούλα . Άλλα μας έλεγες προεκλογικά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Σιγά μην ντραπεί!!!
    Ρε φίλε μου οι αναίσθητοι ντρέπονται; Γιατί να αποτελεί εξαίρεση αυτή;
    Ξέρεις πόσα ακίνητα έχει, ξέρεις τι μισθό παίρνει, ξέρεις πόσα ενοίκια εισπράττει; Ξέρεις, ξέρεις, ξέρεις...!
    Λοβοτομή τους κάνουν και από εκεί και πέρα αδιαφορία...μέχρι να αρχίσει να "ανεβοκατεβαίνει η λεπίδα της γκιλοτίνας" όπως συνέβη το 1789 στην Γαλλία!!!
    Κάτι τέτοια έκαναν και τότε και το φάγανε το κεφαλάκι τους, για παντεσπάνια μιλούσαν τότε, για γεμιστά ορφανά μιλάνε τώρα...έννοια σου και κοντοζυγώνει..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Καλημέρα σε όλους!
    Αυτή είναι η δημόσια ανακοίνωση του Unity Health Hospital.
    Αναζητούμε δωρητές νεφρών από όλο τον κόσμο και για καλά βραβεία, εάν ενδιαφέρεστε να πουλήσετε ένα νεφρό,
    επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω χρησιμοποιώντας το whatsapp στο +1 (213) 927-2588
    ή στείλτε μας email στο unitypointhealthiowa@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή