Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017

ΜΟΝΑΔΙΚΗ-ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΦΩΝΗ, ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ Η ΤΖΩΡΤΖΙΝΑ ΝΙΚΑΚΗ! ΜΑΓΕΨΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ...

Η Τζωρτζίνα Νικάκη μπορεί να έχει καθιερωθεί ως λαϊκή τραγουδίστρια που πλαισιώνει γνωστά ονόματα των πολύφημων μουσικών κέντρων, όπως τον Νίκο Οικονομόπουλο, ωστόσο απέδειξε (ειδικά με την...


εμφάνισή της στο σχήμα του Γιώργο Βεντουζά) ότι πρόκειται για μία Πολύ μεγάλη Τραγουδίστρια! Το ρεπορτόριό της μπορεί να συμπεριλάβει τα πάντα! Η γυναίκα έχει μαγική φωνή, με απίθανα γυρίσματα που μπορεί να φέρει στην εντέλεια τις πιο δύσκολες μελωδίες, ακόμη και της έντεχνης μουσικής! 

Θεωρούμε ότι η Τζωρτζίνα Νικάκη μπορεί και πρέπει να κυριαρχήσει στο μουσικό παλκοσένικο αποτελώντας το νέο πολύ μεγάλο όνομα του ελληνικού τραγουδιού. Μόνο τα σχόλια των θεατών της μουσικής συναυλίας στο Κηποθέατρο Παπάγου να κατέγραφε κανείς, θα μπορούσε να αντιληφθεί πόσο "αιχμαλώτισε" τους πάντες: "Θεσπέσια", "θεϊκή φωνή", μαγική παρουσία", "δεν...υπάρχει", ήταν μερικά μόνο απ'όσα ακούσαμε εμείς! 
Συγχαρητήρια στην Τζωρτζίνα Νικάκη και καλούμε κάθε σοβαρό επαγγελματία να εμπιστευτεί τη φωνή και τη σκηνική παρουσία της Τζωρτζίνας Νικάκη! Με μία λέξη, είναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου