Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ: "ΣΤΟΝ Α' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣΑΝ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ Ο ΜΟΥΣΟΛΙΝΙ"!

Μέχρι σήμερα είχαμε μάθει πως κάπου κοντά στη Λέσβο, βρίσκεται και η Μυτιλήνη. Από σήμερα μαθαίνουμε ότι στον Α’ ΠΠ πρωταγωνίστησαν ο Χίτλερ και ο Μουσολίνι. Συγκεκριμένα ανέβασε ο πρωθυπουργός στο...

λογαριασμό του στο . από το Παρίσι όπου βρίσκεται για να τιμήσει την 100η επέτειο της λήξης του Πρώτου Παγκοσμίου:

Ο Χίτλερ, ο Μουσολίνι, απευθύνθηκαν σε κοινωνίες καθημαγμένες, στις οποίες κυριαρχούσε ο φόβος & η απόγνωση. Οι κυρίαρχες ελίτ ήταν απολύτως ανυπόληπτες. Ήταν οι άνθρωποι που έστειλαν τα παιδιά τους σε ένα πόλεμο, που εκ των πραγμάτων, δεν γινόταν να κερδίσει ουσιαστικά κανείς. Φασισμός & ναζισμός είναι απάνθρωπες ιδεολογίες, είναι όμως πανίσχυρες διότι απευθύνονται σε ένστικτα. Σε συνθήκες πολέμου, επικρατεί το ένστικτο της επιβίωσης. Μετά τον πόλεμο όμως, ο ηττημένος, διακατέχεται το ένστικτο της εκδίκησης. Εκεί πάτησαν οι δημαγωγοί της περιόδου.
Ποιος Χίτλερ, ναζισμός και Μουσολίνι στον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο όπου μάλιστα Ιταλία και Γερμανία βρέθηκαν σε αντίθετες πλευρές; Κάθε φορά σε ό,τι σχολιάζει ο πρωθυπουργός μιλά γενικά για φασισμούς, ρατσισμούς, εθνικισμούς και τα ανακατεύει όλα μαζί. Πως και δεν είπε τίποτε για το Γιόχαν, τον Πέτρο και το Φραντς; Το αποτέλεσμα το βλέπετε στα σχόλια στο λογαριασμό του:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου