Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2017

ΦΟΡΤΣΑ ΘΡΥΛΕ! 2-3 ΑΠΟ ΤΗ ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ, ΑΛΛΑ ΜΗ...ΜΑΣΑΣ. ΘΑ ΣΚΙΣΕΙΣ ΤΗ ΜΠΑΡΤΣΑ ΚΑΙ ΤΗ ΓΙΟΥΒΕ!

Ο Ολυμπιακός έφαγε 3 γκολ και ένα γερό χαστούκι από την Σπόρτινγκ Λισαβώνας στο πρώτο παιχνίδι του Champions League, αλλά δεν κωλώνει. Μείωσε στα τελευταία λεπτά σε 2-3 (η Σπόρτινγ από το 1ο μέρος είχε σκορ ασφαλείας 0-3), αλλά...έρχονται τα ματς με Γιούβε και Μπάρτσα κι εκεί θα...σκίσει! Φόρτσα Θρύλε!

18 σχόλια:

  1. Όλο "ειρωνεία" είσαι κε Μάκη.
    Και είναι "βέβαιο" ότι θα σκίσει και την μπάρτσα και την γιούβε.
    Με την Μπάρτσα θα παίξει το πετυχημένο σύστημα "άρτσι μπούρτσι και...λουλά", με αποτέλεσμα να μπερδευτούν οι αντίπαλοι και ο "πολύς" Μέσι να κάνει στην άκρη του γηπέδου εμετό...!
    Ο Άρτσι και ο Λουλάς κέντρο και φουνταριστός ο Μπούρτσι...
    Αν δεν κάνει ο Μέσι εμετό, το βέβαιο είναι ότι θα "ξεράσει" ο τσουκαλάς και τα τσουκαλόπαιδα του στις κερκίδες!!!
    Με την Γιούβε θα βγάλει άλλο σύστημα στο γήπεδο.
    Θα παίξει το..."γιουβετσάκι στην γάστρα" και θα τα κάνει τα ιταλάκια του Ανιέλι με τα κριθαράκια...!
    Αν πάλι το γιουβετσάκι παραψηθεί, δεν τρέχει τίποτα, έχει ένα παιδοβούβαλο με μούσι στις κερκίδες που σαβουρώνει τα πάντα. Ακόμη και σκ...., αν τον γελάσεις ότι είναι "σοκολατίνα"!
    Έτσι είναι κε είρωνα Μάκη, που επειδή έχασε ένα παιχνίδι, αυτό το 0-3 που το έκανε 2-3 γιατί είναι γνωστό ότι οι πορτογάλοι δεν είναι Γάλλοι και βαριούνται που ζουν(σαν τους Μεξικάνους ένα πράγμα) και μετά το 0-3 τους πήρε και ο ύπνος...
    Αν όλα τα παραπάνω δεν "πιάσουν" υπάρχει και το σύστημα "χλαπάτσα",
    αυτό θα εφαρμόσει ο ΘΡΗΝΟΣ όταν οι αντίπαλοί του θα προηγούνται με 0-3 ή 0-4 από το ημίχρονο. Το "χλαπάτσα" είναι να κάνεις ότι θυμώνεις και θα φύγεις από το γήπεδο, με αποτέλεσμα, ό αντίπαλος να σου λέει ότι θα σε "αφήσει" να βάλεις δύο γκολ για να μην φύγεις. Που θα βρει σάκο του μποξ για προπόνηση. Τρέχα γύρευε...

    Τώρα, αν σου πω ότι στεναχωρήθηκα για την "τσαπού" που έφαγε ο θρήνος του λιμανιού, θα σου πω ψέμματα, οπότε...δεν το λέω.
    Εντάξει;;; Ξηγήθηκα;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...συγγνώμη μια απαραίτητη διόρθωση.
      εκεί δα που έγραψα για την "τσαπού" που έφαγε ο θρήνος του λιμανιού, ήθελα να γράψω για
      ...την πούτσα που έφαγε η..."αγνή του λιμανιού"

      Διαγραφή
  2. Γιατί ρε Μάκη μας ειρωνεύεσαι ? Εντάξει χάσαμε αλλά αξιοπρεπώς. Δεν πρόλαβε ο μπαμπάς να χώσει χαρτζηλικάκι στον διαιτητή και την πατήσαμε. Όταν έσφιξε κάτι ψιλά στους επόπτες ρίξαμε δυό γκολάκια. Πλακώθηκε στα παιδάκια και τον έπιασε κόψιμο τον μπαμπά και δεν πρόλαβε νάρθει νωρίς στο γήπεδο να τα "οργανώσει". Με τα υπόλοιπα παιχνίδια μάλλον θα δυσκολευτούμε. Δεν μας νοιάζει όμως. Έχουμε από τώρα στην τσέπη το πρωτάθλημα. Μας το ανακοίνωσε ο μπαμπάς για να μην στεναχωριόμαστε για την πούτσα απλο την Σπόρτινγκ. Αφού μπήκαμε στους ομίλους και πέσανε τα φράγκα όλα μια χαρά. Έχουμε καβάτζα για άλλα 8 πρωταθλήματα. Θρυλάρα ολε !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μιλησαν ολοι, μιλησαν και οι κωλοι. Οι πελατες των απανταχου ψαραδων που εχουν μονιμη θεση στο Σαντιαγκο Κανα-πεου ειρωνευονται κιολας. Ρε αν παμε στο Αστεροσκοπειο, θα σας βρει καποιος στη λιστα της UEFA ή θα γελανε μεχρι και οι φακοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φάε την Μπανάνα σου τώρα και άσε τους καναπέδες και τους ψαράδες. Χώνεψέ τη γρήγορα γιατί έρχονται κι άλλες πιο μακριές και πιο χοντρές. Ειδικά της Μπάρτσα η πούτσα θα σου βγεί από το λαιμό !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πελατη πονας και φταιει ο Πειραιας. Γαυρος ο μπαμπας σου και εταιρα η μαμα σου.

      Διαγραφή
    2. Από αυτά που έχω ακούσει, αυτά που διηγούνται οι υπερήλικοι σήμερα, αχθοφόροι του λιμανιού, τα ναυτάκια του 6ου Στόλου κάθε φορά που έπιαναν Πειραιά, γαμούσαν με την ψυχή τους...
      και αν είχε και κάποιο Αμερικανάκι "περίεργα γούστα" έβρισκε και κάτι βαρύμαγκες πειραιώτες που τους άρεσε το "ξινό". Κανείς δεν έμενε ανικανοποίητος!!
      Για τράβα ρώτα την μάνα σου ρε αρουραίε αν είσαι το παιδί του μπαμπά σου, γιατί παίζει ο μπαμπά σου να υποστήριζε στην Αμερική τους Σέλτικς και να μην είναι αυτός που σου λένε στην φωτογραφία...

      Διαγραφή
  5. Ψεμματα σου ελεγαν οι γεροι. Οι νταβατζηδες ηταν απο τον Πειραια. Οι πουτανες ερχοντουσαν απο την Αθηνα. Αυτες γαμουσαν με την ψυχη τους. Κανε ενα τεστ DNA τωρα που σε εβαλα σε υποψιες και περαστικα με τα ευρηματα μουλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ναι βέβαια, ερχόντουσαν από την Αθήνα γιατί εκεί έκαναν μόνιμη "πιάτσα" στην Συγγρού για την ακρίβεια, αλλά πειραιώτισες ήταν από τα ταμπούρια τον κορυδαλλό και κερατσίνη και ερχόντουσαν κάθε φορά που κατέπλεε ο 6ος με τα..."ζουμπουρλούδικα" ναυτάκια, να κάνουν καμμιά έξτρα αρπαχτή!!!
    Πόσοι γαύροι έχουν μεγαλώσει μπασταρδάκια, ούτε το φαντάζεσαι.
    Μερικές πήγαν με τα νόθα τους και σε άλλες περιοχές της Αττικής για να μην ξέρουν οι γείτονες το παρελθόν τους. Κυρίως μεσόγεια,
    σπάτα λαύριο μαρκόπουλο λούτσα, για αυτό τον λόγο έχετε και πολλούς οπαδούς σας σε αυτά τα μέρη.
    Όσο για το dna το έχω κάνει και ο πατέρας μου ήταν βάζελος, με βάφτισε στο ΓΟΥΕΜΠΛΕΪ και ήταν και στο ξέσκισμα και ξεπάτωμα του Θρήνου το 8-2 στην ΛΕΩΦΟΡΟ!!!
    Αλήθεια οκτώ γκολάκια πως χωνεύονται ρε αρουραίε;
    Πρέπει να ξέρεις γιατί και η εφτάρα από την ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ σας έφερε δυσπεψία για χρόνια. Άρχισε να ετοιμάζεσαι γιατί έχονται και άλλες οκτάρες και εφτάρες φέτος. Με ράμματα στον κώλο θα φύγεται φετος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παιδι της Χουντας και εσυ ε; Μπραβο βαζελακο. Αντε τωρα να βαψεις κανα καγκελο για να νιωσεις το μεγαλειο της βαζελας-Πουστελας.

      Διαγραφή
    2. Και γαύρος και Συριζαίος ε ; Γιατί δεν πήγες να πνιγείς ακόμη στο "εξοχικό" είναι άξιο απορίας. Ε βέβαια ο μουσατος χοντρομπαμπάς τάχει άριστα με τους Συριζαίους. Ουστ κωλόγαυρε περιμένω να δω τι πούτσα θα φας από τους Ιταλούς. Θα ανοίξει ο κώλος σου σαν πηγάδι.

      Διαγραφή
    3. ΚΑΙ πουστης ΚΑΙ βαζελος; Κατσε και περιμενε την πουτσα εσυ, βαζελοπουστα.

      Διαγραφή
    4. Το να αποκαλείς τον άλλον πούστη ενώ η κωλάρα σου είναι πηγάδι δεν είναι πρέπον. Από τα πολλά τσιμπούκια σου κάηκε ο εγκέφαλος. Οι ψωλάρες που θα φας από Γιούβε και Μπάρτσα θα σου τον ανοίξουν τόσο που δεν θα μπορείς να κάτσεις. Και στο ξαναλέω να προσέχεις όταν κλάνεις γιατι θα σου φεύγει το σκατό μαζί με τα χύσια της κωλάρας σου παλιοαδερφάρα γαυρόπουστα.

      Διαγραφή
    5. Τραβα να φας καμια μπουγατσα με πουτσο ρε Βουλγαροσπερμα.

      Διαγραφή
  7. Η εφτάρα από τη Γιούβε ξανάρχεται όπου νάναι. Τότε με τρία ράματα έκλεισε ο κώλος σας. Τώρα ούτε με παρθενοραφή δεν θα κλείσει αφού η πούτσα από τη Μπάρτσα θα προξενήσει μόνιμη βλάβη. Πρόσεχε όταν κλάνεις μη σου φεύγει και το σκατό κωλόγαυρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξερεις εσυ απο παρθενοραφες, ξεσκισμενη της Ευρωπης.

      Διαγραφή
    2. Στην Ευρώπη δεν σε παίρνει να τσιμπάς πέτσινα αποτελέσματα φιλενάδα. Τα φράγκα του χοντρού δεν περνάνε εκεί. Πάρε άλλα 20 πληρωμένα πρωταθλήματα και βάλτα στη κωλάρα σου λούγκρα.

      Διαγραφή
    3. Στην Ευρωπη ουτε με κιάλια δεν φαινεσαι ρε Βουλγαρα πορνη.

      Διαγραφή