Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΡΤ, ΤΣΑΚΝΗ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΤΟΥ ΛΕΕΙ Ο...ΜΑΓΚΑΪΒΕΡ!!!

ΔΗΜΟΣ ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΣ:ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ                       ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΡΤ
         Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής  Γιάννης Σταθόπουλος απέστειλε στον Πρόεδρο της ΕΡΤ Διονύση Τσακνή  την ακόλουθη επιστολή:

Αγαπητέ Πρόεδρε....

Ευχαριστώ πολύ για την εγκάρδια επιστολή σου, μετά το τέλος του πολιτιστικού και κοινωνικού ταυτόχρονα γεγονότος του καλοκαιριού για την πόλη μας και ολόκληρη την Αττική «Μουσικό Φεστιβάλ SummERTime – Καλοκαίρι στην Αγία Παρασκευή».
Εργασθήκατε και θέλω να σε συγχαρώ γι’ αυτό, με όλα τα στελέχη της ΕΡΤ και το Διευθύνοντα Σύμβουλο, σκληρά, είχατε καθημερινή παρουσία στο Φεστιβάλ και αποδείξαμε από κοινού ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε νέους θεσμούς και πολιτιστικά δρώμενα αντάξια της ιστορίας και των δυνατοτήτων και της ΕΡΤ και του Δήμου μας.
Χαίρομαι πάρα πολύ για το στόχο που και οι δύο θεσμικοί φορείς έχουμε, ώστε να καθιερωθεί το Φεστιβάλ και να επαναληφθεί του χρόνου και κάθε χρόνο.
Θέλω να θεωρείς ότι οι πολίτες και εγώ προσωπικά, που στηρίξαμε την ΕΡΤ στους δύσκολους καιρούς, θα είμαστε αξιόπιστοι συνομιλητές και συνδιοργανωτές και άλλων δράσεων όπως ήδη έχουμε πράξει. Να είστε όλοι και όλες καλά.    

Με ειλικρινή εκτίμηση,

ΙΩΑΝΝΗΣ Ε. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου