Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΒΟΜΒΑ! ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΚΕ ΖΗΤΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ!!!

Διαβάστε τι γράφει στη προσωπική του σελίδα στο facebook  ο Θάνος Τζήμερος.

«Όταν οι παππούδες και οι πατεράδες μας έχυναν το αίμα τους για να...



υπερασπίσουν την πατρίδα, το ΚΚΕ  έβγαζε προκηρύξεις με τις οποίες καλούνταν οι στρατιώτες να μην πολεμήσουν και «οι εργάτες μεταφορών, ναυτεργάτες, σιδηροδρομικοί, αυτοκινητιστές να σαμποτάρουν
 με κάθε τρόπο τη μεταφορά πολεμοφοδίων κι οι εργάτες των πολεμικών εργοστασίων να κωλυσιεργήσουν όσο μπορούν την παραγωγή».

Για να μην έχουν πολεμοφόδια οι οι παππούδες και οι πατεράδες μας! Για να σκοτωθούν και να ηττηθούμε!!! Γιατί; Διότι το ένα κάθαρμα, ο Στάλιν, είχε συμμαχήσει με το άλλο κάθαρμα, τον Χίτλερ, και είχαν αρχίσει να κατασπαράζουν τις χώρες ανάμεσά τους.

Και τα ντόπια καθάρματα, αυτοί που σε λίγο θα βύθιζαν τη χώρα στην πιο τραγική αλληλοσφαγή της ιστορίας της προτιμούσαν να υποδουλωθεί η Ελλάδα παρά να αποκρουσθεί ο σύμμαχος του «Πατερούλη» τους. Τέτοια καθάρματα!

Οι πολιτικοί απόγονοι αυτών των καθαρμάτων μάς κυβερνούν. Κι ακόμα και σήμερα δεν ντρέπονται να διακηρύσσουν πως ετοιμάζονται για νέο εμφύλιο:
“Σε περίπτωση ιμπεριαλιστικής πολεμικής εμπλοκής της Ελλάδας, ΕΙΤΕ ΣΕ ΑΜΥΝΤΙΚΟ είτε σε επιθετικό πόλεμο, το Κόμμα πρέπει να ηγηθεί της ΑΥΤΟΤΕΛΟΥΣ οργάνωσης της εργατικής - λαϊκής πάλης με όλες τις μορφές, ώστε να οδηγήσει σε ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΗΤΤΑ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ, ΕΓΧΩΡΙΑΣ και ξένης.”

http://www. kke.gr/taytothta/,, παράγραφος: “Ειδικότερα για την επαναστατική κατάσταση”
Μην ξεχνάτε ο γελοίος αυταπατεών που υποδύεται τον πρωθυπουργό, όταν έπεφτε το τοίχος του Βερολίνου, γραφόταν στο κομμουνιστικό κόμμα, μη τυχόν και μείνει χωρίς φυτώριο το πιο βάρβαρο, το πιο απάνθρωπο, το πιο εγκληματικό καθεστώς που γνώρισε ποτέ η ανθρωπότητα.


Δείτε τις αναρτήσεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου