Κυριακή 7 Αυγούστου 2016

ΔΗΛΩΣΗ ΣΟΚ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ: «ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ…»! ΕΤΣΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ!!!

Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών...

Ν.Ξυδάκης προέβη σε μια δήλωση που θα συζητηθεί.
Πρότεινε στους Έλληνες να δουν με… καλό μάτι τους μετανάστες που έρχονται καθώς έτσι θα λυθεί και το δημογραφικό πρόβλημα της χώρας!
«Το δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδος είναι τεράστιο, μεσομακροπρόθεσμα μπορεί να ωφεληθεί η Ελλάδα από την ενσωμάτωση ανθρώπων που θέλουν να μπουν στην κοινωνία να εργαστούν να ενσωματωθούν» δήλωσε το πρωί της Δευτέρας ο υπουργός.
Αμέσως μετά συνέκρινε την κατάσταση της Ελλάδας στο μεταναστευτικό με την Αυστρία, λέγοντας ουσιαστικά πως δεν υπάρχει και… τρομερή προσέλευση μεταναστών στην χώρας μας.

«Η Αυστρία των 9 εκατομμυρίων έχει πάρει 95 χιλιάδες, θα φτάσει τους 130, η Ελλάδα δεν μπορεί να απορροφήσει 20 και 30 χιλιάδες ανθρώπους»; 

2 σχόλια:

  1. Να βαλει την μανα του, την κορη του και την γυναικα του να γ@μηθουν απο μουσουλμανους...
    γιατι οχι και ο ιδιος... Τα κτηνη ολα, ιδια ειναι.
    Τι σημασια αν φορα κουστουμι ο μασωνος οβριος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρωτίστως για τον ίδιο, αυτό είναι το σκοτεινό αντικείμενο του πόθου των συριζαίων, να γαμ....με μουσουλμάνους. Αναρχοάπλυτοι αυτοί, λέρες και βρωμιάρηδες οι άλλοι, θα γίνουν ένα ζευγάριιιι....τι να σου πώ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή