Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016

ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ Ο ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΣΤΟΝ ΟΜΩΝΥΜΟ ΔΗΜΟ!!!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: Η ΠΟΛΗ ΤΙΜΗΣΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΟΥΧΟ ΤΗΣ
 Με λαμπρότητα και με συμμετοχή πλήθους κόσμου όλων των ηλικιών, γιόρτασε η Αγία Παρασκευή την Πολιούχο της.

Ο εορτασμός περιλάμβανε τον γενικό σημαιοστολισμό της πόλης, τη φωταγώγηση των δημοσίων κτιρίων, την παρουσία του Δημάρχου Γιάννη Σταθόπουλου και των...

μελών του Δημοτικού Συμβουλίου στις εορταστικές εκδηλώσεις όπως και στην καθιερωμένη εκδήλωση-συναυλία στην πλατεία Μελ. Μερκούρη.
Στον Πανηγυρικό Εσπερινό, το βράδυ της παραμονής, χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης Χρυσόστομος και στην περιφορά της Εικόνας που ακολούθησε παρέστη ο Πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης συνοδευόμενος από τους Γ. Κουμουτσάκο και Ν. Κωστόπουλο.
Μετά την περιφορά της εικόνας έλαβε χώρα η καθιερωμένη εκδήλωση – συναυλία στην πλατεία «Μελίνα Μερκούρη» στο Κοντόπευκο, που διοργάνωσε ο Δήμος Αγίας Παρασκευής. Ο Νίκος Ανδρουλάκης με τετραμελή ορχήστρα (Στ. Καρύδας Κιθάρα, Μιχ. Νικόπουλος Μπουζούκι-Λαούτο, Αλέξ. Καμπουράκης Ακορντεόν και Ν. Ρούλος Όρθιο μπάσο) παρουσίασε ένα ποιοτικό πρόγραμμα με έντεχνα, λαϊκά, ρεμπέτικα, σμυρναίικα, και κρητικά τραγούδια και καταχειροκροτήθηκε. Οι εκατοντάδες κάτοικοι που συμμετείχαν απόλαυσαν το κέρασμα και το κρασί που πρόσφερε ο Δήμος, χόρεψαν και διασκέδασαν.  

  
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και έκανε σύντομο χαιρετισμό ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος. Παραβρέθηκαν επίσης μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γερ. Βλάχος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Π. Γαβράς, οι πρ. Δήμαρχοι Β. Ζορμπάς και Β. Γιαννακόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι Ελισ. Πετσατώδη και  Κ. Χατζηανδρέου, οι Δημ. Σύμβουλοι Σωτ. Παπαμιχαήλ πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ, Μαργ. Δημητρίου-Καβρουδάκη πρόεδρος των ΠΑΙΣΔΑΠ, Στελ. Ψύλλα, Αθ. Παπασταθάκης και Σωτ. Ησαΐας, πρώην Δημ. Σύμβουλοι, πρόεδροι Συλλόγων, εκπρόσωποι φορέων κ.α.

    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου