Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ ΕΧΟΥΝ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!! (ΛΙΣΤΑ) ΚΙ ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΨΟΦΑ ΚΑΙ ΜΗ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΛΗΣΤΕΙΑ!!! IFC ΤΗΣ WORLD BANK ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ !

ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΑΙΤΗΜΑ ΔΟΜΗΣΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ...


ΚΑΠΟΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ !!!!!!! ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΑΝ ΠΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΑΜΑΖΟΝΙΟΥ ;;; ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙ’ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΙΛΑΜΕ. !!!!!! ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΜΩΣ ΟΤΙ Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ- ΠΕΛΑΤΕΣ- ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΓΙΑ ΜΟΙΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΕΡΓΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΑΝΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ. 
Σχόλιο Αλφειού: «Ρευστό χρήμα ετοιμάζεται μετά από πολλές δεκαετίες να δώσει η Παγκόσμια Τράπεζα σε ιδιωτικές επιχειρήσεις στη χώρα μας μετά από αίτημα των ελληνικών Αρχών.» ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ… 

ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ; Αυτά τα έργα είναι χρηματοδοτούμενα από λογαριασμούς κληρονομικού δικαίου καταπιστεύματος, δηλαδή των Ελλήνων! 
ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΟΛΟΙ ΣΑΣ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ, ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΕΩΣ, ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΗΣ ΑΤΟΚΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ !!!
ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ P008434 (6) (δείτε αναλυτικά στο τέλος)…
[… 64 Ο συντελεστής οικονομικής απόδοσης, με εξαίρεση την υποδομή του χωριού συνιστώσα και οι δύο μελέτες σχεδιασμού της οποίας τα οφέλη είναι δύσκολο να ποσοτικοποιηθούν, εκτιμάται σε 21 τοις εκατό. Συμπεριλαμβανομένου του κόστους των συστατικών των οποίων 
οφέλη είναι μη μετρήσιμα, το ποσοστό της επιστροφής θα είναι 18 τοις εκατό. αν η αύξηση της παραγωγής καθυστέρησε κατά ένα έτος χωρίς αντίστοιχη καθυστέρηση στο κόστος, το ποσοστό της επιστροφής θα είναι 17 τοις εκατόΗ οικονομική καθαρή παρούσα αξία του έργου, αναλαμβάνοντας ένα κόστος κεφαλαίου του 12 τοις εκατό, υπερβαίνει το κόστος επένδυσης, λειτουργίας και συντήρησης του κατά περίπου 44.000.000 δολάρια…]
ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ… ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΔΥΣΠΙΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΩΝ…
ΩΣΤΕ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΕΕΕ ;;;; ΤΙ ΛΕΤΕ ΒΡΕ !!! ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΒΡΕ ;;;
Η Lidl έλαβε σχεδόν $ 1 δις χρηματοδότηση από «αναπτυξιακά κονδύλια»

Η αλυσίδα σούπερ μάρκετ που ανήκει σε μια από τις πλουσιότερες οικογένειες της Γερμανίας δανείστηκε από την Παγκόσμια Τράπεζα για να επεκταθεί στην Ανατολική Ευρώπη
Το γερμανικό σούπερ μάρκετ Lidl και η θυγατρική της αλυσίδας Kaufland έχουν επωφεληθεί με σχεδόν $ 900 million (£ 576m) από το δημόσιο χρήμα ανάπτυξης κατά την τελευταία δεκαετία, αποκαλύπτει η Guardian.
Οι εταιρείες, που ανήκουν στη μεγάλη εταιρεία λιανικής του Ομίλου Schwarz και ελέγχεται από μια από πλουσιότερες οικογένειες της Γερμανίας, έλαβε χρηματοδότηση δανείου από μια ελάχιστα γνωστή πτυχή της Παγκόσμιας Τράπεζας και της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (ΕΤΑΑ).
Αυτά τα δημόσια ιδρύματα, που χρηματοδοτούνται από τους φορολογούμενους και ανήκουν στις κυβερνήσειςέχουν τη ρητή εντολή να αυξήσουν την τοπική ανάπτυξη στις χώρες όπου ξοδεύουν τα χρήματά τους. Η Παγκόσμια Τράπεζα έχει επίσης μια πρόσθετη, ειδική εντολή για τη μείωση της παγκόσμιας φτώχειας. Δεν υπάρχει κανένα υπονοούμενο για ατασθαλίες σε σχέση με την παραλαβή των χρημάτων.
Οι τράπεζες δήλωσε η χρηματοδότησή τους για Lidl και Kaufland θα βοηθήσει τις επιχειρήσεις να επεκταθούν σε όλη την Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη δημιουργώντας θέσεις εργασίας, το άνοιγμα νέων αγορών για τους τοπικούς παραγωγούς και φέρνοντας «καλής ποιότητας, σε προσιτές τιμές τροφίμων” υπέρ των φτωχών καταναλωτών.
Ωστόσο, αυτοί οι ισχυρισμοί έχουν υποστεί επίθεση από τις συνδικαλιστικές οργανώσεις και ομάδες ανάπτυξης: «Αυτή η ιδέα ότι μια εισφορά κεφαλαίου σε πολυεθνικές αναγκαστικά θα οδηγήσει σε ορθή και βιώσιμη ανάπτυξη έχει επανειλημμένα αποδειχθεί ψευδείς τα τελευταία 20 χρόνια», δήλωσε ο Luiz Vieira, συντονιστής του Bretton Woods Project, μια βρετανική ΜΚΟ που παρακολουθεί την Παγκόσμια Τράπεζα ….
…. Ο Όμιλος Schwarz, ο οποίος ξεκίνησε το 1930 ως χονδρέμπορος τροφίμων στη Γερμανία, είναι τώρα ένας από τους μεγαλύτερους και ταχύτερα αναπτυσσόμενες λιανικής πώλησης στον κόσμο και ο Dieter Schwarz, είναι ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο, με μια περιουσία που εκτιμάται στα $ 21 δισ. 
Ολόκληρο το άρθρο της Guardian εδώ
ΩΣΤΕ ΕΚΑΝΕ ΑΙΤΗΜΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ;;;;;;;;;; !!!!!!! ΜΑ ΑΥΤΟΣ ΕΚΑΝΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙΠΟΤΑ , ΞΕΡΟΚΑΤΑΠΙΕ ΚΙ ΕΚΑΝΕ ΠΩΣ ΠΙΝΕΙ ΚΑΦΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΑΔΙΑΦΟΡΟ !!! 
ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΝ ΜΑΡΔΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ !!! ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΨΕΛΛΙΣΕ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΦΕΚ 315/1945 ΕΙΝΑΙ… ΠΑΛΙΟ !!! ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ…ΤΕΛΙΚΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΟ ΕΜΑΘΕ ΚΑΙ ΠΤΥΧΙΟ ΜΕ "ΑΡΙΣΤΕΙΑ"!!!
ΤΟ ΘΕΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΟΜΟΛΟΓΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ( ΜΕ ΤΙ ΕΓΓΥΗΣΗ;;; ΜΗΠΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΦΩΤΟ ΠΑΝΩ;;; ) , ΘΑ ΤΟ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟ IFC ΚΙ ΕΚΕΙΝΟ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ( ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ) , ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΑΠΕΙΡΟΕΛΑΧΙΣΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΞΟΔΩΝ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΙ ΕΚΕΙΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ( ΑΡΑΓΕ ΠΟΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΩΝ ;;; ) , ΠΟΥ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΩΤΕΣ ΑΦΡΑΓΚΟΙ ΟΝΤΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΚΔΟΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΑΝΕΙΑ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΩΣ ΕΓΓΥΗΣΗ ( ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ , ΔΗΛΑΔΗ ΑΕΡΑΣ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟΣ ) ΚΙ ΕΤΣΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΘΑ ΛΗΣΤΕΥΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΙ ΜΟΥΡΗ ΟΤΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΧΑΡΗ !!!
ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΕΙΧΕ ΣΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙ ΕΘΝΑΡΧΙΔΗ ΚΑΡΑ-ΜΑΝ-ΑΛΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ 1960 , ΟΤΑΝ ΙΔΡΥΣΑΝ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΤΕΒΑ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΑΥΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΧΘΗΚΑΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 1970 ( ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ) … ΨΑΞΤΕ ΤΟ… ]
………………………..
ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΠΑΚΙ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ http://www.logiosermis.net ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΓΑΙΑ … ΠΑΝΓΑΙΑ
Σβήνουν τα ίχνη του σκανδάλου Εθνικής Πανγαία!

Μπορεί να μας εξηγήσει κάποιος, πως γίνεται μια ξένη εταιρία, που ιδρύθηκε επί τούτου και που η αξία της δεν ξεπερνά τις 260.000 ευρώ, κατάφερε να καταβάλλει σε μετρητά (!) 161 εκ. ευρώ αποκτώντας ακίνητα αξίας 1 δισ. ευρώ και να λάβει επιπλέον, εξόχως χαμηλότοκο δάνειο ύψους 420 εκατομμυρίων από την Εθνική, το οποίο και θα αποπληρωθεί από την ίδια την τράπεζα;…
Στα «χαρτιά» φαίνεται ότι θα μείνει η διακηρυχθείσα πρόθεση της κυβέρνησης να διερευνήσει την υπόθεση της Εθνικής Πανγαία, που αποκαλύψαμε τον Δεκέμβριο του 2013,  η οποία πουλήθηκε με σκανδαλώδεις όρους από την προηγούμενη διοίκηση Τουρκολιά σε εταιρεία συμφερόντων του Ισραηλινού δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία Beny Steinmetz. 
Διαβάστε όλο το άρθρο: http://www.logiosermis.net/2016/06/blog-post_57.html#.V2MkHWRPTSB
……………………….
ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ … Από τα καταπιστεύματα χρηματοδοτήθηκε η Lidl σχεδόν $1 δις, από το IFC της Παγκόσμιας Τράπεζας … ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ , ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΡΥΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ , ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟ … ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ Ο,ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΜΑΣ !!!   ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ  ΔΕΙΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΣΑΣ !!!

13418623_1195504740459652_60566265503838702851_o
………………..
… ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ … Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ !!! ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΣΤΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ ( αλλά αυτά είναι… ευαίσθητα δεδομένα !!! ) ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ , ΤΙ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΟΙ ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΜΑΣ !!! 
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ 7(7)
……………………………
ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο Μετοχαράκης ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ… 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου