Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

Ο ΒΥΡΩΝ ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ…ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΣΙΠΡΑ! ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ-ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΕΣΡ! ΕΝΩ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΟ ΦΟΡΟ ΤΟΥ ΕΝΦΙΑ, ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ΠΟΥ ΑΥΞΗΣΕ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ! ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΑΝ!!!

Φαντάζει απίστευτο αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινό! Ο Βύρων Πολύδωρας ο οποίος αποχώρησε από τη ΝΔ αρνούμενος να συνταχθεί με τον φόρο του ΕΝΦΙΑ που δημεύει την ιδιωτική περιουσία των Ελλήνων, σήμερα συνεργάζεται με την κυβέρνηση της προδοσίας η οποία αύξησε τον ΕΝΦΙΑ προκειμένου να δημεύσει συντομότερα την περιουσία του λαού και να την παραδώσει στους τοκογλύφους!
Ο ίδιος ο κ. Πολύδωρας χαρακτήρισε τιμητική την πρόσκληση που του έγινε να...

αναλάβει την προεδρία του ΕΣΡ! "Τιμητική πρόταση" από τους σφαγείς του λαού; Κρίμα για τον Βύρωνα Πολύδωρα. Απογοήτευσε χιλιάδες λαού που τον πίστεψαν και τον χαρακτήρισαν ήρωα όταν αποχωρούσε από τη ΝΔ! Σήμερα χαρακτηρίζει "τιμητική" την πρόσκληση-παγίδα που του έγινε από τον ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος θέλει να εγκλωβίσει με κομματικά παιχνίδια τη ΝΔ. 
Μάλιστα, ο Βύρων Πολύδωρας εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον Πάνο Καμμένο!!! Ναι, αυτόν που έλεγε ότι δεν επρόκειτο να συνεργαστεί ούτε νεκρός με όσους ψηφίσουν μνημόνια!!!
Το ρεπορτάζ με τις δηλώσεις Πολύδωρα και τα όσες συνεννοήσεις υπήρξαν είναι από το pronews.gr:
«Θεωρώ την πρόταση που μου έγινε να αναλάβω πρόεδρος του Συμβουλίου ως τιμητική, αλλά κυρίως ως πρόταση για μία θέση ευθύνης», δήλωσε. «Αυτές τις ώρες, όλοι οι δυνάμενοι να εκφέρουν γνώμη και να έχουν την αποφασιστικότητα για μια εποικοδομητική συμβολή είναι υποχρεωμένοι να δράσουν», τόνισε.
Ο κ. Πολύδωρας ανέφερε ακόμη ότι είπε στον πρωθυπουργό και τον πρόεδρο της Βουλής ότι το κύριο σημείο για τη συνταγματική συμμόρφωση είναι η συγκρότηση του ΕΣΡ με όλες τις αρμοδιότητες που προβλέπονται από το Σύνταγμα, κάτι που έγινε δεκτό όπως είπε.
«Εννοείται ότι στην επαναφορά των αρμοδιοτήτων στο ΕΣΡ περιλαμβάνεται και η διεξαγωγή του διαγωνισμού. Για τις λεπτομέρειες πρέπει να δούμε και την απόφαση του ΣτΕ», τόνισε.
«Δεν κάνω επικοινωνιακά παιχνίδια»
Οταν ρωτήθηκε για την στάση που εκτιμά ότι θα πάρει η ΝΔ απέναντι στην υποψηφιότητά του, ο κ. Πολύδωρας απάντησε «Δεν ξέρω τι θα κάνει η ΝΔ», ενώ σχολιάζοντας την ανακοίνωση που είχε βγάλει λίγο νωρίτερα το κόμμα, ανέφερε «Δεν κάνω επικοινωνιακά παιχνίδια, ούτε είδα τάση για επικοινωνιακά τεχνάσματα. Είδα τάση για συναίνεση. Είναι η προϋπόθεση της δικής μου παρεμβάσεως».
Ακόμη, ο κ. Πολύδωρας τόνισε ότι θα επικοινωνήσει με όλους τους αρχηγούς των κομμάτων και με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. 
«Δεν πάει άλλο το αδιέξοδο», τόνισε ακόμη και πρόσθεσε ότι θα συμβάλει στη θεσμική και νομική εξομάλυνση της κατάστασης. Ο κ. Πολύδωρας αναφέρθηκε και στην ένταση με τη δικαιοσύνη, χαρακτηρίζοντάς την ως «εκτός τόπου και χρόνου».
Η κυβέρνηση έκανε επίσημα πρόταση στον Βύρωνα Πολύδωρα για τη θέση του προέδρου του ΕΣΡ, σύμφωνα με την ανακοίνωση που έκανε ο ίδιος βγαίνοντας από το Μέγαρο Μαξίου.
Ο κ. Πολύδωρας στις δηλώσεις του έθεσε ως προϋπόθεση να συγκροτηθεί το ΕΣΡ με όλες τις αρμοδιότητες που προβλέπει το Σύνταγμα τονίζοντας ότι αυτό είναι ένα καίριο σημείο, πρόταση που όπως είπε έγινε δεκτή από τον πρωθυπουργό και τον πρόεδρο της Βουλής.
«Εννοείται ότι στην επαναφορά των αρμοδιοτήτων στο ΕΣΡ περιλαμβάνεται και η διεξαγωγή του διαγωνισμού» συμπλήρωσε ο κ. Πολύδωρας.
Σε ερώτηση αν με όσα λέει ζητά την απόσυρση του νόμου Παππά ο πρώην βουλευτής της ΝΔ απάντησε ότι «μου είναι αδιάφορο».
Ο κ. Πολύδωρας χαρακτήρισε την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί για τις τηλεοπτικές άδειες ως «βραχυκύκλωμα» και έκανε λόγο για «τιμητική πρόταση».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου