Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

ΣΑΜΟΣ: ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ 5 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΖΗΣΕ 23ΧΡΟΝΗ ΑΝΘΥΠΟΛΟΧΑΓΟΣ! ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΑΘΡΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ!!!

Τον απόλυτο τρόμο έζησε 23χρονη ανθυπολοχαγός που υπηρετεί στη Σάμο! Πέντε λαθρομετανάστες  την περικύκλωσαν και επιχείρησαν είτε να τη ληστέψουν είτε να τη βιάσουν!!!
Τα δραματικά λεπτά που ακολούθησαν δεν πρόκειται ποτέ να τα ξεχάσει!
Συγκεκριμένα, όπως καταγγέλθηκε προχθές το βράδυ, στο στενό του ΙΚΑ...

Σάμου, η 23χρονη κοπέλα επέστρεφε στο σπίτι της όταν δέχθηκε επίθεση από 5 άγνωστους άντρες, που άρχισαν να τη σέρνουν από τα μαλλιά στην άσφαλτο! Mε όση δύναμη είχε, άρχισε να καλεί σε βοήθεια, χωρίς όμως να μπορέσει ακούσει κανείς τις εκκλήσεις της. Για καλή της τύχη και αφού πρώτα την έγδαραν, από το σημείο πέρασε ένα αυτοκίνητο και ο οδηγός αντιλαμβανόμενος τι γίνεται, κυνήγησε τους επίδοξους κλέφτες και τους υποχρέωσε να φύγουν.
Η κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Σάμου έχοντας υποστεί ένα αρκετά δυνατό σοκ, ενώ στη μαρτυρία της, αφού επιβεβαιώνει το γεγονός, δεν μπορεί να πει με σιγουριά αν η επίθεση είχε σκοπό τη ληστεία ή τον βιασμό! Πάντως, η αστυνομία σύμφωνα με πληροφορίες μας διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό των 5 ατόμων, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει καταφέρει να τους εντοπίσει.

Αυτή είναι η κατάσταση την οποία είναι υποχρεωμένοι να βιώνουν οι κάτοικοι των νησιών: κλοπές, ληστείες, βιασμούς, σχεδόν σε καθημερινή βάση. Τα νησιά έχουν φρακάρει από λαθρομετανάστες οι οποίοι διαρκώς αυξάνονται, με το κράτος να είναι ανήμπορο να αντιδράσει! 
πληροφορίες από kwloxaneio.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου