Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018

ΕΙΝΑΙ...ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ! ΕΔΩΣΑΝ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ...ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΣΤΑ ΒΑΜΠΙΡ!!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ! ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ...

Σας μοιάζουνε με βρυκόλακες οι των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ; Δεν πέφτετε έξω και μάλλον οι Τσίπρας-Καμμένος θέλουν να το επιβεβαιώσουν έχοντας σε...


επιτελικές θέσεις και άτομα που έχουν κάνει...μεταπτυχιακό στους βρυκόλακες! 
Η εικονιζόμενη κυρία Εξερτζόγλου ανέλαβε τα καθήκοντα της γενικής γραμματέως Διαχείρισης Κοινοτικών και Άλλων Πόρων του υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Μάλιστα. Όμως, η κυρία αναφέρει στο βιογραφικό της ότι έκανε μεταπτυχιακό στην Πολιτιστική Διαχείριση στο Πάντειο με θέμα της διπλωματικής εργασίας «Τα βαμπίρ στον κινηματογράφο και η ένταξή τους στην ποπ κουλτούρα: Από το Nosferatu του Friedrich Wilhelm Murnau στο Twillight της Catherine Hardwicke».
ΟΚ, θέλουμε σπουδαγμένους και καλλιεργημένους ανθρώπους για να πάει η χώρα μπροστά.  Σωστά. Και πολύ καλά κάνουμε και θέλουμε. Πώς ακριβώς θα βοηθήσουν την κυρία Εξερτζόγλου τα βαμπίρ (θέμα του μεταπτυχιακού της) στην εκτέλεση των καθηκόντων της;
Δεν υπήρχε δηλαδή κάποιος με σπουδές σχετικές; 
Σύμφωνα με το συνολικό βιογραφικό που έδωσε το αρμόδιο υπουργείο, η κυρία Εξερτζόγλου «γεννήθηκε το 1985 στην Αθήνα. Αποφοίτησε από τη Γερμανική Σχολή Αθηνών. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου και κάτοχος των μεταπτυχιακών τίτλων "Ψυχολογία και ΜΜΕ" και "Πολιτιστική Διαχείριση" του ίδιου Πανεπιστημίου. Μέχρι το 2011 εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα, σε φορείς  πολιτιστικής διαχείρισης, ΜΜΕ και καλλιτεχνικούς οργανισμούς.
Από το 2011 μέχρι και σήμερα, διετέλεσε Ειδική Σύμβουλος στην Γενική Γραμματεία Διαχείρισης Κοινοτικών και Άλλων Πόρων του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Κατά τη διάρκεια της θητείας της, μεταξύ άλλων, συμμετείχε στον σχεδιασμό και την υλοποίηση σειράς προγραμμάτων για την καταπολέμηση της ανεργίας, στον συντονισμό του προγράμματος της Παγκόσμιας Τράπεζας για την παροχή τεχνικής βοήθειας στο Υπουργείο Εργασίας με χρηματοδότηση της SRSP, καθώς και στην πιλοτική εφαρμογή του ανοιχτού πλαισίου ενεργητικών πολιτικών απασχόλησης στον Δήμο Ελευσίνας».
Το υπόλοιπο ρεπορτάζ για τις επιδόσεις της κ. Εξερτζόγλου, το διαβάζουμε από το iefimerida.gr.
Έβαλαν τα κλάματα
Ωστόσο, όπως αποκαλύπτει σήμερα η Χριστίνα Ταχιάου στο protagon.gr, σε άρθρο της με τίτλο «Από τηλεφωνήτρια, γενική γραμματέας υπουργείου και διαχειρίστρια εκατ. ευρώ», η Κατερίνα Εξερτζόγλου δεν έχει την παραμικρή σχέση με την πολιτική. «Είναι γεννημένη καλλιτέχνιδα, με ανάλογη εμφάνιση. Μέχρι πριν λίγα χρόνια ήταν η κοπέλα που σήκωνε τα τηλέφωνα στη γενική γραμματεία του υπ. Εργασίας», αναφέρει και προσθέτει:
«Οι υπηρεσιακοί έμειναν άναυδοι. Μόλις ξεπέρασαν το πρώτο σοκ, με το ζόρι κρατήθηκαν να μην αρχίσουν να φωνάζουν. Το όνομα της αντικαταστάτριας ήταν τόσο απρόσμενο και επικίνδυνα άσχετο με το αντικείμενο, που λέγεται ότι μια υψηλόβαθμη και παλιά υπάλληλος έβαλε τα κλάματα αμέσως μετά τη σύσκεψη».

Το άρθρο αναφέρει ότι η Κατερίνα Εξερτζόγλου σήκωνε τα τηλέφωνα της Δήμητρας Χαλικιά (παραιτήθηκε το 2016 καταγγέλλοντας την προϊσταμένη της, αναπληρώτρια υπουργό Ράνια Αντωνοπούλου, για κακοδιαχείριση των προγραμμάτων απασχόλησης), δεν είχε κάποιες σπουδές σχετικές με Νομική, Οικονομικά, ή Πολιτικές Επιστήμες, καμιά σχέση με το θέμα «εργασία» ή «απασχόληση» ή «κοινοτικά προγράμματα».
Όπως γράφει η Χριστίνα Ταχιάου, η κυρία Εξερτζόγλου έχει κάνει στην Αυστρία θεατρικές σπουδές και η επαγγελματική της εμπειρία ήταν μικροί ρόλοι σε ταινίες μικρού μήκους. Επίσης, σπούδασε Ψυχολογία στην Πάντειο κι επειδή το θέαμα -θέατρο και κινηματογράφος- είναι το πάθος της και το κατέχει, γράφει κριτικές σε διαδικτυακά περιοδικά. Εκανε μεταπτυχιακό στην Πολιτιστική Διαχείριση στην Πάντειο με θέμα της διπλωματικής εργασίας «Τα βαμπίρ στον κινηματογράφο και η ένταξή τους στην ποπ κουλτούρα: Από το Nosferatu του Friedrich Wilhelm Murnau στο Twillight της Catherine Hardwicke».
 Η νέα γενική γραμματέας του υπουργείου είχε βρεθεί σε θέση τηλεφωνήτριας χάρη στην προκάτοχο της κυρίας Χαλικιά, Αννα Δελαπόρτα, η οποία διατηρούσε φιλική σχέση με τη μητέρα της.

Από τη νέα της θέση, η κυρία Εξερτζόγλου θα διαχειρίζεται όλους τους πόρους του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου και θα χαράσσει πολιτική για την απασχόληση. Θα είναι επίσης υπεύθυνη των επιχειρησιακών προγραμμάτων ΕΣΠΑ και των χρηματοροών των συγχρηματοδοτούμενων προγραμμάτων για την απασχόληση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου