Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

ΧΑΟΣ ΣΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ! ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΔΙΑΛΥΣΗΣ Η ΧΩΡΑ! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΟΙ...ΜΑΧΕΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!!! ΒΙΝΤΕΟ

Η Σουηδία βρίσκεται στα πρόθυρα του να βρεθεί σε μια κατάσταση...

απόλυτης ανομίας και χάους, με τις αρχές να χάνουν τη μάχη ενάντια στα πρωτοφανή επίπεδα εγκληματικότητας και βίας εν μέσω της αυξανόμενης μεταναστευτικής κρίσης.
Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης βρίσκεται η σκανδιναβική χώρα, αφού κατά μέσο όρο τρεις αστυνομικοί υποβάλουν τις παραιτήσεις τους την ημέρα.
Εάν η ανησυχητική τάση συνεχιστεί, και οι αστυνομικοί συνεχίζουν να φεύγουν από το σώμα, πάνω από 1.000 αξιωματικοί θα έχουν εγκαταλείψει την υπηρεσία μέχρι την Πρωτοχρονιά.
Δεδομένου ότι η μεταναστευτική κρίση ξεκίνησε το περασμένο καλοκαίρι, η Σουηδία έχει πληγεί από μια σειρά από βίαια εγκλήματα και επεισόδια.
Καταγραφή1111
Το 2015 μόνο, η Σουηδία, με πληθυσμό 9,5 εκατ. κατοίκων, έλαβε πάνω από 160.000 αιτήσεις ασύλου και η χώρα αναμένεται να λάβει άλλους 190.000 πρόσφυγες, κάτι που μεταφράζεται σε δύο τοις εκατό του πληθυσμού, έως το τέλος του 2016.
Η χώρα που κάποτε υπερηφανευόταν για την φιλοξενία της τώρα αντιμετωπίζει το φάσμα του χάους και της ανομίας.
Τον Φεβρουάριο μια έκθεση από την Εθνική Υπηρεσία Εγκληματολογικών Ερευνών ανακοίνωσε ότι σε 52 περιοχές είναι «απαγορευμένες» για την αστυνομία.
155460
Σεξουαλικές επιθέσεις, διακίνηση ναρκωτικών και παιδιά να μεταφέρουν όπλα ήταν μερικά μόνο από τα περιστατικά που αναφέρονται στην έκθεση.
Τον Σεπτέμβριο, η Εθνική Υπηρεσία αναγκάστηκε να προσθέσει άλλα τρεις περιοχές στη λίστα.
Τώρα η Ένωση της Αστυνομίας δήλωσε ότι χρειάζονται τουλάχιστον 200 νέοι υπάλληλοι για να ανακτήσουν τον έλεγχο στο νότιο-ανατολικό τμήμα της χώρας.
Sweden-704948
Τη Δευτέρα, σειρά εμπρηστικών επιθέσεων έλαβαν χώρα στην πόλη Växjö, στην περιοχή  Götaland από μετανάστες, σύμφωνα με την Express.co.uk.
Αυτή τη στιγμή υπάρχουν πάνω από 6.000 ύποπτοι για εγκλήματα περιοχή και 400 από αυτές τις περιπτώσεις πρόκειται για βιασμούς, δολοφονίες ή απόπειρες φόνου.
Η Ένωση Αστυνομικών παραδέχτηκε ότι φοβάται ότι θα χάσουν την ικανότητά να προστατεύει τους πολίτες, αν η κατάσταση δεν επιλυθεί.
Στην πρόσκληση της Ένωσης για περισσότερους πόρους επιβεβαιώνει και η προειδοποίηση του Εθνικού Αστυνομικού Επιτρόπου Dan Eliasson, που είπε ότι χρειάζεται επιπλέον 4.100 αξιωματικοί και εξειδικευμένο προσωπικό για την αποκατάσταση του νόμου και της τάξης στη Σουηδία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου