Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016

ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ Η ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΜΥΛΩΝΑΚΗ!!! ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ! ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ;;;



Μετά τον Στέφανο Χίο, δίωξη ασκήθηκε και στον παρουσιαστή του Εκρηκτικού Δελτίου, στο ΑΡΤ, Αντώνη Μυλωνάκη, πιθανότατα μετά από μήνυση του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου!
Όπως έγραψε το makeleio.gr αργά τη νύχτα thw 1/11, άνδρες της...
Κρατικής Ασφάλειας κατ΄εντολή του προϊσταμένους της Υποδιεύθυνσης της συγκεκριμένης υπηρεσίας «Προστασίας του Δημοκρατικού Πολιτεύματος», Αθανασίου Πράππα, πήγαν στον τηλεοπτικό σταθμό Art για να συλλάβουν τον τηλεπαρουσιαστή. Κατά πληροφορίες όμως ο Αντώνης Μυλωνάκης έχει αποχωρήσει από τον τηλεοπτικό σταθμό.

Σύμφωνα με την περιγραφή που γίνεται από το απόγευμα της Τρίτης 1 Νοεμβρίου! Στην οδό Πραξιτέλους,στις Τζιτζιφιές της Καλλιθέας , που φιλοξενεί τις εγκαταστάσεις του Τηλεοπτικού σταθμού «αρτ» αστυνομικοί περίμεναν στα αυτοκινητα τους …
Πάνω, στον δεύτερο όροφο, ο παρουσιαστής του ΕΚΡΗΚΤΙΚΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ του καναλιού, Αντώνης Μυλωνάκης και το επιτελείου του βρισκόταν σε σύσκεψη για τα θέματα της ενημερωτικής εκπομπής του…



Στις 9 ακριβώς πέφτει σήμα έναρξης του κεντρικού δελτίου!


Μια ώρα και 30 λεπτά μετά ο παρουσιαστής θα χαιρετά… «Ψηλά το κεφάλι.. καλό βράδυ σε όλους» θα είναι τα λόγια του!
Το δελτίο κλείνει….

Την ίδια ώρα ανοίγουν οι πόρτες των 2 αυτοκίνητων! Δυο παλικαριά θα κατέβουν και θα αρχίσουν να ανεβαίνουν τα σκαλοπάτια του τηλεοπτικού σταθμού. Θα ανοίξουν την πόρτα, θα καλησπερισουν ρωτώντας την υπεύθυνη ασφαλείας του κτηρίου «ο κύριος Μυλωνάκης είναι στο γραφείο του;»

Ώρα 22:45! Το τεχνικό και δημοσιογραφικό επιτελείο του ΕΚΡΗΚΤΙΚΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ αρχίζει να αποχωρεί! Στο γραφείο του Αντώνη Μυλωνάκη παραμένει ο ίδιος, η Βουλευτής της Ν.Δ. Μαρία Αντωνίου που ήταν και καλεσμένη της εκπομπής και το στενό του επιτελείο.
Κάτω στην είσοδο του καναλιού παραμένουν οι δυο άγνωστοι!!

ΩΡΑ 23:34! Tα φώτα στην αίθουσα σύνταξης σβήνουν! Στο γραφείο του θα παραμείνει μόνο ο Αντώνης Μυλωνάκης! Είναι η ώρα που ο παρουσιαστής απαντά ο ίδιος στα ηλεκτρονικά μηνύματα των τηλεθεατών του.

ΩΡΑ 23:39! To τηλέφωνο του γραφείου του θα χτυπήσει! … « Ναι έρχομαι θα πει..»

ΩΡΑ 23:41! O παρουσιαστής του ΕΚΡΗΚΤΙΚΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ κατεβαίνει στην είσοδο! Οι 2 νεαροί θα του συστηθούν ως αξιωματικοί του τμήματος προστασίας του πολιτεύματος. Τον παρακαλούν να τους ακολουθήσει στην Γ.Α.Δ.Α ! «Εντάξει παιδιά αλλάζω και τα λεμέ σε λίγο» θα τους πει ο Μυλωνάκης!

ΩΡΑ 23:59 Στο κανάλι καταφτάνει από το αρχηγείο η επικεφαλής του κλιμακίου! Η ίδια θα μπει στο κτήριο και συνοδευόμενη από αστυνομικό κάνοντας φύλλο και φτερό όλους τους χώρους, στούντιο και τα γραφεία του σταθμού!

Ο ελικοπτεράς του Ελληνικού Στρατού δεν βρέθηκε ποτέ…
Στην οδό Πραξιτέλους λίγο αργότερα οι αξιωματικοί του συγκεκριμένου τμήματος θα ανταλλάσσουν «γαλλικά» μεταξύ τους!
press-gr.com (τίτλος: δικός μας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου