Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017

ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΠΟΤΑ ΣΚΟΠΙΑ: Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΔΕΧΤΗΚΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ "ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ"! ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΣΑΝ ΜΑΚΑΚΕΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ!!! ΤΟΣΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ!

Τα Σκόπια προχώρησαν σε μια πρόκληση άνευ προηγουμένου που...

δείχνει ότι οι πραγματικοί αλυτρωτικοί σκοποί τους παραμένουν ενεργοί ακόμα κι αν άλλαξε η πολιτική ηγεσία καθώς ο πρωθυπουργός των Σκοπίων , Ζόραν Ζάεφ και ο υπουργός άνευ χαρτοφυλακίου αρμόδιος για τη Διασπορά, Έντμοντ Αντέμι, δέχθηκαν την αντιπροσωπεία του Συλλόγου Σλαβομακεδόνων από τη «Μακεδονία του Αιγαίου»!

Ποιοι είναι αυτοί; Είναι οι απόγονοι των Σλάβων που έφυγαν από την ελληνική Μακεδονία την εποχή του εμφυλίου πολέμου στην Ελλάδα. Είναι δηλαδή αυτοί που επιχείρησαν να αποκόψουν την Μακεδονία στον Εμφύλιο και να την παραδώσουν στην Γιουγκοσλαβία του Τίτο.
Τότε οι Σλάβοι αυτοί πολεμούσαν με τις δυνάμεις του λεγόμενου ΔΣΕ εναντίον του ελληνικού Στρατού. Η οργάνωσή τους ονομαζόταν ΝΟΦ (Λαϊκό Απελευθερωτικό Μέτωπο)
Στην συνάντηση παρέστησαν και εκπρόσωποι του σλαβικού  Συλλόγου «Δεν Ξεχνώ» από τη Στρούμιτσα (Στρώμνιτσα) ιδίας φιλοσοφίας
Η αντιπροσωπεία κάλεσε επίσημα τον πρωθυπουργό να είναι ο προστάτης της 5ης Διάσκεψης των Προσφύγων Παιδιών από τη «Μακεδονία του Αιγαίου» όπως αναφέρει το Βαλκανικό Περισκόπιο
Η συνάντηση αυτών των Σλάβων έχει προγραμματισθεί να λάβει χώρα από 19 έως 21 Ιουλίου του επόμενου έτους στην πόλη των Σκοπίων. Οι εκπρόσωποι των Συλλόγων εξέφρασαν επίσης την ικανοποίησή τους για τη συμφωνία που υπογράφηκε με τη Δημοκρατία της Βουλγαρίας και την χαρακτήρισαν ως ένα θετικό βήμα στην οικοδόμηση φιλικών σχέσεων με τους γείτονες καθώς και με την Ελλάδα.
Με την ευκαιρία της συνάντησης τους με τον πρωθυπουργό,  εκτίμησαν ότι υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως σημείο εκκίνησης για την οικοδόμηση καλύτερων σχέσεων με την Ελλάδα.
Επισημαίνεται ότι σε παλαιότερες δηλώσεις τους είχαν αναφέρει ότι θα θέσουν στον πρωθυπουργό θέμα για περιουσίες των προγόνων τους στην Ελλάδα, ζητώντας χρηματική αποζημίωση από το ελληνικό κράτος!
Δηλαδή μετά τους Αλβανούς Τσάμηδες που ήταν συνεργάτες των Ναζί στην Κατοχή τώρα θα έχουμε και τους Σλάβους που πολέμησαν εναντίον των νόμιμων κυβερνητικών δυνάμεων με σκοπό την αποκοπή ελληνικών εδαφών να ζητούν αποζημιώσεις για τις «περιουσίες» που έχασαν
Με αυτούς θα διαπραγματευθούμε; Μετά απ'όλα αυτά η επίσημη πολτική γραμμή των κομμάτων παραμένει ακόμα μια διαπραγμάτευση για μια σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό;
Το όνομα «Μακεδονία» δεν πρέπει να υπάρχει πουθενά. Τα Σκόπια «καίγονται» για να μπουν σε ΕΕ και ΝΑΤΟ όπως επίσης και αυτοί που τα υποστηρίζουν (βλ. Αμερικανοί).
Οπότε ας τους πιέσουν οι Αμερικανοί να δεχτούν μια πιο αληθινή ονομασία που θα τα εκφράζουν όπως είναι πραγματικά αφού τα θέλουν στην Συμμαχία μέχρι το επόμενο έτος.
pronews (τίτλος: δικός μας)

1 σχόλιο:

  1. H Χρυσή Αυγή αν ήταν κυβέρνηση θα είχε διαλύσει το κράτος των Σκοπίων και ούτε θα χρησιμοποιούσαν το όνομα Μακεδονία και τα παραγωγά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή