Τρίτη 28 Αυγούστου 2018

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΔΙΑΣΠΟΥΝ ΤΟΝ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ ΣΥΛΛΟΓΟ Γ.Α.Σ.ΧΟΛΑΡΓΟΥ! Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΙΔΡΥΣΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΙ "ΠΑΙΡΝΕΙ" ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ Γ.Α.Σ.Χ.! Ο ΚΟΣΜΟΣ ΖΗΤΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ!

Σάλος στον περίφημο αθλητικό σύλλογο Γ.Α.Σ. Χολαργού, με τις τεράστιες επιτυχίες σε Πανελλήνιο και όχι μόνο επίπεδο. Ο προπονητής...
του Σίμος Μπαρδής, ο οποίος εργάζεται επί έτη στον Σύλλογο και αμείβεται κανονικά από αυτόν, μας καταγγέλθηκε ότι επί ένα τουλάχιστον χρόνο "δούλευε" υπογείως και για τα ατομικά του συμφέροντα, διαμορφώνοντας τις συνθήκες για να ιδρύσει δικό του σύλλογο μέσα από τα σπάργανα δηλαδή του ΓΑΣΧ από τον οποίο κέρδιζε ένα κομμάτι ψωμί! Ενώ δηλαδή ο προπονητής είχε προσληφθεί από το ΓΑΣΧ για να αναδείξει τον Σύλλογο και να σημειώσει επιτυχίες με αυτόν (κάτι που κατάφερε), παράλληλα λειτουργούσε "παρασιτογόνα", κάτι που αποκαλύφθηκε τώρα με την ίδρυση του Συλλόγου Kλασικού Aθλητισμού Χολαργού. Έτσι, όπως αναφέρουν πάντα οι καταγγελίες, ο κ. Σίμος Μπαρδής εμφανιζόμενος να λειτουργεί ως κράτος εν κράτει ίδρυσε τον ΣΚΑΧ απομυζώντας αθλητές από τον ΓΑΣΧ! 

Έχει ανοίξει και σελίδα facebook την οποία μπορείτε να δείτε πατώντας τον παρασκάτω σύνδεσμο. 
Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Μπαρδής (κάτω φωτό) έχει ζητήσει το στάδιο του Μαρσώ για να κάνει προπονήσεις, κάτι που δεν έχει επιτευχθεί μέχρι τώρα, με τον Δήμο να του λέει ότι στο στάδιο δεν χωράει άλλος Σύλλογος.
Όπως γίνεται σαφές το θέμα είναι πολύ σοβαρό, έχει προκαλέσει αναστάτωση εντός του ΓΑΣΧ και εμείς ως εφημερίδα ζητούμε απάντηση από τον ικανό προπονητή (για λογαριασμό βεβαίως του κόσμου). 

Γιατί δημιουργήθηκε σύλλογος μέσα από τα σπάργανα του ΓΑΣΧ ενώ εργαζόταν σε αυτόν τον Σύλλογο; Δεν θα ήταν καλύτερο να πάρει το καπελάκι του και να φύγει και μετά να ιδρύσει Σύλλογο; Διότι ακόμη και αυτή τη στιγμή που μιλάμε, ο κ. Μπαρδής είναι προπονητής του ΓΑΣΧ και αμείβεται από αυτόν. 
Τι έχει να πει για τις μομφές που του προσάπτουν ότι όλο αυτό το διάστημα λειτούργησε παρασιτογόνα για τον Σύλλογο και τώρα κοιτάζει να καρπωθεί τους αθλήτές του; 

Είμαστε εδώ και περιμένουμε να ακούσουμε τις απόψεις του ώστε να ενημερωθεί το κοινό και να μην αιωρούνται -πιθανόν-ασάφειες. 

12 σχόλια:

  1. Και ολόκληρος σύλλογος από ένα προπονητή κρέμεται? Εσείς είστε σοβαρή εφημερίδα ή γράφετε ανακρίβειες και σπιλώνετε ανθρώπους ; Μήπως ο καινούργιος σύλλογος ήταν μια αναγκαιότητα ; Μήπως εμείς οι δημότες είχαμε απογοητευτεί από το ΓΑΣ και περιμέναμε κάτι καινούργιο πώς και πως.Μια ανανέωση δεν βλάπτει... οι παράγκες δεν ωφελούν κανένα και οι ιδιαίτερα τους αθλητές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν το δουμε χιουμοριστικα πλακα εχεις εσυ που τα γραφεις και ακομα πιο πολυ πλακα αυτοι που σου ειπαν να τα γραψεις.αν το δουμε σοβαρα πως κατηγορεις ετσι βαρια δημοσια ενα τοσο καταξιωμενο προπονητη?επειδη σε επιασαν και σου ειπαν?εχω και εγω να σου πω χιλια δυο.και μιας και εισαι η φωνη του δημου μην λες ακυρα πραγματα.μην σε βαζουν να προκαλεις εντυπωσεις.και στην τελικη δεν παιρνει κανεις αθλητες απο κανεναν.οι αθλητες ματια εχουν και βλεπουν.γι αυτο φευγουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα επρεπε να ντρεπεστε για τις αναληθης πληροφοριες και τις ανυποστατες κατηγοριες σας.Ειστε για γελια και για κλαμματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κύριε Ανεξάρτητε παρατηρητή μάλλον δεν είστε και τόσο ανεξάρτητος. Η δημοσιογραφική σας έρευνα πάσχει .Ως δημοσιογράφος θα έπρεπε να γνωρίζεται ότι το Νόμισμα έχει πάντοτε δύο όψεις και για να φτάσεις στην αλήθεια πρέπει να ελέγξεις τα πάντα αλλιώς δεν κάνεις δημοσιογραφία απλώς κιτρινίζεις Έψαξες να βρεις καμία αντίθετη άποψη ?Μάθε λοιπόν ότι κάθε δράση έχει και μία αντίδραση και ίσως κάποιοι άλλοι ξεκίνησαν την «δράση» Ρώτησες ποτέ κανένα γονέα ? Στο κάτω κάτω της γραφής αυτός πληρώνει και αυτός επιλέγει που και σε ποιόν θα εμπιστευτεί το παιδί του είτε πρόκειται για φροντιστήριο Αγγλικών είτε για αθλητικό σύλλογο .Και τελικά δεν μπορώ πραγματικά να καταλάβω το προάστειο έχει 3 ομάδες basket 3 ποδοσφαίρου τι βλάπτει ένας επιπλέον σύλλογος στίβου ? Λυπάμαι για λογαριασμό σου και λυπάμαι και γι αυτούς που σε πληροφόρησαν. Τι όφελος έχουν ? Αλλά ξέχασα είναι περίοδος εκπτώσεων…. Ε ας κάνουμε και μια έκπτωση στην ηθική μας !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μάθετε να διαβάζετε καλύτερα παιδιά: http://indobserver.blogspot.com/2018/08/blog-post_689.html
    Ο "ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΛΑΣΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ" ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΑ ΠΕΡΙ ΔΙΑΣΠΑΣΗΣ ΤΟΥ Γ.Α.Σ.ΧΟΛΑΡΓΟΥ!
    Λάβαμε και δημοσιεύουμε την απάντηση του νέου αθλητικού Συλλόγου...

    Κλασικού Αθλητισμού Χολαργού-Παπάγου αναφορικά με το δημοσίευμά μας που αφορούσε σε καταγγελίες -για τη διάλυση του Γ.Α.Σ.Χολαργού, με μομφές σε βάρος του νυν προπονητή του Συλλόγου Σίμου Μπαρδή.
    Η απάντηση έχει ως εξής:
    Αγαπητέ κ.Βραχιολίδη,
    Επικοινωνούμε μαζί σας σχετικά με το άρθρο για τον Σ.Κ.Α. Χολαργού-Παπαγού, το οποίο θεωρούμε ανακριβές και προσβλητικό τόσο όσο προς τον σύλλογο μας και κυρίως ως προς τον Υπεύθυνο Προπονητών κ. Σίμο Μπαρδή.
    Ο Σύλλογος Κλασικού Αθλητισμού Χολαργού-Παπάγου ιδρύθηκε από δημότες του Παπάγου-Χολαργού με κοινό σκοπό την προώθηση των αξιών του ευ αγωνίζεσθαι και του υγιεινού τρόπου ζωής μέσα από τον αθλητισμό. Ο Σύλλογος μας αγκαλιάστηκε άμεσα από τις δημοτικές αρχές και τους δημότες, από γονείς, παλιούς και νέους αθλητές τη πόλης μας, υποστηρίζοντάς τον με περισσότερες από 100 προεγγραφές.
    Το ήθος και η ακεραιότητα του κ. Σίμου Μπαρδή σε συνδυασμό την επαγγελματική του επιτυχία (έχει αναδείξει πολυάριθμους αθλητές σε εθνικό και διεθνές επίπεδο), έκανε πολύ εύκολη την επιλογή μας για την πρόσληψη του σαν Υπεύθυνο προπονητών.
    Ο κ. Μπαρδής αποτελεί το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του αθλητισμού στον Δήμο μας.
    Το Δ.Σ. του συλλόγου θα επιθυμούσε μία συνάντηση μαζί σας για να λυθούν όλες οι απορίες και οι ανακρίβειες που σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να στιγματίσουν την αρχή των Δραστηριοτήτων μας.

    Με εκτίμηση
    Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.
    Μενέλαος Κόκκινος

    Σύντομη δική μας απάντηση:
    Η εφημερίδα μας δεν υιοθετεί την είδηση, αλλά αποτελεί προϊόν καταγγελίας που είχα από σημαίνοντες παράγοντες του ΓΑΣ, απευθύνει δε πρόσκληση-κάλεσμα στον κ. Σίμο Μπαρδή να δώσει απαντήσεις. Το "ανακριβές και προσβλητικό" του δημοσιεύματος που λέτε, ελπίζω να μην με αφορά προσωπικά, διότι αν ισχύει, τότε δεν πρέπει να γράφουμε τίποτε. Όταν δηλ. κάνει δηλώσεις ο Τσίπρας και καταγγέλλει τον Μητσοτάκη, ο δημοσιογράφος θα εξετάσει αν αυτά που λέει ο Τσίπρας είναι αληθή για να τα δημοσιιοποιήσει; Όχι βέβαια. Βγάζει την είδηση ως έχει και μετά ο Μητσοτάκης απαντά. Φαντάζεσαι τι θα γινόταν αν ο δημοσιογράφος διερευνούσε πρώτα τις δηλώσεις του Τσίπρα ή αν ζητούσε πρώτα από τον Μητσοτάκη να απαντήσει για να βγάλει την είδηση; Τότε δεν θα δημοσιοποιούσε ποτέ το γεγονός προς τα έξω. Τι έκανα λοιπόν εγώ; Μετέφερα προς τα έξω καταγγελία και μομφές μέσα από τον ΓΑΣ σε βάρος του Σίμου Μπαρδή τον οποίο κάλεσα να απαντήσει δημοσίως. Είναι δυνατόν πρώτα να περίμενα να απαντήσει ο Σίμος Μπαρδής και μετά να έβγαζα την είδηση;
    Μία είδηση ανοίγει την πόρτα για διάλογο και αυτό επιδίωξα να κάνω απευθύνοντας πρόσκληση στον κ. Σίμο Μπαρδή ώστε να απαντήσει σε καταγγελίες που υπάρχουν σε βάρος του εντός του ΓΑΣ! Πρέπει να κάναμε την στρουθοκάμηλο κρύβοντας το κεφάλι μας στην άμμο; Προσποιούμενοι δηλαδή ότι δεν συμβαίνει τίποτε; Ο ίδιος ο κ. Σίμος Μπαρδής ασφαλώς θα γνωρίζει τις σε βάρος του μομφές. Ο ίδιος θα αισθάνεται την ανάγκη να δώσει κάποιες εξηγήσεις. Ε, αυτό κάνω εγώ και του ζητώ να μιλήσει και όχι να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Υπάρχει ζήτημα στον ΓΑΣΧολαργού και στις σχέσεις του με τον Σύλλογο και αυτό ανέδειξα.
    Ελπίζουμε και περιμένω, μετά τη δική σας απάντηση κύριε Κόκκινε, να απαντήσει και ο κ. Μπαρδής.
    Βεβαίως και με χαρά θα τα πούμε από κοντά.
    Σας ευχαριστώ
    Μάκης Βραχιολίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γράφοντας ένα άρθρο, ακολουθώντας στοιχειώδη δεοντολογία, έχουμε τρεις εναλλακτικές:

    1. Αναλύουμε μια κατάσταση αντικειμενικά, χωρίς να πάρουμε θέση, εκθέτοντας ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ και δίνοντας μόνο στοιχεία που έχουμε διασταυρώσει προσεκτικά.

    2. Παίρνουμε επιπλέον θέση σε μια κατάσταση. Είναι δικαίωμά μας, αλλά οφείλουμε να έχουμε πρώτα αναλύσει αντικειμενικά όπως παραπάνω και να δίνουμε μόνο διασταυρωμένα στοιχεία.

    3. Αναφέρουμε τη γνώμη κάποιου άλλου, χωρίς να παίρνουμε την ευθύνη για αυτήν. Τότε, δεν οφείλουμε να διασταυρώσουμε, αλλά θα πρέπει να είναι σαφές ότι μεταφέρουμε τρίτη άποψη και να ξεκαθαρίζουμε ότι εμείς δεν συντασσόμαστε με αυτήν. Χρησιμοποιούμε εισαγωγικά, εκφράσεις όπως «ο Α δήλωσε…» ή «ο Β πιστεύει…». Και ο Α και Β είναι ΕΠΩΝΥΜΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ. Π.χ. θα λέγατε «Ο κ. Τσίπρας είπε ότι ο κ Μητσοτάκης ψεύδεται». ΔΕΝ θα λέγατε απλά «Ο κ. Μητσοτάκης ψεύδεται» (ελπίζω).

    Στην περίπτωση του άρθρου σας δεν κάνετε τίποτα από τα παραπάνω. Και μόνο ο τίτλος ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΔΙΑΣΠΟΥΝ ΤΟΝ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ ΣΥΛΛΟΓΟ Γ.Α.Σ.ΧΟΛΑΡΓΟΥ!... δεν περιλαμβάνει εισαγωγικά, ούτε αναφέρει ποιος κάνει αυτή τη δήλωση. Είναι σαφές ότι υπογράφετε εσείς! Παίρνετε ξεκάθαρα θέση, δεν αναφέρετε την αντίθετη άποψη, δεν έχετε ερευνήσει (αλλά περιμένετε απλά απάντηση – απολογία στην άποψή σας) και αναφέρετε στοιχεία που δεν έχετε διασταυρώσει. Δεν είναι περίεργο που σας κατηγορούν για «εκπτώσεις ηθικής».

    Εάν το κάνατε από λάθος, οφείλετε μια ξεκάθαρη συγγνώμη σε αυτούς που θίξατε και στους αναγνώστες σας. Το λάθος δεν είναι ντροπή, αλλά η μη παραδοχή του είναι.
    Αν πάλι επιμένετε στη θέση σας, μένει πλέον σε εμάς, τους δημότες και αναγνώστες, να αποφασίσουμε αν έχει νόημα το ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ μπροστά από το ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ. Ο καθένας αποφασίζει και παίρνει τις ευθύνες του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όταν λέω κύριε "P" ότι πρέπει να μάθετε να διαβάζετε το εννοώ. Μέσα στο άρθρο αναφέρονται τα εξής και συνεχείς φορές: "μας καταγγέλθηκε ότι...", "όπως αναφέρουν πάντα οι καταγγελίες..."Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι..."εμείς ως εφημερίδα ζητούμε απάντηση από τον ικανό προπονητή..."Είμαστε εδώ και περιμένουμε να ακούσουμε τις απόψεις του ώστε να ενημερωθεί το κοινό και να μην αιωρούνται -πιθανόν-ασάφειες". Αυτά αν δεν σημαίνουν τίποτε για σας, το πρόβλημα είναι δικό σας. Ακούστε κύριε "P", μαθήματα δεοντολογίας και δημοσιογραφίας και για το πώς βγαίνει μια είδηση να τα κάνετε αλλού, όχι σε μας. Η είδηση αυτή κύριε δεν θα βγει σε...ένα επεισόδιο όπως θα θέλατε εσείς. Δεν εξαντλείτε σε μία ανάρτηση, ώστε να μας υποδείξετε πώς θα γράψουμε την είδηση. Ήδη ακούστηκε η καταγγελία από την πλευρά του ΓΑΣΧ (τα ονόματά τους θα κρίνουμε εμείς πότε θα τα βγάλουμε στον αέρα, πάντως είναι επώνυμα και πρωτοκλασσάτα στελέχη του ΓΑΣΧ). Ακολούθησε η απάντηση του νέοϊδρυθέντος Συλλόγου. Ζητήσαμε την άποψη του κ. Σίμου Μπαρδή ο οποίος δήλωσε ότι δεν θέλει αυτή τη στιγμή να απαντήσει. Θέλει να ηρεμήσει και θα απαντήσει εν καιρώ. Εσείς, αν νομίζετε ότι εμείς θα έπρεπε να περιμένουμε μέχρι να απαντήσει ο κ. Μπαρδής για να βγάλουμε την είδηση, τότε κάντε εσείς τη δημοσιογραφία που θέλετε και αφήστε εμάς να κάνουμε τη δική μας ή μην μας διαβάζετε επιτέλους. Εμείς αφού δημοσιοποιήσαμε την είδηση, περιμένουμε τον ΙΚΑΝΟ προπονητή και όπως πληροφορούμαστε αμέμπτου ΗΘΙΚΗΣ κ. Μπαρδή να μας απαντήσει. Όσο για τον τίτλο και τα εισαγωγικά που θέλατε να βάλουμε, κρατήστε τα για τον εαυτό σας. Ο τίτλος λέει: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΔΙΑΣΠΟΥΝ ΤΟΝ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ ΣΥΛΛΟΓΟ Γ.Α.Σ.ΧΟΛΑΡΓΟΥ! Το απίστευτο πηγαίνει και σε μάς και σε όλους που δεν μπορούν να πιστέψουν ότι μπορεί να ευσταθεί ότι κάποιοι διασπούν τον πετυχημένο σύλλογο του ΓΑΣΧ. Πού φαίνεται κύριε "Π" ότι υιοθετούμε κάτι εμείς; Το ότι ο ΓΑΣΧ διασπάται αυτό το ομολογούν οι πάντες. Το γιατί διασπάται και απο ποιους και ποιοι έχουν την ευθύνη μένει να το δούμε. Τα εισαγωγικά σας μάραν; Δεν μας λέτε όμως και το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, μια και λέτε όσα λέτε, μας κάνετε και μαθήματα δεοντολογίας περί επωνύμων, αλλά πείτε μας και το δικό σας επώνυμο για να ξέρουμε με ποιον μιλάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αν συνεχίζετε να μην βλέπετε τίποτα λάθος στο άρθρο, κανένα πρόβλημα. Το αν είναι έκφραση άποψης ή αντικειμενική παράθεση διασταυρωμένων στοιχείων, θα το κρίνουν οι αναγνώστες.

    Κατά τα άλλα, για να μην ψάχνετε άδικα, το επώνυμο μου δεν θα σας βοηθούσε καθόλου, δεν γνωριζόμαστε, ούτε έχω κάποια εμπλοκή ή συμφέρον στην υπόθεση, είμαι απλός αναγνώστης. Και απλά έχω την πολυτέλεια να λέω την άποψή μου. Αν σας ενοχλεί, κακώς έχετε ενεργοποιήσει τα σχόλια. Πάντως, σας βεβαιώνω ότι αν εγώ ήθελα να καταγγείλω κάποιον θα το έκανα επώνυμα και με στοιχεία! Σε κάθε περίπτωση, δεν σκοπεύω να συνεχίσω αυτό το διάλογο, δεν βλέπω κανένα νόημα…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγαπητέ κύριε
    θα συμφωνήσω με κάποια από τα ανωτέρω σχόλια.
    Εμφανώς δεν μπορεί να αποκαλείστε ανεξάρτητος , έχετε διαλέξει πλευρά. Ο τρόπος με τον οποίο εκφράζεστε γραπτώς στις απαντήσεις σας οδηγεί σαφέστατα σε αυτό το συμπέρασμα . διότι ταυτόχρονα λαμβάνετε και το ρόλο του δικαστού και καλείτε με τον τρόπο σας κάποιον να απολογηθεί στο δημοσίευμα σας ‘η ακόμα χειρότερα έχετε βγάλει την ετυμηγορία σας (Λεξη ΗΘΙΚΗΣ με κεφαλαία κλπ)
    Προφανώς δεν μπορεί κάνεις να σας υποδείξει πως να κάνετε την δουλειά σας Επαφίεται μόνο σε εσάς να επιλέξετε ή όχι την ποιότητα την μικροπρέπεια ,την εξυπηρέτηση συμφερόντων ή την δημοσιογραφική έρευνα Εξαρτάται από το πώς εσείς αυτοπροσδιορίζεστε .Και σε τελική ανάλυση είναι και στο χέρι του κάθε αναγνώστη να φιλτράρει αυτά τα οποία ο καθείς αναγράφει
    Αν κάποιος επιλέξει την Ανεξαρτησία και την πληρότητα της είδησης τότε πρέπει να διενεργήσει δημοσιογραφική έρευνα και μετά να αναρτήσει όλα τα δεδομένα Πρέπει να ανακαλύψει εάν οι πληροφορίες που του δίδονται εκτός από αληθείς εξυπηρετούν και απώτερους σκοπούς πράγμα επίπονο και όχι πιασάρικο όπως λένε σήμερα οι νέοι
    Εάν θέλει απλώς να δημιουργήσει εντυπώσεις, πράγμα σύνηθες στις μέρες μας ,τότε αναγράφει ότι του ανέφεραν χωρίς δισταγμό
    Για να μην λοιπόν στεναχωριέστε σας παραθέτω πώς δικαιολογεί η wikipedia την έλλειψη αντικειμενικότητας του δημοσιογραφικού επαγγέλματος
    ¨’Υπάρχει η άποψη ότι ο δημοσιογράφος πρέπει να είναι αντικειμενικός φορέας ειδήσεων, συγκεντρωμένος στο περιεχόμενο του άρθρου του χωρίς άλλες διαδικαστικές ανησυχίες ώστε η ορθότητα, η πληρότητα και ο τρόπος έκφρασης να συντελούν στη συνολική ποιότητα. Κάτι τέτοιο όμως είναι λάθος και εξ ορισμού αδύνατον. Εφόσον μπαίνουν στη μέση ζητήματα όπως η επιλογή μιας είδησης ανάμεσα σε τόσες άλλες, ο χρόνος και ο τόπος στον οποίο αυτή θα αναπαραχθεί, το προσωπικό ύφος και ο σχολιασμός του δημοσιογράφου, καταρρίπτεται αμέσως η αντικειμενικότητα, και φανερώνεται η χροιά του υποκειμενικού που υπάρχει σε κάθε δημοσιογραφική δραστηριότητα.’
    Συνεπώς
    α) δεν νοείται Δημοσιογράφος και Ανεξάρτητος
    β) δεν αναφέρετε στο λήμμα δημοσιογράφος η ιδιότητα του δικαστού και η δυνατότητα κλήσεως σε απολογία οιοδήποτε κατηγορουμένου. Εξάλλου καθείς είναι Αθώος μέχρι αποδείξεως του εναντίου έτσι νομίζω ορίζει η δικονομία
    Ευχαριστώ για την φιλοξενία σας και αν σας στεναχωρώ ζητώ ταπεινά συγνώμη αλλά νομίζω πως ακόμα έχουμε δημοκρατία και οι απόψεις όλων πρέπει να ακούγονται και να γίνονται σεβαστές (άγνωστη λέξη )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κύριε "ΝΠ" τα σχόλια έχουν ενεργοποιηθεί καταδεικνύοντας έτσι ότι η Δημοκρατία λειτουργεί απόλυτα σε αυτό τον ιστότοπο. Μπορείτε ελεύθερα να διατυπώνετε τις απόψεις σας ακόμη και αν κάποιες μας πληγώνουν. Η όποια πληγή για μας μπορεί να είναι ευεργετική για να διορθωθούμε. Από 'κει και πέρα, το "Ανεξάρτητος" σε μας νοείται και τηρείται. Δεν έχουμε καμία εξάρτηση από κανέναν παρά μόνον από τη συνείδησή μας. Δεν εξαρτώμεθα από κόμματα, από καμία κρατική εξουσία, από συντεχνίες, ούτε έχουμε συμφέροντα. Το μόνο συμφέρον μας είναι το καλό του πολίτη, του δημότη, της πόλης μας, της Πατρίδας μας. Ως έντυπη εφημερίδα, δεν έχουμε εισπράξει ούτε ένα ευρώ συνδρομή από κανέναν Δήμο ή άλλο φορέα! Αυτά όλα -φαντάζομαι- θα σας πείσουν ότι είμαστε ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ! Αναφορικά με το αν είμαστε αντικειμενικοί, όχι δεν είμαστε. Ποιος είναι αυτός που διεκδικεί το αλάθητο; Μόνον ο πάπας! Οδηγός μας είναι η συνείδησή μας και μέσω αυτής προσπαθούμε να προσεγγίσουμε την αλήθεια. Σχετικά με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ επιμένουμε ότι πράξαμε το καθήκον μας πάντα με οδηγό τη συνείδησή μας. Το θέμα δεν εξαντλείται σε ένα ρεπορτάζ. Θα υπάρξει και συνέχεια. Δεν θέλουμε να επεκταθούμε περισσότερο.
    Ευχαριστούμε.
    Για την εφημερίδα μας
    Μάκης Βραχιολίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν βρισκω κατι κακο στην πραξη του προπονητη. Εκανε μια δικη του μπιζνα, πηρε τα ρισκα του και οσοι αθλητες τον εμπιστευονται θα τον ακολουθησουν. Ποιον συλλογο κατεστρεψε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Με αφορμή το σχόλιο του κυρίου Μαρκούλια και τα αναγραφόμενα στο ανωτέρω άρθρο θα ήθελα να παραθέσω τα εξής

    Στον Ιδιωτικό τομέα η αλλαγή εργασιακού περιβάλλοντος είναι σύνηθες φαινόμενο
    Ο οιοσδήποτε μπορεί να επιλέξει σε τι είδους εργασιακό περιβάλλον θα εργαστεί.
    Ένας εργαζόμενος του ιδιωτικού τομέα
    ¨
    1 Μπορεί για να υποβάλλει παραίτηση σε μία εταιρία δηλώνοντας την αποχώρηση του δίδοντας την συνήθη ενός μηνός προθεσμία έτσι ώστε ο εργοδότης του να μπορεί να τον αντικαταστήσει δυνάμενος να εργάζεται μέχρι και την τελευταία ημέρα αποχώρησης (εκτός και αν ο εργοδότης του ζητήσει να αποχωρήσει άμεσα ) και την επομένη να εργαστεί σε άλλη εταιρία χωρίς να υπάρξει κενό διάστημα εφόσον έχει ήδη διαπραγματευτεί την νέα του θέση

    2 Στον ιδιωτικό τομέα υπάρχει η δυνατότητα πολλαπλής απασχόλησης

    3. Στον ιδιωτικό τομέα υπάρχει η δυνατότητα διπλής ιδιότητας πχ ελευθέρου επαγγελματία και υπαλλήλου ταυτόχρονα
    Κατά την διάρκεια του εργασιακού μου βίου έχω αποχωρήσει από πολλές εταιρίες αναζητώντας καλλίτερες αποδοχές , θέση ή καλλίτερο περιβάλλον εργασίας και καμία από αυτές δεν έκλεισε τουλάχιστόν όχι γι’ αυτό τον λόγο
    Ο θιγόμενος σύλλογος γιατί να κλείσει λοιπόν ?
    Όσον αφορά στην «αναστάτωση που έχει προκληθεί εντός του ΓΑΣΧ¨»
    Ερωτώ
    1. Δεν υπάρχουν παιδιά και άνθρωποι που θέλουν να αθληθούν εκτός από αυτούς που «παίρνει» ο εν λόγω προπονητής ?
    2. Δεν έχει άλλους προπονητές ? και αν έχει με ποιο δικαίωμα υποβιβάζει με τα λεγόμενα του αυτούς τους εργαζόμενους ? Εάν εγώ έβλεπα αυτό το άρθρο και εργαζόμουν σε αυτό τον σύλλογο θα ετοιμαζόμουν να υποβάλλω παραίτηση.

    Αφενός ο θιγόμενος σύλλογος με αυτή του την καταγγελία δίνει τελικά κύρος στον αποχωρήσαντα προπονητή διότι εάν τον ακολουθούν οι αθλητές μαζικά ,το έργο του ήταν αξιόλογο συνεπώς οι αθλητές τον εμπιστεύονται και αφετέρου υποτιμά τους αθλητές που έχει στις τάξεις του παραγνωρίζοντας ότι έχουν το δικαίωμα της επιλογής και δεν είναι δέσμιοι κανενός προπονητή ή παράγοντα.
    Εάν λοιπόν ο συγκεκριμένος προπονητής «είχε προσληφθεί από το ΓΑΣΧ για να αναδείξει τον Σύλλογο και να σημειώσει επιτυχίες με αυτόν (κάτι που κατάφερε)» γιατί ο σύλλογός δεν φρόντισε να τον κρατήσει ?
    Το Γεγονός ότι « παράλληλα λειτουργούσε "παρασιτογόνα", κάτι που αποκαλύφθηκε τώρα με την ίδρυση του Συλλόγου Κλασικού Αθλητισμού Χολαργού. Έτσι, όπως αναφέρουν πάντα οι καταγγελίες» δεν θα το απέτρεπαν αν υπήρχε αγαστή συνεργασία ?

    Ας ωριμάσουμε λίγο και ας δούμε τα πράγματα με σκωπτική ματιά και όχι ως παιδιά που κάποιος τους πήρε το γλειφιτζούρι Το εάν ένας σύλλογος είναι πετυχημένος ή όχι οφείλεται στον τρόπο που γενικότερα λειτουργεί, στο πώς αξιοποιεί τα ταλέντα των παιδιών που έχει στις τάξεις του, στο έργο των προπονητών του στην διείσδυση στην τοπική κοινωνία στο σεβασμό και στις ηθικές αξίες ευγενούς άμιλλας .που πρεσβεύει τις οποίες πρέπει να αποδεικνύει εμπράκτως.
    Κάθε σύλλογος και όχι μόνο αθλητικός που προσφέρει έργο στην κοινωνία ακολουθώντας τις αρχές και τις αξίες του δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και κανέναν. Εκτός εάν ο συγκεκριμένος σύλλογος λειτουργεί διαφορετικά ….


    Υ.Γ Στους συλλόγους κλασικού αθλητισμού η διοίκηση αποτελείται από εθελοντές
    Συνεπώς λέξεις όπως πρωτοκλασάτα στελέχη δεν χωρούν σε αθλητικούς συλλόγους κλασικού αθλητισμού εδώ δεν υφίστανται παράγοντες …. Και εάν υφίστανται τότε μάλλον υπάρχει σοβαρό πρόβλημα αν όντως αυτοπροσδιορίζονται έτσι …. Ελπίζω η συγκεκριμένη φράση να γράφτηκε εκ παραδρομής

    ΑπάντησηΔιαγραφή