Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΙΝΗ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ" ΣΤΟΝ EOELLAS.ORG (21.00-22.30)! Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΦΗΝΕΙ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΕΝΤΙ ΡΑΜΑ ΤΟΥΣ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΕΣ! Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΒΑΖΕΙ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΦΙΛΗ ΝΑ ΣΚΑΒΕΙ ΤΟΝ ΛΑΚΚΟ ΤΗΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΣ! ΞΗΛΩΝΟΥΝ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ! ΜΑΖΙ ΜΑΣ Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΩΝ)! ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ" ΚΑΙ Η ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ ΤΟΥΣ ΖΗΤΑ ΝΑ...ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΥΝ! ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ Ο ΤΑΣΟΣ ΤΣΑΝΕΚΛΙΔΗΣ! ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ ΤΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ; ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ! ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ. ΜΑΖΙ ΜΑΣ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΕΑΠ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΕΡΒΟΣ! ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ...

Απόψε από τις 21.00-22.30 συντονιστείτε εδώ                                            
Έρχονται αποκαλύψεις και για το Βορειοηπειρωτικό, για την κυβέρνηση...
Τσίπρα η οποία έχει αφήσει στο έλεος του Ράμα τους Βορειοπειρώτες βάζοντας μπροστά τον Νίκο Φίλη να σκάβει τον λάκκο της ομογένειας. Αποκαλύψεις για το σχέδιο της κυβέρνησης να...θάψει την Ορθοδοξία από τη χώρα. 
Μαζ'ί μας και ο Τάσος Τσανεκλίδης για να σχολιάζσει και να επιξκρίνει τη στάση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη προς τους Αστυνομικούς τους οποίους αφήνει ακάλυπτους. 
Τι γίνεται με το ΕΑΠ; Κλείνει; Διαλύεται; Οι φοιτητές δεν έχουν πάρει ακόμη βιβλία! Μαζί μας ο Δημήτριος Ζερβός, Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Αποφοίτων ΕΑΠ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου