Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018

ΙΔΙΟ ΜΑΓΑΖΙ ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ! Ο ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΕ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΑΓΚΑΛΕΣ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ! ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΗ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ Η ΝΔ! ΜΗΝ ΕΛΠΙΖΕΤΕ ΣΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ...

Μην έχετε καμιά αμφιβολία για το τι αντιπροσωπεύει η ΝΔ. Μαζεύει οτιδήποτε μνημονιακό, ακόμη και πρώην βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, όπως τον κ. Τατσόπουλο! 
ρεπορτάζ documentonews.gr, τίτλος: δικός μας
Η Πειραιώς έκανε γνωστό ότι στις επόμενες εκλογές θα είναι υποψήφιοι ...


βουλευτές στα ψηφοδέλτια της ΝΔ οι Πέτρος Τατσόπουλος και Αντώνης Πανούτσος.

«Τη σημασία της διεύρυνσης της Νέας Δημοκρατίας με πρόσωπα που δεν προέρχονται από τον χώρο της σηματοδοτεί η επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη να εντάξει στα ψηφοδέλτια των εθνικών εκλογών τον καταξιωμένο συγγραφέα Πέτρο Τατσόπουλο και τον γνωστό αρθρογράφο Αντώνη Πανούτσο. Ο πρώτος θα είναι υποψήφιος στον Βόρειο τομέα της Β' Αθηνών και ο Αντώνης Πανούτσος στον Δυτικό», αναφέρουν πηγές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Όπως αναφέρουν από την Πειραιώς και οι δύο «με τον γραπτό λόγο τους και τις δημόσιες παρεμβάσεις τους στηρίζουν από καιρό την προσπάθεια της ΝΔ» συμπληρώνοντας πως «αποδέχθηκαν με χαρά την πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη να ενταχθούν στη ΝΔ και να τη στηρίξουν πλέον και στην πράξη».

Όσον αφορά τον Πέτρο Τατσόπουλο επισημαίνουν τον καταγγελτικό του λόγο κατά του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνοντας πως «η προσέγγισή του με τη ΝΔ έχει ξεκινήσει εδώ και πολλούς μήνες και είχε δώσει άλλωστε το παρών και στο τελευταίο συνέδριο του κόμματος».

Σχετικά με τον Αντώνη Πανούτσο αναφέρουν πως εδώ και καιρό με την πολιτική αρθρογραφία του και τις δημόσιες παρεμβάσεις του δεν κρύβει τη στήριξη του στη ΝΔ και προσωπικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη με τον οποίο έχει συχνή επικοινωνία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου