Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017

ΤΡΟΜΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ! ΕΚΤΑΚΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ!

Έντονη είναι η ανησυχία της ΕΛΑΣ για κάποιο μελλοντικό τζιχαντιστικό...
χτύπημα και όπως όλα δείχνουν ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για την αποτροπή δολοφονικών ενεργειών όπως αυτές που λαμβάνουν χώρα στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες με δεκάδες θύματα.

Στο πλαίσιο του νέου επικαιροποιημένου μνημονίου μεταξύ ΕΛ.ΑΣ. και Δήμου Αθηναίων που υπεγράφη στα τέλη Ιουνίου και θα δοθεί στη δημοσιότητα στα τέλη του Σεπτέμβρη συζητήθηκε και η τοποθέτηση εμποδίων περιμετρικά του εμπορικού τριγώνου της Πρωτεύουσας.

Επίσημα το θέμα αφορά στην παράνομη στάθμευση. Ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες που επικαλείται η «Καθημερινή» όμως, επί της ουσίας πρόκειται για σχέδιο αποτροπής τρομοκρατικής επίθεσης ανάλογης με εκείνες σε Νίκαια, Βαρκελώνη, Βερολίνο κλπ.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι έγινε έλεγχος στα βυθιζόμενα κολονάκια που είχαν τοποθετηθεί την περίοδο Αβραμόπουλου. Φάνηκε όμως ότι επί της ουσίας είναι εκτός λειτουργίας και έτσι οι υπεύθυνοι στρέφονται τώρα σε άλλες λύσεις.

Σταθερά εμπόδια όπως μπάρες ή τσιμεντένιες “μπάλες” εξετάζονται ως μια λύση.

Η Ελλάδα μέχρι αυτή την στιγμή δεν θεωρήθηκε ποτέ στόχος των ισλαμιστών επειδή ήταν πέρασμα για να περνούν σε όλη την Ευρώπη

Ένα αιματηρό τρομοκρατικό κτύπημα θα έδινε την αφορμή για κλείσιμο-σφράγισμα των συνόρων κάτι που σημαίνει ότι δεν θα μπορούσαν να περάσουν άλλοι τζιχαντιστές σε ευρωπαϊκό έδαφος

Τώρα όμως με την διάλυση του ISIS o αριθμός των φυγάδων ισλαμιστών μειώνεται αισθητά και συνεπώς η Ελλάδα δεν έχει περαιτέρω χρησιμότητα.

Ακόμα και εάν ποτέ δεν υπήρξε αποικιοκρατική δύναμη δεν παύει να αποτελεί μέλος του ΝΑΤΟ, μετέχει σε στρατιωτικές αποστολές και μάλιστα σε μουσουλμανικές χώρες, έχει αμερικανικές βάσεις κρίσιμες για τα συμφέροντα των ΗΠΑ και πέραν αυτού είναι μια χώρα ορθόδοξη με γυναίκες δυτικού τύπου, απελευθερωμένες σεξουαλικά και ενδυματολογικά.

Όλα αυτά αρκούν για να την κάνουν στόχο εξτρεμιστών που έχουν μισαλλόδοξες απόψεις που απλώς δεν εγκρίνουν τον ελληνικό τρόπο ζωής.
pronews.gr (τίτλος: παραλλαγμένος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου