Σάββατο 30 Ιουλίου 2016

Η ΕΕ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΦΙΟΖΟΙ ΠΟΥ ΤΗ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΟΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΑΙΟΥ!!! "ΘΑΒΟΥΝ" ΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΟ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΑ ΑΘΗΝΑ!!! ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!!!!!!!

Έχουμε να κάνουμε με ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ, με ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΣ, με ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ και ΕΧΘΡΟΥΣ της Ελλάδος, οι οποίοι δεν επιτίθενται με βόμβες, αλλά με υπογραφές που βάζουν στην ΕΕ! Ένας οργανισμός, "Ένωση ισότιμων κρατών-μελών" τη βάφτισαν κατ΄ευφημισμό, αλλά που στόχο έχει να...


επιβάλει την μονοκρατορία της Γερμανίας και να θάψει τις χώρες του νότου. Κυρίως έχει στόχο να θάψει την Ελλάδα, διότι όλοι αυτοί που διοικούν την ΕΕ είναι εχθροί της Πατρίδος μας. 
Τώρα λοιπόν αποφάσισαν να καταργήσουν την καλλιέργεια των αμπελώνων, και κατ΄επέκταση την παραγωγή του κρασιού, βάζοντας πρόστιμο 1.200 ευρώ ανά στρέμμα καλλιέργειας! Κανονική δολοφονία της προαιώνιας, αρχαίας παραγωγής του κρασιού μας! 
Ο τόπος αυτός και ο λαός αυτός επιζεί επί χιλιάδες χρόνια από το κρασί και την ελιά. Ο θεός Διόνυσος και η θεά Αθηνά είναι συνυφασμένοι με το κρασί και με την ελιά αντίστοιχα. Οι αρχαιεολληνικές θεατρικές παραστάσεις και εορτές που γίνονταν στην Αθήνα προς τιμήν του Διονύσου, του θεού του κρασιού και της χαράς-διασκέδασης! Η θεά Αθηνά δώρισε στην Αθήνα την ελιά η οποία έγινε σύμβολο της Αθήνας και γι΄αυτό έδωσε το όνομά της σε αυτή! 
Όλα αυτά οι εχθροί της Πατρίδος μας θέλουν να τα καταργήσουν. Θέλουν να θάψουν οτιδήποτε ελληνικό! Ποιος έδωσε το δικαίωμα σε αυτούς τους μαφιόζους να καθορίζουμε τι θα φυτεύουμε στο χωράφι μας και τι θα καλλιεργούμε; Και μάλιστα να μας βάζουν και πρόστιμο επειδή καλλιεργούμε αμπέλια; Αύριο, εν ονόματι της ΕΕ (των...ισότιμων κρατών-μελών) δεν θα μας επιτρέπουν ούτε ντομάτες ούτε πατάτες να καλλιεργούμε. Θέλουν τον θάνατο του ελληνικού λαού. Είναι σχιζοφρενείς. Και με αυτούς τους σχιζοφρενείς και μαφιόζους συμπορεύονται οι δικοί μας πολιτικοί. 
Ποιος θα τους στείλει στο διάολο; Ποιος θα τους πει ότι είμαστε Έλληνες και κουμάντο στον τόπο μας κάνουμε εμείς; 

1 σχόλιο: