Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017

ΕΠΙΑΣΑΝ ΑΛΒΑΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΥΚΑΡΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΕΒΑΖΕ ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ! ΑΥΤΟΙ ΕΚΑΨΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΑΚΥΝΘΟ;;;;

Όπως και το 2007 έτσι και τώρα, 10 χρόνια μετά, οι Αλβανοί εφαρμόζουν...

σχέδιο αποσταθεροποίησης της Πατρίδας με εμπρησμούς που προκαλούν αναστάτωση στην κρατική μηχανή πέρα από άλλες εξίσου σημαντικές απώλειες, όπως θανάτους ή απώλειες περιουσίας Ελλήνων.

Η σύλληψη ενός 48χρονου Αλβανού σε δασική περιοχή των Πρεσπών με κατηγορία για εμπρησμό πρέπει να προσεχτεί ιδιαίτερα από τις αστυνομικές και δικαστικές Αρχές της χώρας.
Ο Αλβανός εισήλθε λάθρα στην ελληνική επικράτεια και επιχείρησε να βάλει φωτιά σε παραμεθόρια περιοχή.
Κάπως έτσι έγινε η τραγωδία του 2007 στην Ηλεία αλλά και φέτος ιδιαίτερα στη Ζάκυνθο που υπάρχουν σαφείς και ασφαλείς ενδείξεις ότι οι πυρκαγιές που σάρωσαν το νησί ήταν αποτέλεσμα σχεδίου.
Οι Αστυνομικοί έφτασαν στη σύλληψη όταν αντιλήφθηκαν τη διαδοχική εκδήλωση τριών εστιών φωτιάς σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Προσέγγισαν τις εστίες και με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου εντόπισαν επιμελώς καλυμμένο σε πυκνή θαμνώδη βλάστηση, κοντά στις φωτιές τον 48χρονο αλλοδαπό.

Στην κατοχή του που εισήλθε παράνομα στη χώρα, βρέθηκαν δύο αναπτήρες οι οποίοι και κατασχέθηκαν ως μέσο τέλεσης εμπρησμού.

Η πυρκαγιά κατασβέστηκε από δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Φλώρινας με τη συνδρομή των αστυνομικών.
Αυτή η σκοτεινή υπόθεση έχει ζουμί και θα πρέπει να πιεστεί ο συλληφθείς ώστε να αποκαλύψει ποιοι του έδωσαν αυτή την εντολή και τι εξυπηρετεί το κάψιμο του δασικού πλούτου της χώρας.
stoxos.gr

1 σχόλιο: