Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017

ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΚΑΙ ΤΗ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ! ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΚΩ! Ο ΠΑΤΡΟ-ΚΟΣΜΑΣ "ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ" ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ....

ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΚΑΙ ΤΗ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ

 Ο Πατρο – Κοσμάς “αποκαλύπτει” τους κινδύνους και εμπνέει τον Βλαδιμίρ Πούτιν

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

Τα τελευταία χρόνια, η Τουρκία έχει αυξήσει την επιθετικότητά της έναντι..

της Ελλάδος, είτε με την αμφισβήτηση της Συνθήκης της Λωζάνης, είτε με τις συνεχείς παραβιάσεις του εναερίου χώρου μας στο Αιγαίο Πέλαγος, είτε με την αμφισβήτηση της κυπριακής ΑΟΖ και τους εκεί λεονταρισμούς της! 
Από κοντά και η Αλβανία, που γκρεμίζει σπίτια της ελληνικής μειονότητας στη Χειμάρα της Βορείου Ηπείρου, προσπαθώντας να επιβάλλει ένα δικό της αυταρχικό καθεστώς στην περιοχή!
Καταπατούν και οι δυο γείτονές μας τις διεθνείς συνθήκες και τα πρωτόκολλα που έχουν υπογράψει! Επιμένοντας να αμφισβητούν εθνικά κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδος! Και το σίγουρο είναι ότι οι αλβανικές προκλήσεις αποδεδειγμένα καθοδηγούνται από την Τουρκία!
Ο Άγιος Εθναπόστολος και Εθνομάρτυρας του ελληνισμού Κοσμάς ο Αιτωλός με την κορύφωση της ιεραποστολικής του δράσεως από το 1775-1779 (Δωδεκάνησα 1775-1777 και Βόρεια Ήπειρο 1777-1779) μας “αποκαλύπτει” τα σημεία στα οποία κινδυνεύει σήμερα υπέρμετρα ο ελληνισμός!

Η Τουρκία εξοπλίζει την Αλβανία


Πράγματι στη Βόρειο Ήπειρο εν έτει 2017 οι Αλβανο-κοσοβάροι τζιχαντιστές του Πρωθυπουργού της Αλβανίας – μισέλληνα – Έντι Ράμα, με την αμέριστη συμπαράσταση του Χαριτζή – τζιχαντιστή Προέδρου της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και το απόκρυφο ιερατείο των Αλβανο – Εβραίων, επιχειρούν της ολοκληρωτική γενοκτονία του Ελληνικού Ορθόδοξου Χριστιανικού στοιχείου στην σκλαβωμένη Βόρειο Ήπειρο και τον οριστικό αφανισμό του από της πανάρχαιες και προαιώνιες ελληνικές κοιτίδες του!
Η Τουρκία του Χαριτζή – τζιχαντιστή Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εξοπλίζει διαρκώς με παντοειδή οπλισμό, εξοπλίζοντας τις επίσημες – τακτικές αλβανικές ένοπλες δυνάμεις και τους συμμοριτο - κατσαπλιάδες του UCK και UCC!
Επιπρόσθετα, ενισχύει τις δικές του (τουρκικές) ένοπλες δυνάμεις στο αλβανικό έδαφος και αυξάνει ολοένα τον αριθμό αυτών, αλλά και του επίλεκτου προσωπικού που στελεχώνει αυτές, αλλά και της επιπλέον ενίσχυσης ανθρώπων της ΜΙΤ…
Υπάρχει ακόμη η υπόνοια (σχεδόν η βεβαιότητα) ότι τα οπλικά συστήματα των τουρκικών ένοπλων δυνάμεων που εξαφανίστηκαν μυστηριωδώς μετά το πραξικόπημα (;;;) κατά του Ερντογάν τον Ιούλιο του 2015, έχουν ήδη καταλήξει στην Αλβανία και έχουν ήδη λάβει επιθετική διάταξη εναντίον της Ελλάδος!

Στόχος τους το Ιερό νησί της Κω


Ωστόσο, την ίδια ώρα που πυκνώνει απειλητικά η τουρκική στρατιωτική παρουσία στα βορειοδυτικά σύνορά μας, πυκνώνει ταυτοχρόνως και η τουρκο-αλβανική συνεργασία στα νοτιοανατολικά σύνορα της χώρας μας και πιο συγκεκριμένα στην Ιερά Νήσο της Κω, η οποία είναι το κομβικότερο νησί στην αμυντική νησιωτική αλυσίδα των Δωδεκανήσων!
Εκεί ελλοχεύει τεράστιος κίνδυνος, αν αναλογισθούμε ότι ο αριθμός των ξένων (Αλβανών) στην Κω, ενδεχομένως να ξεπερνά τις 10 χιλιάδες ως αποτέλεσμα της αφασίας όλων των κυβερνήσεων της Μεταπολιτεύσεως και των Μνημονίων!
Ενώ λοιπόν, αυξάνεται η ροή και η δράση στην Κω επιλεγμένων Τούρκων πρακτόρων, εκπαιδευμένων από τη Mossad, όπως έχουμε γράψει επανειλημμένως, αφού ο ίδιος ο Ερντογάν από τον Ιανουάριο του 2014 έδωσε την αναδιάρθρωση των κρατικών μυστικών υπηρεσιών της Τουρκίας στην Mossad, εμείς εφησυχάζουμε!

Το “Νέφος των Αγίων Νεομαρτύρων”


Την 25ετία 1666 – 1691 χιλιάδες Έλληνες Ορθόδοξοι Χριστιανοί μαρτύρησαν από το μένος των Τουρκο-αλβανών Εβραίων! Είναι οι ονομαστοί Νεομάρτυρες της Πίστεώς μας! Και το πλήθος τους ήταν τόσο μεγάλο που ονομάστηκε το “Νέφος Αγίων Νεομαρτύρων”! Όταν από το 1665 συστηματοποιήθηκε η σατανική δράση του Σαμπατάι Σεβί (Sabbathai Zewi)! Ο οποίος δημιούργησε μια ολόκληρη κίνηση μεταξύ των διαφόρων ιουδαϊκών κοινοτήτων της εποχής του που αποδέχονταν και υπερασπίζονταν τις ιδέες του, δημιουργώντας ένα ρήγμα στην θρησκευτική ομοιογένεια και την εθνική ενότητα των συμπατριωτών του! Οι οπαδοί του ονομάστηκαν Σαμπατιανοί και αυτή η κίνηση, κίνηση του Σαμπαταϊσμού! Η σύμπτωση είναι πως πέθανε της ημέρα της ιουδαϊκής εορτής του Yom Kippur στο Μπεράτι της Αλβανίας το 1676! Οι αντιλήψεις του παρέμειναν ισχυρές για πολλά χρόνια μετά το θάνατό του και στον ελληνικό χώρο της Θεσσαλονίκης, της Κωνσταντινούπολης κλπ! 
Ωστόσο, το αίμα, ο στεναγμός, τα δάκρυα, αυτών των σφαγιασμένων Ελλήνων δεν πήγε χαμένο, διότι πότισε το Μεγάλο Δέντρο της Ελευθερίας (από το Μεγάλο Δέντρο καταγόταν ο Πατρο-Κοσμάς) και οδήγησε την αυτοκρατορική Ορθόδοξη Ρωσία, ώστε να τσακίσει τους Τούρκους, δίνοντας δικαιώματα ελεύθερης μεταφοράς εμπορευμάτων των χειμαζόμενων Ελλήνων, με τη συνθήκη του Κιουτσούκ – Καϊναρτζή (1774 – αποτέλεσμα του πρώτου μεγάλου ρωσο-τουρκικού πολέμου 1768-1774), οι οποίοι τοιουτοτρόπως πήραν μια βαθιά ανάσα ελευθερίας και ωθήσεως για την τελική προετοιμασία της Ιεράς Επαναστάσεως του 1821!  

Ο Άγιος Κοσμάς εμπνέει τον Πούτιν


Ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός (1714-1779) μαρτύρησε για να μην χαθεί η Ελλάδα και η Ορθοδοξία! Και ομολογουμένως αυτή ήταν η Άγια Αποστολή του!
Το έργο του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού, συγκίνησε την Ορθόδοξη Χριστιανική Αυτοκρατορική Ρωσία, η οποία συνέδραμε αποφασιστικά τελικώς τον ελληνισμό στην επαναστατική του προσπάθεια!
Έτσι και σήμερα, ο Ρώσος Χριστιανός Ορθόδοξος Βλαδιμίρ Πούτιν, συντρίβει και τσακίζει συνεχώς τους χαριτζήδες – τζιχαντιστές στην Συρία, στην Κριμαία, στην Ανατολική Ουκρανία, στον Καύκασο, στο Ιράκ, στην Λιβύη και στην Αίγυπτο! Και θα τους συντρίψει, λίαν συντόμως, οριστικώς και αμετακλήτως, στο Κόσσοβο, στα Σκόπια, στην Αλβανία, στην Κύπρο και στην κατεχόμενη Μικρά Ασία!
Ας αφουγκραστεί λοιπόν, η κυβέρνηση και το υπόλοιπο πολιτικό Σύστημα της Πατρίδος μας, κατά που φυσάει ο άνεμος!
Εάν πάνε κόντρα στο άνεμο θα τσακιστούν και θα συμπαρασύρουν και την Ελλάδα μας!
Ας τους φωτίσει ο Θεός να πράξουν το πρέπον!!

                 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου