Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017

ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ: "ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΑΝΙΟ;"! ΑΦΟΥ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΤΑ ΔΑΣΗ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΕΜΙΣΑΝ ΜΑΖΟΥΤ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΩΡΑΙΑ ΣΤΟΝ ΧΑΧΟΛΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΝΙΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ!

Η πολιτική αναλγησία αυτών που μας σβερκώθηκαν τα τελευταία 2,5 χρόνια δεν πρόκειται να λήξει ποτέ. Τώρα, διά του Κουρουμπλή ...

παρουσιάζουν ωραία τη γεμάτη μαζού θάλασσα του Αργοσαρωνικού. 
Το σχετικό ρεπορτάζ είναι από το madata.gr:
Σε θαλάσσια ρεύματα απέδωσε ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής την εξάπλωση της ρύπανσης από τη βύθιση του «Αγία Ζώνη ΙΙ» την περασμένη Κυριακή, ενώ διερωτήθηκε γιατί να μην κάνουν μπάνιο όσοι θέλουν όταν απομακρυνθεί το μαζούτ.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο υπουργός απαντώντας σε ερώτηση για το ψάρεμα και το κολύμπι αναρωτήθηκε «γιατί να μην κάνουν μπάνιο;» οι ενδιαφερόμενοι μετά την ολοκλήρωση των εργασιών και τόνισε ότι χρησιμοποιούνται όλα τα ιδιωτικά μέσα σε συνεργασία με τις δυνάμεις του λιμενικού και το ειδικό ευρωπαϊκό σκάφος της EMSA, που διαθέτει πολύ μεγάλη χωρητικότητα.

Όσον αφορά στον χρόνο αντίδρασης των κρατικών μηχανισμών ο υπουργός διαβεβαίωσε πως η αντίδραση υπήρξε άμεση αφού στις 2:30 είχε καταφτάσει εκεί σκάφος του λιμενικού για τη διάσωση του πληρώματος, στις 5:30 επιχειρούσε αντιρρυπαντικό πλοίο και στις 6:14 είχε γίνει η ανάθεση για τη στεγανοποίηση του πλοίου. Όπως εξήγησε μέσα σε αυτό το τετράωρο η πετρελαιοκηλίδα «γλίστρησε» από το πλοίο που είχε βυθιστεί.

Πρόσθεσε μάλιστα πως ούτως ή άλλως, οι υπόλοιπες απαραίτητες ενέργειες δεν μπορούσαν να γίνουν μέσα στη νύχτα αφού το πλοίο έπρεπε πρώτα να εντοπιστεί για να μπουν στα κατάλληλα σημεία οι προστατευτικοί φράχτες.

«Το μαζούτ δεν είναι απλή υπόθεση», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε πως το Sea Diamond δεν έχει ακόμα στεγανοποιηθεί.

3 σχόλια:

  1. Απορίες.
    Εάν στην κυβέρνηση ήταν άλλο κόμμα και όχι ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα είχε προταθεί από την αντιπολίτευση (και από τον ΣΥΡΙΖΑ, εννοείται) η παραίτηση του αρμόδιου υπουργού;
    Τώρα που ΕΙΝΑΙ κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ, γιατί δεν παραιτείται ο αρμόδιος υπουργός; Ποιος ευθύνεται, δηλαδή; Εγώ; η θεία μου; ο γείτονάς μου;
    Πάντως, αν και πικρόχολο το σχόλιο του κου Τζήμερου (ας το αναζητήσει όποιος ενδιαφέρεται να το διαβάσει), έχει και μια δόση αλήθειας.
    Διότι το ενδιαφέρον (και το προς επιστημονική διερεύνηση) με την παρούσα κυβέρνηση, είναι ότι έχει απίστευτη ικανότητα στο να κάνει το άσπρο μαύρο. Όπως και τον Σαρωνικό, ας πούμε!

    Μ.Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ OBΡIO ΥΠΟΥΡΓΑΚΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ !

    ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΟΜΑΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΠΟΝΕΣΑΜΕ.

    Η ΘΕΛΗΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ.

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΟΡΑΣΗΣ, ΑΛΛΑ ΒΟΥΛΗΣΗΣ.
    ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΟΦΗ ΤΗς ΕΛΛΑΔΑΣ.
    ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΑΝΕΘΕΣΑΝ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΑ ΚΑΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΒΡΙΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ.


    ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για να καταλάβω δηλαδή ρε "σύντροφε"...
    Έχεις κάνει την αναπηρία σου "επάγγελμα";;;
    Εκμεταλλεύεσαι την πάθησή σου για να σε "λυπόμαστε" και
    να παραμένεις στο απυρόβλητο;;;
    ΓΕΛΙΕΣΑΙ!!!
    Η τραγικότερη "αναπηρία" στην αναπηρία σου,
    είναι στον..."εγκέφαλό σου"!!!
    Έπρεπε να έχεις παραιτηθεί κι'αν ο "Πινόκιό σου",
    συγγνώμη, ο "πρωθυπουργό σου" δεν την έκανε "δεκτή(!)"
    να εμείνεις στην απόφασή σου...
    Έτσι πράττουν οι άντρες, αλλά τι λέω, εσύ δεν είσαι από αυτήν την κάστα ανδρών, "καφετζή" σε είχαν στην Χαριλάου Τρικούπη(εναλλάξ με τον έτερο "καππαδόκη" τον Σπίρτζη)για την παρασκευή ροφημάτων στο κυλικείο του κόμματος.
    Και έχεις μεγάλο θράσος να επικαλείσαι το..."κομματικό παρελθόν σου" και τους..."αντιστασιακούς" δήθεν αγώνες σου!!!
    ΧΓ

    ΑπάντησηΔιαγραφή