Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018

ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΣ! ΝΑ ΖΗΣΕΙ Ο ΝΕΟΣ ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΠΕΤΡΟΥ ΚΟΝΔΩΡΟΥ-ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΚΟΥΤΡΑ! ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ Η ΒΑΦΤΙΣΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΟΡΤΗ! ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ!

Το Σάββατο 10 Νοεμβρίου έγιναν στον ιερό ναό Αγίας Σκέπης Παπάγου τα βαφτίσια του δεύτερου τέκνου της οικογένειας Πέτρου Κόνδωρου-Δήμητρας Κούτρα. Η γνωστή δημοσιογράφος-συντοπίτης μας...


 (διαχειριστής του ιστότοπου boreiageitonia.gr και ραδιοφωνικής παραγωγού στον eoellas.org/webradio), μαζί με τον εκλεκτό της σύζυγο έκαναν μια πολύ ωραία βάφτιση στην οποία παρευρέθησαν ο Δήμαρχος Η. Αποστολόπουλος με τη σύζυγό του και τα παιδιά τους,η Αντιδήμαρχος κ. Αθανασάκου, η Αντιδήμαρχος κ. Βεντουζά, η πρώην Αντιδήμαρχος κ. Σουρανή, ο κ. Τίγκας με τη σύζυγό του και πολλοί άλλοι τοπικοί παράγοντες (συγγνώμη αν έχουμε παραλείψει κάποιο όνομα). Το παρών έδωσε και ο εκδότης του "Ανεξάρτητου Παρατηρητή" Μάκης Βραχιολίδης. 
Ο...μπόμπιρας πήρε το όνομα Φίλιππος , από τον Άγιο Φίλιππο τον Απόστολο ο οποίος σήμερα εορτάζει. Ευχόμαστε λοιπόν Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα στον μικρό Φίλιππο της οικογένειας Κονδώρου-Κούτρα. Να τον χαίρονται μαζί με τον πρωτότοκο γιο τους και να τους καμαρώνουν και τους δύο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου