Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΠΗ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ ΓΛΕΝΤΗΣΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ "ΤΡΙΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ"!!! ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

γράφει η Ειρήνη Βεντουζά
Πρόεδρος Δ.Σ. Δ.Ο.Κ.ΜΕ.Π.Α.
Ο Δημοτικός Οργανισμός Κοινωνικής Μέριμνας και  Προσχολικής Αγωγής (Δ.Ο.Κ.ΜΕ.Π.Α.) Παπάγου-Χολαργού δια μέσω του τμήματος ΚΑΠΗ, για...

άλλη μία φορά πραγματοποίησε την καθιερωμένη πλέον εκδήλωση προς τιμήν της “Τρίτης Ηλικίας”.

Μαζευτήκαμε λοιπόν στο «NARKISSOS HALL MUSIC/RESTAURANT/BAR/ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ» και το πάρτι ξεκίνησε. Καλό φαγητό, τραγούδι και χορός, ήτανε τα κύρια χαρακτηριστικά!
Άλλωστε αναρτώ παρακάτω φωτογραφίες και βίντεο δια του λόγου του αληθές…

Ο Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού Ηλίας Αποστολόπουλος με τη σύζυγό του κυρία Ειρήνη Λογοθέτη-Αποστολοπούλου, ο Επικεφαλής της Μείζονος Μειοψηφίας Κωνσταντίνος-Χρόνης Τίγκας, τα μέλη του ΔΣ Δ.Ο.Κ.ΜΕ.Π.Α. κυρίες και κύριοι Λίλα Σουρανή Έφορος Κοινωνικής Μέριμνας και Αντιδήμαρχος, Μαρία Δημητριάδου Αντιπρόεδρος, Βίκυ Νικάκη Έφορος ΚΑΠΗ, Βιβή Μπουφούνου Δημοτική Σύμβουλος, Μίρκα Μωραΐτη, και Λουκάς Ρίζος.
Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον Δήμαρχο για την παρουσία του και την πάγια στήριξή του στον Οργανισμό.
Επίσης θα ήθελα να κάνω μια ειδική μνεία ευχαριστώντας στις κυρίες Αννίτα Σιδέρη Εκπρόσωπο Μελών του ΚΑΠΗ και Λέτα Αγγελή Προϊσταμένη του του Τμήματος ΚΑΠΗ, για την αμέριστη υποστήριξή τους στην επιτυχία αυτής της εκδήλωσης.
Χωρίς τις δύο αγαπητές συνεργάτιδες και φίλες, ίσως η εκδήλωση αυτή να μην είχε πραγματοποιηθεί…
Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στα υπέροχα νιάτα της τρίτης ηλικίας μέλη του ΚΑΠΗ για την προσέλευσή τους και την αγάπη που μουδώσανε .
Ειρήνη Βεντουζά-Παπανικολάου
Πρόεδρος ΔΣ Δ.Ο.Κ.ΜΕ.Π.Α
Δημοτική Σύμβουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου