Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017

ΦΡΙΚΗ! ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΒΙΑΣΑΝ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΝΑ ΤΗΣ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΜΕ ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ!

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση του βιασμού της Ελληνίδας εθελόντριας δομής  «φιλοξενίας προσφύγων» στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο στη Θεσσαλονίκη λίγο μετά από φοιτητικό πάρτι από τρεις Σύρους ...

πρόσφυγες, καθώς οι τελευταίοι εκτός απο βιαστές ήταν και έμποροι ναρκωτικών! .

Όπως έγινε γνωστό  πριν από λίγο οι τρεις Σύροι πρόσφυγες συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη σε διαμέρισμα όπου έμεναν στο πλαίσιο της ενσωμάτωσης των προσφύγων στην ελληνική κοινωνία, αφού αναγνωρίστηκαν μέσω των δακτυλικών αποτυπωμάτων που άφησαν σε σπασμένο μπουκάλι.

Και σαν να μην έφτανε η υπόθεση του βιασμού της Ελληνίδας μέσα στο διαμέρισμά τους  οι άνδρες της ασφάλειας Θεσσαλονίκης εντόπισαν μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών την οποία κατείχαν οι τρεις Σύροι!

Ακόμη βρέθηκαν πολλά κινητά τηλέφωνα και μια ελληνική ταυτότητα  ως προϊόντα κλοπής και έτσι προκύπτει το συμπέρασμα για τις Αρχές πως λυμαίνονται καιρό τον χώρο του ΑΠΘ, εκμεταλλευόμενοι το άσυλο  όπως και πολλοί άλλοι αλλοδαποί.

Ο βιασμός της 23χρονης Ελληνίδας που ήταν εθελόντρια σε «δομή φιλοξενίας» φροντίζοντας Σύρους πρόσφυγες, έγινε τα ξημερώματα της Κυριακής στο προαύλιο  του Πανεπιστημίου στις 6 το πρωί όταν η ίδια και ο 20χρονος φίλος της έφευγαν από πάρτι στο ΑΠΘ.

Οι τρεις Σύροι (μεταξύ αυτών και ο συνήθης “ανήλικος” των 17 ετών)  πλησίασαν το ζευγάρι και αφού το απείλησαν με σπασμένο μπουκάλι στη συνέχεια λήστεψαν τον συνοδό της κοπέλας ενώ για την ίδια την κοπέλα επεφύλασσαν χειρότερη μοίρα.

Οι τρεις τους υποχρέωσαν την κοπέλα σε ασελγείς πράξεις (πρακτικά την βίασαν) ενώ στο τέλος λήστεψαν και την ίδια.

Η κοπέλα δεν κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια των αλλοδαπών, που δεν δίστασαν να προβούν σε ασελγείς πράξεις εις βάρος της. Η νεαρή, όπως είναι φυσικό βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά από αυτό που της συνέβη.

"Είναι πολύ φοβισμένη και δεν θέλει να μιλάει σε κανέναν για όσα συνέβησαν. Αισθάνεται ντροπιασμένη και βιασμένη, γιατί μπορεί οι δράστες να μην κατάφεραν να εισχωρήσουν στα γεννητικά της όργανα, αλλά το γεγονός πως την εξανάγκασαν σε πεολειχία είναι βιασμός" εξηγεί άνθρωπος του περιβάλλοντός της.

Τώρα αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες της ληστείας, του βιασμού, της σωματικής βλάβης και της παράβασης του νόμου περί ναρκωτικών. Σε ότι αφορά τρις εθνικότητες οι τρεις τους άλλες φορές παρουσιάζονται ως Σύεοι, άλλες ως Αλγερινοί.

Ο «ανήλικος» 17χρονος Σύρος είχε πρόσφατα μεταβεί στην Θεσσαλονίκη από "δομή" της Χίου, ένα νησί από το οποίο είχαν περάσει οι περισσότεροι εκ των συλληφθέντων ως πρόσφυγες.

Η  23χρονη κοπέλα έχει αναγνωρίσει στα πρόσωπα των ανδρών που είναι τώρα στην Εισαγγελέα, τους ανθρώπους που της επιτέθηκαν.

Εκτός από τους τρεις προαναφερόμενους, συνελήφθησαν άλλοι τέσσερις αλλοδαποί στο πλαίσιο της ίδιας έρευνας, καθώς, από κοινού με τους τρεις πρώτους, κατείχαν περί τα 2 κιλά χασίς, ποσότητα που εντοπίστηκε σε σπίτι, όπου πραγματοποιήθηκε αστυνομική έφοδος.
pronews.gr (10/2016)

5 σχόλια:

  1. Φιλοξενούμενοι είναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμ τους φιλοξενούμε, εμ διαμαρτυρόμαστε; Τι λογική είναι αυτή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τους δίνουμε τσάμπα σπίτι και τις παροχές ΔΕΗ ΕΥΔΑΠ, τετρακόσια ευρώ στο χέρι, τρόφιμα δωρεάν από την εκκλησία και προπληρωμένη "κάρτα μετανάστη*(!)", για αγορές τροφίμων & ρουχισμού από S/M, επιδίδονται και στο εμπόριο ναρκωτικών και ό,τι άλλο σε λαθρεμπόριο...
    εεεε, να μην γαμ....κι'όλας, τώρα που αρχίζουν να "χορταίνουν";;;
    Ε και, τι κι'αν δεν θα τους "κάτσει συναινετικά" και καμμιά..."αλληλέγγυα";;;
    Υπάρχει και το, "με το ζόρι", που οι..."βαρβαρικές φυλές τους" το απολαμβάνουν περισσότερο! Να μην σου πω δλδ, ότι μόνο με τον βιασμό την βρίσκουν οι λαθροπίθηκοι!!!
    Άϊ στον διάβολο ρε κωλομαϊμούδες και μαζί σας, στον αγύριστο και οι..."προστάτες σας", οι ΜΚΟ και τα χαμαιτυπεία των λογιών-λογιών "παρατηρητηρίων"...!

    *("κάρτα μετανάστη" δεν δικαιούται ο εξαθλιωμένος Έλληνας και Ελληνίδα μάνα, ούτε τα πεινασμένα ελληνόπουλα που λιποθυμούν από την έλλειψη τροφής!)

    Θα σας διηγηθώ προσωπική εμπειρία που μου..."έτυχε" σε μεγάλη αλυσίδα S/M.
    Με πλησιάζει λαθρομετανάστρια -με μαντίλα στο ισλαμικό κεφάλι της- στα ράφια προϊόντων του καταστήματος και με ρωτά επανειλημμένως με δύο λέξεις σάτρα-πάτρα δείχνοντάς μου διάφορα προϊόντα,
    "αυντό ελληνκα;;", αυντό ελληνκα;;"
    Κάποια στιγμή της απαντώ: ναι, αυτό είναι ελληνικό...και κατευθύνομαι για το ταμείο. Εκεί ρωτώ την υπάλληλο, γιατί "ενδιαφερόταν" η λαθρο-μουσουλμάνα για το αν είναι ελληνικό το προϊόν ή όχι;
    Και η απάντηση που εισπράττω με αφήνει άναυδο,
    ``ψωνίζουν με "κάρτες μετανάστη" που τους παρέχει η εκκλησία σε συνεργασία με άλλες δομές του κράτους, με την προϋπόθεση να "ψωνίζουν" ελληνικά προϊόντα...!΄΄
    και συνεχίζει η κοπέλα,
    ``υπάρχουν τόσες ελληνικές οικογένειες, με άνεργους και τους δύο γονείς, που έχουν ζητήσει την ίδια βοήθεια και τις απέκλεισαν γιατί...δεν πληρούν τις προϋποθέσεις, έχουν βλέπεις ένα "ιδιόκτητο" σπιτάκι!
    Το τι έχω δει εδώ μέσα...Ελληνίδες να μην μπορούν να "γεμίσουν καλαθάκι" με τα απαραίτητα και "αυτοί" να γεμίζουν καρότσια με ρούχα και τρόφιμα!!΄΄

    ΜΑΛΙΣΤΑ!!! ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!
    θα ζήσουν οι λαθρομετανάστες, θα πεθάνουν από την πείνα οι Έλληνες!!!

    ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν αποφασίζουν οι λαοί για τη μοίρα τους, αλλά κάποιοι άλλοι σε σκοτεινά δωμάτια.
      Μη μου πείτε ότι ο λαός της Λιβύης αποφάσισε να καλέσει τους Αμερικανούς και τους συμμάχους τους, να πάνε και να διαλύσουν με τους βομβαρδισμούς την χώρα τους!!

      Διαγραφή
  4. Σκοτεινό και Βρώμικο το μέλλον της Πατρίδος μας με τόσα φίδια που κυκλοφορούν γύρω μας έτοιμα να την κατασπαράξουν . Η Λαθρο κυβέρνηση παλιανθρώπων ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ είναι μια Συμμορία ανθελλήνων και Καθαρμάτων που έχει στόχο την ισλαμοποίηση της Πατρίδος μας . Όλοι οι Εγκληματίες και Βιαστές έχουν βρει άσυλο στην χώρα μας με την προστασία των κομμουνιστών . Αυτό είναι το μέλλον της χώρας μας . Φτώχεια , εξαθλίωση και μαύρες μέρες μας περιμένουν όλους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή