Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

ΑΘΗΝΑ: ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΡΑΤΕΚΑ ΑΦΟΠΛΙΣΕ ΚΑΙ ΞΑΠΛΩΣΕ ΚΑΤΩ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΙΣΛΑΜΙΣΤΗ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΕ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ "ΑΛΑΧ ΑΚΠΜΑΡ"!!!

Επίθεση με μαχαίρι στο κέντρο της Αθήνας από μαινόμενο λαθρομετανάστη σε περαστικούς και διερχόμενα αυτοκίνητα, μια είδηση που δεν αναφέρθηκε πουθενά...
Όπως επίσης το ότι φώναζε Αλάχ Ακμπάρ όταν πήγαν οι αστυνομικοί να τον συλλάβουν. Το περιστατικό είναι πέρα για πέρα αληθινό και υπάρχουν δεκάδες αυτόπτες μάρτυρες.. γιατί έγινε μπροστά στα έκπληκτα μάτια εργαζομένων περαστικών..και διερχόμενων αυτοκινήτων...

Την Παρασκευή 22-07 2016 στις 9 μμ τον ισλαμιστή λαθρομετανάστη συνέλαβαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ στο Μεταξουργείο επί της οδού Αχιλλέως και Λένορμαν.

Η επίθεση με μαχαίρι έγινε στο κέντρο της Αθήνας από μαινόμενο λαθρομετανάστη, ο οποίος επιτέθηκε σε περαστικούς και διερχόμενα αυτοκίνητα. προφανώς με σκοπό να τους ληστέψει.

Τελευταίο του θύμα ένα νεαρό ζευγάρι με κόκκινο αυτοκίνητο που εκινείτο στην μεσαία λωρίδα όπου ο δράστης έπεσε πάνω στο καπό και φώναζε στον νεαρό οδηγό χτυπώντας το αυτοκίνητο να βγει έξω !!!

Ο οδηγός τρομοκρατημένος κλείστηκε μέσα στο αυτοκίνητο γιατί μπροστά του υπήρχαν άλλα αυτοκίνητα και δεν μπορούσε να ελιχθεί.

Είχαν σταματήσει μηχανάκια και αυτοκίνητα από το αντίθετο ρεύμα. αλλά όλοι τρομοκρατημένοι κοίταζαν και φώναζαν από μακριά, δεν πλησίαζαν ώσπου κάποιος νεαρός γνώστης πολεμικών τεχνών που οδηγούσε με μια μαύρη μηχανή Veradero.Tov πλησίασε βρίζοντας τον. του επιτέθηκε και με 2-3 κινήσεις τον αφόπλισε και τον ξάπλωσε στο οδόστρωμα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα!!!



Μόλις βγήκε εκτός μάχης έτρεξε κόσμος να τον λιντσάρει, το παιδί που έβγαλε την φωτο τους απώθησε με δυσκολία γιατί θα τον σκότωναν, η φώτο τραβήχτηκε την στιγμή που κατέφθασε η ομάδα ΔΙΑΣ λίγο αργότερα

Ο νεαρός μοτοσικλετιστής μόλις έβγαλε νοκ αούτ τον δράστη έφυγε από το σημείο..προφανώς για να μην έχει και μπλεξίματα με την δικαιοσύνη


Όπως αναφέρει το άτομο που ανέβασε την φωτογραφία στη σελίδα του στο facebook «δεν μπόρεσα να καταλάβω τα κίνητρα του. φώναζε μόν( στα ξένα και δεν ξέρω αν ήθελε το αυτοκίνητο για να διαφύγει η να σπείρει τον όλεθρο.»

Σύμφωνα με μια άλλη μαρτυρία εργαζόμενου στην περιοχή που είδε το περιστατικό από την αρχή...
«ο δράστης μάλλον είναι Σύρος ή Κούρδος ...όταν ήρθαν οι αστυνομικοί να τον συλλάβουν 4 μοτο της ΔΙΑΣ και ένα περιπολικό.πέταξε το μαχαίρι και φώναζε δυνατά στα Ελληνικά πως έχει χαρτιά και οταν κατάλαβε πως θα τον συλλάβουν, φώναξε πολλές φορές Αλάχ Ακμπάρ.και κάτι άλλες κραυγές στη γλώσσα του.που όπως είπε ο μάρτυρας δεν μπορούσε να τις καταλάβει Μ!
Γεγονός που δείχνει ότι ο συγκεκριμένος πρέπει να ήταν φανατικός ισλαμιστής και ποιος ξέρει τι θα πάθανε όποιος του αντιστεκόταν.αν δεν σταματούσε να τον αφοπλίσει το παλικάρι με την μοτοσικλέτα. » κατέληξε ο μάρτυρας .

Σχετικό θέμα
Τον προσήγαγαν αλλά τελικά αφέθηκε ελεύθερος ο ισλαμιστής λαθρομετανάστης που επιτέθηκε σε περαστικούς και οδηγούς στο κέντρο της Αθήνας.Τι λέει η πλευρά της Αστυνομίας.

eglimatikotita.gr

3 σχόλια:

  1. Καλά του έκανε έχει παραγίνει το κακό . Η Ελλσδα έχει γίνει γκέτο ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αααα ολα κι ολα....οχι γκετο λαθρομεταναστων...ΓΚΕΤΟ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ!!! χαχαχαχαχαχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αααα ολα κι ολα....οχι γκετο λαθρομεταναστων...ΓΚΕΤΟ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ!!! χαχαχαχαχαχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή