Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100 ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΣΕΞ! Η ΠΑΤΡΑ ΠΑΛΙ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΑ ΣΚΗΠΤΡΑ! ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΚΡΙΣΗ....

Η οικονομική κρίση σπρώχνει νεαρές γυναίκες προς μια περίεργη καριέρα...

Μόνο στην Πάτρα υπολογίζεται ότι περίπου 100 γυναίκες της διπλανής πόρτας, από φοιτήτριες μέχρι νοικοκυρές προχωρούν σε ζωντανό πορνό, χαϊδεύοντας το κορμί τους μπροστά στην κάμερα του υπολογιστή τους για 60 ευρώ τη φορά!
Ο τζίρος από το «ζωντανό» διαδικτυακό στριπτίζ ή αλλιώς cyber sex ανέρχεται σε εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ την ημέρα, καθώς πληθαίνουν συνεχώς οι χρήστες του ίντερνετ που αναζητούν γυναίκες απ’ όλο τον πλανήτη, διατεθειμένες να αποκαλύψουν τα σέξι μέρη του σώματος τους.

Σύμφωνα με την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, καθημερινά όλο και περισσότερες Ελληνίδες συνεισφέρουν στον προϋπολογισμό τους με αφορολόγητο χρήμα προσφέροντας για λίγη ώρα σε κοινή θέα τις σεξουαλικές επιδόσεις τους. Δεκάδες ιστοσελίδες με επωνυμίες όπως «Ελληνίδες νοικοκυρές τα βγάζουν» προσφέρουν διαδικτυακό σεξ στις οθόνες των υπολογιστών πελατών που είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν αδρά το διαδικτυακό «μάτι»!
Γυναίκες όλων των κατηγοριών, από φοιτήτριες και απλές νοικοκυρές μέχρι στελέχη επιχειρήσεων, μετατρέπονται σε διαδικτυακές ιέρειες του έρωτα, κλεισμένες στο δωμάτιο του σπιτιού τους, όπου έχουν εγκατεστημένο των υπολογιστή τους. Από εκεί προσφέρουν αντί 60 ευρώ ένα απλό στριπτίζ με ή χωρίς «καυτή» συνομιλία, ενώ τα πιο «σκληρά» θεάματα ξεκινούν από 150 ευρώ την ώρα και η τιμή ανεβαίνει κατακόρυφα, ανάλογα με τις προτιμήσεις του πελάτη.


πηγή: http://www.pentapostagma.gr/2016/10/%cf%83%ce%bf%ce%ba%ce%ac%cf%81%ce%b5%ce%b9-%ce%b7-%ce%b4%ce%b9%ce%ac%ce%bb%cf%85%cf%83%ce%b7-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%ba%ce%bf%ce%b9%ce%bd%cf%89%ce%bd%ce%af%ce%b1%cf%82-%cf%80%ce%ac%ce%bd%cf%89-%ce%b1.html#ixzz4Ol3EgHvH

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου