Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ 54 ΚΟΛΑΟΥΖΩΝ ΤΟΥ! ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η... ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΝΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΦΑΣΙΣΤΑ!

ΤΟΝ...ΚΑΡΦΩΣΕ Ο ΑΔΩΝΙΣ!
Απίστευτα σχόλια έχει προκαλέσει η τροπολογία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με την οποία το Δημόσιο θα καλύπτει τα έξοδα για να...

διαμένουν στο ίδιο ξενοδοχείο οι συνοδοί ασφαλείας και οι συνοδοί μελών κυβερνητικών αποστολών.
Έτσι η τροπολογία που κατατέθηκε και ψηφίστηκε με την αιτιολογία του… επείγοντος,  «νομιμοποιεί» την επικείμενη κυβερνητική αποστολή στην Πάρο, την Παρασκευή, με επικεφαλής τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο αλλά και περίπου 54 άτομα συνοδεία, να καλυφθεί από… τα κρατικά ταμεία.
Την αποκάλυψη έκανε μέσω των social media ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος έγραψε συγκεκριμένα:

Ο @atsipras πάει στην Πάρο για εγκαίνια και παίρνει μαζί του 54 άτομα, για 3 μέρες δωρεάν.Περνάνε τώρα τροπολογία για να τα πληρώσουμε εμείς


crashonline.gr τίτλος: δικός μας

2 σχόλια:

  1. Ας είναι καλά όλα τα πρόβατα που τους ψήφισαν και συνεχίζουν να τους υποστηρίζουν. Σε άλλες χώρες θα τους είχαν λιντσάρει είδη ... εμείς κοιμόμαστε τον ύπνο του δικαίου. Κατά τα άλλα συντάξεις και μισθοί κομμένοι για να μη επιβαρύνουν το προϋπολογισμό της χώρας.

    Μας κυβερνάνε βόδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ότι μάλλον εμείς είμαστε βόδια, σας έχει περάσει από το μυαλό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή