Τρίτη 26 Ιουλίου 2016

ΑΙΣΧΟΣ! Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΞΗΛΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ!!! ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΘΕΟΙ, ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ ΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΑΝ ΚΑΙ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!

Σύμφωνα με πληροφορίες....

που δημοσιεύει το pentapostagma.gr ο Αλέξης Τσίπρας και όλος ο άθεος θίασος του ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζεται σήμερα το βράδυ στις 8μ.μ., να ανακοινώσει σε ειδική εκδήλωση στο προαύλιο της Βουλής αλλαγές στο Σύνταγμα. Ανάμεσα στις άλλες θα υπάρχει και η κατάργηση του θρησκευτικού όρκου και το κυριότερο η επίκληση της Αγίας, Ομοουσίου και Αδιαιρέτου Τριάδος που υπάρχει στο Σύνταγμα!!! Ενώ οι πρόγονοί μας, οι ήρωες του '21 σήκωσαν το λάβαρο της ελευθερίας και μας απελευθέρωσαν εις το .όνομα της Αγίας Τριάδος, ενώ έφτιαξαν το πρώτο Σύνταγμα με ρητή αναφορά στην Αγία Τριάδα, έρχονται οι άθεοι του ΣΥΡΙΖΑ να ξηλώσουν τα πάντα, να περιφρονήσουν το 96% του ελληνικού λαού που είναι ορθόδοξοι και χωρίς να τον ρωτήσουν να καταργήσουν τον θεμέλιο λίθο του Συντάγματος, την επίκληση της Αγίας, Ομοουσίου και Αδιαιρέτου Τριάδος!! Απλώς, όπως αναφέρει το pentapostagma.gr θα παραμένει ως έχει η διατύπωση ότι κυρίαρχο θρήσκευμα στην Ελλάδα είναι η ορθόδοξη πίστη.
Θα δούμε σε λίγη ώρα αν επαληθευτούν αυτές οι πληροφορίες, όπως και θα δούμε τι θέση θα πάρει ο άλλος προδότης και ξεφτίλας της κυβέρνησης, ο Πάνος Καμμένος! 

5 σχόλια:

  1. Υπάρχει ελληνική, θρησκευτική, εθνική, πατριωτική συνείδηση σήμερα; Όποιος έχει αυτά τα χαρίσματα - προτερήματα (μειονεκτήματα για τους προοδευτικούς και ψευτοκουλτουριάρηδες) λέγεται φασίστας ή εθνικιστής, σκοταδιστής, θρησκόληπτος, κλπ. Είμαστε όλοι μας για τα μπάζα, έχουμε πιάσει την ξαπλώστρα τρώμε συνέχεια κατραπακιές από όλες τις κατευθύνσεις λέμε και ευχαριστώ, διοικούμεθα από ολίγους απο το 4% και το 96% σφυρίζει αδιάφορα, και θα σφυρίζει μέχρι να ολοκληρωθεί η καταστροφή της χώρας μας και να καταρακωθεί η αξιοπρέπεια του ανθρώπου. Όταν θα καταλάβουμε ότι πρέπει να διαμαρτυρηθούμε τότε θα είναι αργα διότι, εάλω η Ελλάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτός είναι ο στόχος της βρομο αριστεράς η διάλυσις του Έθνους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Την εκκλησία όμως την έχει απαλλάξει απο τα capital control.
    Την εκκλησία την έχει απαλλάξει απο τον ΕΝΦΙΑ και τους φόρους.
    Όλα για τα ψηφαλάκια των άθεων τα κάνει ο καρνάβαλος αλλά τους φέρνει τα αντίθετα αποτελέσματα, οι πιστοί στις μέρες του έχουν γίνει περισσοτεροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΝΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΝΦΙΑ,ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΔΕΝ ΠΛΗΡΝΟΥΝ

      Διαγραφή
  4. O MAΣΩΝΟΣ ΑΛΕΒΙΖΑΤΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΡΟΟΙΜΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΙΜΟ

    11/2/11
    Βασίλειος Νικόπουλος, Το προοίμιο του Ελληνικού Συντάγματος θεμελιώδης υπερδικανική και υπερσυνταγματική αρχή
    http://thriskeftika.blogspot.gr/2011/02/blog-post_7609.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή