Κυριακή 24 Ιουλίου 2016

ΣΚΟΤΩΣΑΝ 83ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ 100 ΕΥΡΩ! ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ, ΣΤΟ ΠΙΚΕΡΜΙ!

Νεκρός εντοπίστηκε εντός της οικίας του από τη σύζυγό του, το βράδυ του Σαββάτου στις 21.40, 83χρονοσ άνδρας, στο Πικέρμι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr, ο άνδρας, ο οποίος έφερε....



τραύματα στο κεφάλι, έπεσε νεκρός από τα χέρια ληστών, οι οποίοι του στέρησαν τη ζωή για να του κλέψουν 100 ευρώ. 



Την ώρα που δράστες εισέβαλαν στο σπίτι του άνδρα, αυτός ήταν μόνος του καθώς η σύζυγος του έλειπε. Οι ληστές μπήκαν  στο σπίτι από την πλαϊνή πλευρά του οικοπέδου, αφού πρώτα έριξαν το συρματένιο φράχτη.

Στη συνέχεια, ήρθαν τετ-α-τετ με τον 83χρονο, τον ακινητοποίησαν και τον χτύπησαν βάναυσα. Όπως είναι λογικό, το περιστατικό έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία. Το θύμα βρήκε στο σπίτι η σύζυγός του, η οποία ακόμα προσπαθεί να συνέλθει από αυτά που αντίκρισε. 
zougla.gr

3 σχόλια:

  1. Θανατική ποινή δεν ισχύει, συνεπώς και να συλληφθούν οι εγκληματίες, θα πάνε φυλακή μερικά χρονάκια και μετά, πότε με τις πενθήμερες άδειες, πότε με τις αιτήσεις αποφυλάκισης, θα είναι "έξω" πριν το καταλάβουν και πριν "λιώσει" ο νεκρός/οι.
    Όταν συλληφθούν, αν γίνει αυτό, θα πρέπει να "επιχειρήσουν να αποδράσουν" και τότε, θα πρέπει να σκοτώνονται επί τόπου, ούτε δικαστήρια, ούτε έξοδα, τίποτα...τα αποβράσματα πρέπει να εκτελούνται επί τόπου, χωρίς συζήτηση...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξεπερνούν τις 12 χιλιάδες οι ΔΟΛΟΦΟΝΙΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ τα τελευταία 25 χρόνια και τα κόμματα της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ συνεχίζουν την ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ των ΕΛΛΗΝΩΝ με ΛΗΣΤΡΙΚΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ και μόνο ελάχιστοι έχουν το θάρρος να διαμαρτυρηθούν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι ισλαμιστές σφάζουν εν ψυχρώ και δεν υπάρχει αντίδραση από πουθενά .

      Διαγραφή