Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016

Η ΑΝΙΨΙΑ ΤΗΣ ΧΙΛΑΡΥ ΚΛΙΝΤΟΝ ΨΗΦΙΖΕΙ ΤΡΑΜΠ! ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΗ ΘΕΙΑ ΤΗΣ...

Η μοναχοκόρη του αδελφού του Μπιλ Κλίντον, Ρότζερ, δήλωσε πως θα...

ψηφίσει Ντόναλντ Τραμπ και όχι την θεία της Χίλαρι Κλίντον, σύμφωνα με την DailyMail.
Η 25χρονη Μέισι Σμιτ, μάλιστα, δήλωσε ότι η υποψήφια των Δημοκρατικών και θεία της Χίλαρι Κλίντον, θέλει να γίνει πρόεδρος μόνο και μόνο για να περάσει στην Ιστορία ως η πρώτη γυναίκα πρόεδρος των ΗΠΑ και την χαρακτήρισε «εγωίστρια».
Η 25χρονη Μέισι Σμιτ δεν γνωρίζει τους θείους της, καθώς ο πατέρας της εγκατέλειψε τη μητέρα της όταν εκείνη ήταν έγκυος. Ωστόσο, υποστηρίζει πως το ζεύγος Κλίντον θεωρούσε πάντα πως μητέρα και κόρη δεν ήταν του… επιπέδου τους, για αυτό και δεν γνωρίστηκαν ποτέ!
Η Μέισι Σμιτ, εργάζεται ως κομμώτρια, ζει στη Φλόριντα και είναι παντρεμένη με μετεωρολόγο του αμερικανικού στρατού, ο οποίος βρίσκεται σε αποστολή στο Κουβέιτ. Παρόλο που σε ολόκληρη τη ζωή της υποστήριζε τους Δημοκρατικούς, θεωρεί πως ο Ντόναλντ Τραμπ είναι «ακριβώς αυτό που χρειάζονται οι άνθρωποι όπως εκείνη».
«Υποστηρίζω Τραμπ 100 τοις εκατό. Υπήρξα ένας δημοκράτης σε ολόκληρη τη ζωή μου, αλλά ο Τραμπ είναι αυτό που χρειαζόμαστε τώρα. Νομίζω ότι σε αυτό το σημείο η Χίλαρι θέλει μόνο να μπει στα βιβλία της ιστορίας – να είναι η πρώτη γυναίκα πρόεδρος των ΗΠΑ για ιδιοτελείς λόγους. 
tribune.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου